Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Μονομάχοι η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Φένια Τσικιτίκου

Οι κανόνες άλλαξαν και ήρθαν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι

Φάρμα: Μονομάχοι η Μαρία Μιχαλοπούλου και η Φένια Τσικιτίκου
TV24 28.05.2021 23:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε μερικές αλλαγές στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η νέα αρχηγός της εβδομάδας, η Κυριακή επέλεξε άμεσα την πρώτη μονομάχο και αυτή ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου μιας και όπως είπε δεν έχει δουλέψει αρκετά.

Στη συνέχεια, η Μαρία είχε την ευκαιρία να επιλέξει την αντίπαλό της μιας και οι υπόλοιπες παίκτριες δε θα περνούσαν από τη διαδικασία της ασυλίας.

Έτσι μετά από σκέψη αποφάσισε πως αντίπαλός της θα είναι η Φένια Τσικιτίκου μιας και όπως είπε ήταν η πιο κουρασμένη από τις παίκτριες και θα μπορούσε να τη νικήσει πιο εύκολα.

Οι μονομάχοι στη Φάρμα

«Είναι ένα πείραμα υψηλού πνευματικού περιεχομένου και όχι ριάλιτι»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Γιατζόγλου στο The Caller και έκανε αποκαλύψεις για την παραμονή του στο παιχνίδι.

«Θεωρώ την Φάρμα ένα πείραμα υψηλού πνευματικού περιεχομένου, και όχι ριάλιτι, γιατί ο κάθε διαγωνιζόμενος έρχεται πολύ σε επαφή με τα σκοτάδια του. Γιατί υπάρχουν αυτά τα σκοτάδια; Γιατί είσαι αναγκασμένος να ζεις έγκλειστος κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Παράδειγμα, δεν έχεις καθόλου φαϊ. Εγώ έχασα 16 κιλά που τα είχα πάρει στην καραντίνα λόγω του κορωνοϊού. Είχα σταματήσει τη γυμναστική, δεν δούλευα κιόλας οπότε άρχισα να παίρνω τα κιλά και τα έχασα μέσα σε 45 μέρες»

«Δεν τα έχασα τα κιλά όμως λόγω αφαγίας, αλλά επιτέθηκα στην πείνα! Λέω, «επειδή θα πεινάσω, σίγουρα δεν θα πρέπει να έχω τις συνήθειες τις διατροφικές που είχα έξω». Σταματάω τρεις μέρες να τρώω, κλείνει το στομάχι και μετά έτρωγα έξι γίγαντες όλη την ημέρα. Αλλά… Υπάρχει μία ψυχοτεχνική την οποία κάνουν όλοι οι μοναχοί στο Άγιο Όρος. Και οι παλαιότεροι που έχτιζαν μόνοι τα μοναστήρια τους έπαιρναν μεν τη δύναμη από τον Θεό αλλά την ίδια στιγμή όλα είναι θέμα του μυαλού» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης της Φάρμας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα - Ιατρόπουλος: «Δε θα έχει αίσιο τέλος η ιστορία του Ντούπη με την Κυριακή»

Στράτος Τζώρτζογλου: Στα Τρίκαλα με την Σοφία Μαριόλα και τον επιστάτη της Φάρμας

Share