Φάρμα: Αρχηγός η Κυριακή Κατσογρεσάκη

Για τρίτη φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Αρχηγός η Κυριακή Κατσογρεσάκη

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, η Κυριακή Κατσογρεσάκη βρέθηκε αντιμέτωπη για την αρχηγία μαζί με την Φένια Τσικιτίκου και κατάφερε να κερδίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Για πρώτη φορά, η αρχηγεία δεν κρίθηκε σε ένα αγώνισμα αλλά σε τρία και ενώ η Φένια κατάφερε να σπάσει το σερί της Κυριακής, δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει και τη νίκη.

Έτσι, η Κυριακή αναδείχθηκε αρχηγός για τρίτη φορά, ενώ αυτή τη βδομάδα θα αλλάξουν και τα καθήκοντά της μιας και θα πρέπει να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο και όχι δύο υπηρέτες.

Η μάχη για την αρχηγία στη Φάρμα

«Στη Φάρμα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλέσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα εξηγώντας πως ήταν ο εύκολος στόχος για πολλούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

«Όλα τα παιδιά είναι καλά με τις διαφοροποιήσεις τους. Ο Μπιλάκος βλέπει παντού εχθρούς, είναι ο πιο φοβισμένος, γι’ αυτό κάνει συνέχεια γυμναστική. Αυτό σε άλλους προκαλεί θυμό, σε άλλους γέλιο.

Ο νούμερο ένας στόχος από την αρχή ήμουν εγώ. Είχαν χωριστεί τα πράγματα σε αυτούς που ήταν διάσημοι και σε αυτούς που δεν ήταν διάσημοι. Ήμουν ο πιο εύκολος στόχος. Αυτό που δεν έχει φανεί ήταν η δουλειά που κάναμε στο κτήμα. Και ο Μιχάλης ήταν εύκολος στόχος, ήμασταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον χαμό της μαμάς μου τον Νοέμβριο, ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο γιος μου ο Αλκιβιάδης», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.