Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Η Κυριακή «άδειασε» τον Ντούπη

«Θα έσωζα τον Μπιλάκο και όχι τον Ντούπη»

Φάρμα: Η Κυριακή «άδειασε» τον Ντούπη
TV24 28.05.2021 23:40
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από τους παίκτες να τους πουν ένα άτομο από την ομάδα το οποίο θα έσωζαν σήμερα εάν είχαν τη δυνατότητα και κάπου εκεί, η Κυριακή «άδειασε» τον Ντούπη καθώς δεν τον επέλεξε.

Η Κυριακή αρχικά είπε πως αν είχε την ευκαιρία θα έσωζε τον Βασίλη και τον Ντούπη ωστόσο ο παρουσιαστής της ζήτησε να του δώσε ένα όνομα. Έτσι η Κυριακή απάντησε πως θα ήθελε να σώσει τον Βασίλη, γεγονός που δεν σχολίασε ο ίδιος ο Ντούπης αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Ντούπης ο οποίος επίσης δεν ήθελε να σώσει την Κυριακή και έδωσε την άτυπη ψήφο του στον Ιατρόπουλο, ο οποίος μάλιστα νωρίτερα σχολίασε πως το ειδύλλιο ανάμεσα στο ζευγάρι θα τελειώσει μετά τη Φάρμα.

Το «άδειασμα» της Κυριακής στον Ντούπη στη Φάρμα

«Νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέση Ντούπη με Κυριακή Κατσογρεσάκη»

Λίγο μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε στο ριάλτι επιβίωσης αλλά και στον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξήγησε επίσης πως δεν υπήρξε ποτέ σχέση ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή και πως το κάνουν κυρίως για λόγους τηλεοπτικούς.

«Στα μηνύματα που παίρνω μου λένε ότι είμαι σαν να έχω κερδίσει. Τα γυρίσματα κρατάνε όμως πάρα πολλές ώρες και ήμουν κουρασμένη στο αγώνισμα. Εγώ γυμνάζομαι αλλά τρώω, πίνω καπνίζω ήταν πιο δύσκολο για εμένα.

Ήταν σοκ που η Κυριακή με έβαλε κατευθείαν υπηρέτρια, ήθελα περισσότερο χρόνο και νομίζω ότι έπρεπε να μπω πιο νωρίς στο παιχνίδι… Από τα σχόλια που έχω διαβάσει δεν με έχει πειράξει τίποτα, δεν έχω δεχτεί ούτε ένα αρνητικό μήνυμα. Γενικά με έχουν ενοχλήσει σχόλια γιατί βλέπουν μια ωραία γυναίκα αλλά δεν βλέπουν το μέσα μου και την προσωπικότητα μου.

Νιώθω πάρα πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, νιώθω πάρα πολύ ολοκληρωμένη, γεμάτη, νομίζω ότι παρόλο που έμεινα λίγο έδωσα το 100% του εαυτού μου και αυτό που ήθελα ήταν να με γνωρίσει ο κόσμος. Έχω χαρακτηριστικά όπως είναι η ευαισθησία μου, δηλαδή δεν είμαι απρόσιτη, δεν είμαι Μπάρμπι, που δε λυγίζει και το έδειξα και στα αγωνίσματα μου βγήκε πολύ πείσμα, μου βγήκε δάκρυ, κλάμα και δεν σταμάταγα…. Πολύς κόσμος μπορεί να νομίζει ότι δεν προσπαθώ, ότι δεν δουλεύω, ότι τα βρίσκω όλα έτοιμα αυτό σίγουρα το στοιχείο μου.

Έχουμε χωρίσει αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι με τον Αριστομένη. Τώρα είμαστε σε φάση διαζυγίου. Το ολοκληρώνουμε. Είμαστε σαν αδέλφια. Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο είπα για τη Φάρμα ήταν ο Αριστομένης. Είμαι 28 χρονών. Θέλω να ζήσω μερικά πράγματα, την ελευθερία μου πριν ξαναπαντρευτώ. Θέλω να κάνω τρία παιδιά. Το ιδανικό θα ήταν να έχω γνωρίσει τον Αριστομένη λίγα χρόνια αργότερα. Τον γνώρισα στα 21 μου και συγκατοικήσαμε αμέσως.

Νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ σχέση Ντούπη με Κυριακή Κατσογρεσάκη. Ήταν πιο πολύ τηλεοπτικό. Άφησα με το γράμμα μου υποψήφια αρχηγό την Κάτια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στράτος Τζώρτζογλου: Στα Τρίκαλα με την Σοφία Μαριόλα και τον επιστάτη της Φάρμας

Insta Poll: Προτιμάτε τον Σάκη Τανιμανίδη στη Φάρμα ή στο Survivor;

Share