Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φάρμα: Αρχηγός της εβδομάδας ο Βασίλης

Κέρδισε τον Ντούπη

Φάρμα: Αρχηγός της εβδομάδας ο Βασίλης
TV24 29.05.2021 22:23
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Για την αρχηγεία αυτής της εβδομάδας πάλεψαν δύο από τους εναπομείναντες παίκτες στην Φάρμα και για ακόμη μια φορά η μονομαχία αυτή είναι αντρική υπόθεση.

Η Φένια, πριν αποχώρησει από το παιχνίδι, επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο για αρχηγό τον Βασίλη ενώ αμέσως μετά οι παίκτες με ανοιχτή ψηφοφορία διάλεξαν τον Ντούπη.

Οι δυο φίλοι λίγο αργότερα πήγαν στον αχυρώνα προκειμένου ένας από αυτούς να κερδίσει τόσο την αρχηγεία όσο και την ασυλία, η οποία είναι απαραίτητη, μιας και ο κλοιός έχει στενέψει και σε λίγο καιρό το παιχνίδι ολοκληρώνεται.

Τελικά, ο παίκτης που σημείωσε τις περισσότερες νίκης στην μονομαχία ήταν ο Βασίλης!

Η αρχηγεία του Βασίλη

«Στη Φάρμα ήμουν ο εύκολος στόχος»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλέσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στη Φάρμα εξηγώντας πως ήταν ο εύκολος στόχος για πολλούς παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

«Όλα τα παιδιά είναι καλά με τις διαφοροποιήσεις τους. Ο Μπιλάκος βλέπει παντού εχθρούς, είναι ο πιο φοβισμένος, γι’ αυτό κάνει συνέχεια γυμναστική. Αυτό σε άλλους προκαλεί θυμό, σε άλλους γέλιο.

Ο νούμερο ένας στόχος από την αρχή ήμουν εγώ. Είχαν χωριστεί τα πράγματα σε αυτούς που ήταν διάσημοι και σε αυτούς που δεν ήταν διάσημοι. Ήμουν ο πιο εύκολος στόχος. Αυτό που δεν έχει φανεί ήταν η δουλειά που κάναμε στο κτήμα. Και ο Μιχάλης ήταν εύκολος στόχος, ήμασταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τον χαμό της μαμάς μου τον Νοέμβριο, ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου. Ο δεύτερος λόγος ήταν ο γιος μου ο Αλκιβιάδης», είπε χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στράτος Τζώρτζογλου: Κάηκε το εστιατόριο που δούλευε ο γιος του στην Αστόρια

Φάρμα - Τζώρτζογλου: «Ο Ξιαρχό με κατηγόρησε πως δεν κάνω μπάνιο! Ίσως ήθελε να με τρίψει στην πλάτη»

Share