Σιωπηλός Δρόμος: Η σύλληψη του Μιχάλη είναι κοντά - Η συνάντηση που θα φέρει ανατροπές...

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σιωπηλός Δρόμος: Η σύλληψη του Μιχάλη είναι κοντά - Η συνάντηση που θα φέρει ανατροπές...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά του MEGA, Σιωπηλός Δρόμος, καθώς μπορεί να βρίσκεται ένα βήμα πριν την σύλληψη ο Μιχάλης, ωστόσο η έρευνα της Θάλειας την οδηγεί σε αδιέξοδο σχετικά με την απαγωγή των παιδιών.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

Επεισόδιο 8: «Παλιές ιστορίες»

Η έρευνα της Θάλειας θα την οδηγήσει και πάλι σε αδιέξοδο. Μοιράζεται τα στοιχεία με την αστυνομία και όλοι απορούν για το ίδιο πράγμα. Τι σχέση θα μπορούσε να έχει ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν από 25 χρόνια, με την υπόθεση της απαγωγής;

Η μοναδική σύνδεση που προκύπτει είναι, πως ο άντρας που έχασε τότε την ζωή του εργαζόταν στα λατομεία του πατέρα της. Ο Μιχάλης νιώθει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει και την σύλληψή του να πλησιάζει. Παρόλα αυτά προσπαθεί να συμπεριφερθεί φυσιολογικά και να οργανώσει τη διαφυγή του.

Την ίδια στιγμή ο Βασίλης αποφασίζει να βοηθήσει τη Θάλεια και να της αποκαλύψει το παράνομο κύκλωμα. Η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με το τροχαίο ατύχημα θα τους οδηγήσει σε ένα όνομα, τον Ιάσονα και ο Μιχάλης για πρώτη φορά θα συναντήσει τον «ενορχηστρωτή» της απαγωγής.

Ωστόσο, σύμφωνα με spoil πρωταγωνιστή της σειράς, στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να δούμε μια μεγάλη ανατροπή.

Η υπόθεση της σειράς Σιωπηλός Δρόμος

Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή.

Ένα αναπάντεχο γεγονός έρχεται να ταράξει τη φαινομενικά ήρεμη ζωή μιας εύρωστης κοινωνίας. Τα ίχνη ενός σχολικού λεωφορείου χάνονται ξαφνικά, ένα πρωινό. Μέσα στο λεωφορείο βρίσκονται εννέα μαθητές του δημοτικού, παιδιά εύπορων και ισχυρών οικογενειών, μαζί με τον οδηγό και μια συνοδό. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων.

Σιωπηλός Δρόμος MEGA

Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες. Θα καταφέρουν να διαβούν τον «Σιωπηλό Δρόμο» για να φτάσουν στην αλήθεια, στην εξιλέωση και τελικά στη λύτρωση;