MasterChef 5: Αρπάχτηκαν πριν τον ημιτελικό Μαρίνα και Διονύσης

Οι σχέσεις τους πάνε από το κακό στο χειρότερο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Αρπάχτηκαν πριν τον ημιτελικό Μαρίνα και Διονύσης

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 μιας και η Μαρίνα με τον Διονύση δίνουν μάχη για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα συναντήσουν τη Μαργαρίτα που κατάφερε να προκριθεί τις προηγούμενες μέρες.

Οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους πως στην πρώτη δοκιμασία θα πρέπει να περάσουν από ένα τεστ δημιουργικότητας με βασικό υλικό την πατάτα.

Η ανακοίνωση αυτή άγχωσε τους δύο παίκτες και κάποια στιγμή η κάμερα έπιασε τη Μαρίνα να μιλάει στον Διονύση και να του εξηγεί πως δεν πρέπει να φτιάξουν το ίδιο πιάτο. Ο Διονύσης, ο οποίος βρίσκεται και πίσω στη βαθμολογία, εκνευρίστηκε με τη Μαρίνα και της απάντησε πολύ απότομα.

Η ίδια βέβαια μιλώντας στην κάμερα εξήγησε πως είναι λογικό να είναι τσιτωμένος αφού διακυβεύονται πολλά στη σημερινή δοκιμασία.

Η ένταση ανάμεσα στη Μαρίνα και τον Διονύση πριν τον ημιτελικό του MasterChef 5

Αυτός ο παίκτης περνάει στον μεγάλο τελικό

Το MasterChef επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο (31/5), στο οποίο θα κριθεί ποια θα είναι η δυάδα του τελικού που θα διεκδικήσει τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef καθώς και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μαρίνα και Διονύσης θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο αλλά μόνος ένας θα καταφέρει να πάει και συναντήσει την Μαργαρίτα.

Μπορεί η Μαρίνα να είναι αυτή που προηγείται μέχρι στιγμής στον ημιτελικό, ωστόσο η αλήθεια είναι πως απόψε τα πράγματα θα αλλάξουν μιας και η Μαρίνα θα χάσει λίγο τη μπάλα και θα βρεθεί πίσω στο σκορ.

Κάπως έτσι, αυτός που θα εξασφαλίσει την πρόκριση δε θα είναι άλλος από τον Διονύση, ο οποίος θα στερήσει την ευκαιρία να δούμε δύο γυναίκες στον τελικό του αγαπημένου ριάλιτι.

MasterChef Spoiler Διονύσης τελικός

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram