MasterChef 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα με τη βαθμολογία των κριτών

Θεώρησε άδικο τον βαθμό που πήρε ο Διονύσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα με τη βαθμολογία των κριτών

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η Μαρίνα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 μιας και η βαθμολογία των κριτών δεν ήταν υπέρ της και έτσι ο Διονύσης πέρασε μπροστά με έναν μόλις πόντο.

Η Μαρίνα ήταν μπροστά στο σκορ μετά την προηγούμενη δοκιμασία ωστόσο η αλήθεια είναι πως η σημερινή της προσπάθεια δεν ενθουσίασε τους κριτές ενώ την ίδια στιγμή έκανε και ένα λάθος στο βασικό υλικό.

Η ίδια βέβαια δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισαν οι κριτές τα πιάτα και την έφεραν πίσω στη βαθμολογία.

Τα κλάματα της Μαρίνας για τη βαθμολογία στο MasterChef 5

«Δεν ήθελα να είμαι ο κακός της υπόθεσης»

Ένα ξέσπασμα είχε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του MasterChef 5 η Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία πιάστηκε από μία ερώτηση που της έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το αν θα άλλαζε κάτι στην πορεία της και μίλησε για τον ρόλο της «κακιάς» που πήρε.

Η ίδια, αφού αρπάχτηκε με τον Διονύση, εξήγησε πως πολλές φορές δεν ήταν η πρόθεσή της να φανεί κακιά ενώ εξήγησε πως θα ήθελε να πιάσει τους ανθρώπους που μίλησαν για εκείνη και να τους ρωτήσει τι τους έχει κάνει.

«Δε θα άλλαζα κάτι γιατί δε θα μάθαινα από τα λάθη μου. Δε θα μάθαινα ούτε για συμπεριφορές ανθρώπων, ούτε για ανθρώπους που βγήκες μπροστά και τελικά σε πρόδωσαν, ούτε για ανθρώπους που έλεγες "τι καλός που είναι" και από πίσω ήταν... μάλαμα. Έπαθα και έμαθα και έφτασα σε αυτό το σημείο.

Δεν ήταν πρόθεσή μου να είμαι ο κακός της υπόθεσης και μπορώ να πω ότι υπήρχαν στιγμές μέσα στο σπίτι που με ενοχλούσε που ήμουν ο κακός χωρίς να έχω κάνει κάτι. Τους ανθρώπους αυτούς θα τους βρω έξω και θα μιλήσουμε έξω», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα.