Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης σημαδεύει με καραμπίνα τον Δούκα - Στα χέρια του το άψυχο κορμί της Ανέτ

Συγκλονιστικό το τελευταίο επεισόδιο της σειράς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης σημαδεύει με καραμπίνα τον Δούκα - Στα χέρια του το άψυχο κορμί της Ανέτ

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό και τελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς το χωριό θα ζήσει σοκαριστικές στιγμές. Ο πόνος από τον θάνατο θα είναι μεγάλος, αφού ο Μιλτιάδης θα δώσει τέλος.

Συγκεκριμένα, το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

Αυτό είναι το trailer της σειράς Άγριες Μέλισσες

Spoil για την τρίτη σεζόν - Ζευγάρι εξορίζεται στην Λέρο

H αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει ξεκινήσει καθώς την Πέμπτη 3 Ιουνίου ρίχνει αυλαία και εμείς στο Youweekly.gr ήδη γνωρίζουμε ποιο θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών.

Τι θα συμβεί όμως στην τρίτη σεζόν; Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας, κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στην Λάρισα. Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών.

Ένα άλλο ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες, όμως, θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα. Έχει αριστερά φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Ένας από τους τόπους εξορίας ήταν και η Λέρος, στα Δωδεκάνησα. Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής της σειράς την τρίτη σεζόν κι εκεί οδεύει ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, την επόμενη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες θα διαδραματίζονται στο Διαφάνι, τη Λάρισα και την Λέρο.