Φινάλε για το The 2night - Τα "έσπασε" ο Λιβάνης με τα τραγούδια του

Έπαιξε και μπάλα στο πλατό με τον Αρναούτογλου - Το συγκινητικό αντίο του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φινάλε για το The 2night - Τα

Το βράδυ της Πέμπτης οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το φινάλε του The 2night show, όσον αφορά τουλάχιστον την φετινή σεζόν. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που κράτησε συντροφιά αμέτρητα βράδια στο κοινό είχε ετοιμάσει ένα τεράστιο πάρτι με πολλούς καλεσμένους, μουσική και παιχνίδια.

Τι συνέβη στο τελευταίο επεισόδιο του The 2night

Όλα ξεκίνησαν με τη μελωδική φωνή του Γιώργου Λιβάνη και τον οικοδεσπότη να τον απολαμβάνει μαζί με τις «Σφήκες» μέσα σε ένα καμπριολέ.

Σειρά είχε μία επική μάχη στο παιχνίδι με τις μαντεψιές τραγουδιών με συμμετέχοντες την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Νικόλα Ράπτη, τη Ματίνα Νικολάου, τον Νίκο Γιαννουλίδη, τον Παναγή Τζωρτζάτο και τον Γιώργο Λιβάνη.

Όσο για το ποιος σήκωσε την… κούπα αυτός ήταν ο Παναγής Τζωρτζάτος αφού κατάφερε να κατατροπώσει στον τελευταίο γύρο την καλή του φίλη, Κατερίνα, φέρνοντας το 5-1!

Τίτλοι τέλους για Μαριαλένα - Λιβάνη

Της αποκαλύψεως το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Ευτυχείτε. Φίλος του Γιώργου Λιβάνη και συγκεκριμένα ο Χρήστος Ζώτος μίλησε στην εκπομπή και όπως ήταν λογικό σχολίασε τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο με την Μαριαλένα και τον Σάκη αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως ο τραγουδιστής έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή του.

«Ο Σάκης μπήκες στο παιχνίδι και για τη Μαριαλένα και για την εμπειρία», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζώτος και αποκάλυψε για τον Γιώργο Λιβάνη: «Το ότι έχει μείνει αμέτοχος σε όλο αυτό υποδηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι cool, δεν έχει ασχοληθεί και όλα καλά», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μαριαλένα. Έχουν ακουστεί όλα αυτά, έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και η αρνητική διαφήμιση για τον Γιώργο με αυτά που έχουν ακουστεί, δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί. Έχει να ασχοληθεί με τόσες άλλες».

Τέλος, στην ερώτηση «αν έχει προχωρήσει στη ζωή του» απάντησε: «Έχει κάνει κάτι στη ζωή του».