Φάρμα: Η Μαρία η δεύτερη μονομάχος

Θα αγωνιστεί με την Κάτια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Η Μαρία η δεύτερη μονομάχος

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση επιλέχθηκαν στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη.

Ο Ντούπης ως αρχηγός ψήφισε αρχικά την Κάτια και έπειτα εκείνη έπρεπε να διαλέξει μια από τις συμπαίκτριες της προκειμένου να μονομαχήσουν και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η Κάτια λοιπόν είχε να επιλέξει αναμέσα στην Κυριακή και την Μαρία, διαλέγοντας τελικά την δεύτερη!

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε μέσα στην Φάρμα

Το πρωί της Παρασκευής, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μέσα σε όλα μίλησε για την εμπειρία που κέρδισε από την Φάρμα.

Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε αρκετά αγαπητός μέσα στο ριάλιτι περιπέτειας, εμφανίστηκε με ένα νέο look, τόσο στα μαλλιά, μιας και είναι πλέον μπλε, όσο και στο σώμα του, καθώς αποκάλυψε πως έχασε 15 κιλά.

«Έχασα 15 κιλά. Είμαι 56 χρονών. 15 Αυγούστου θα κλείσω τα 56, αλλά νιώθω 15. Το μπλε μαλλί έγινε για να προωθήσουμε τη δουλειά του κουμπάρου μου στα Χανιά. Μόλις τελειώσει η δουλειά, θα τα κόψω γουλί. Δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Έχω εγκατασταθεί στα Χανιά και θα μείνω για έξι μήνες και θα ασχοληθώ με τον τουρισμό. Είμαι δάσκαλος σκι, ξεκίνησα μια επιχείρηση σκι.

Μόνιμα δεν μπορώ να μείνω γιατί έχω και εδώ υποχρεώσεις. Εγώ ψαρεύω από πέντε χρονών. Είμαι από τους καλούς ψαράδες. Μέχρι 20 χρονών ήμουν αθλητής, υπηρέτησα στις καταδρομές. Πέρυσι έκλεισα 40 χρόνια στη νύχτα. 37 χρόνια είχα μαγαζιά. Δεν μπορώ να είμαι σε μια δουλειά, φροντίζω να τις αλλάζω. Στην καραντίνα πήγαινα και έβαφα σπίτια. Ήμουν και μαραγκός, έπαιρνα 70 ευρώ μεροκάματο. Θα ντρεπόμουν να δουλέψω και δεν θα ντρεπόμουν να ζητήσω δανεικά;”.

Τα μεγαλύτερα κέρδη μου τα προσέφερε η νύχτα, αλλά όπως έρχονται τα λεφτά έτσι φεύγουν. Αν ξέρεις να φέρεσαι τη νύχτα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς. Αν είσαι ευγενής και ξέρεις ποιος έχεις απέναντί σου και ξέρεις πώς να τους φερθείς, δεν σε πειράζουν ποτέ. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τη νύχτα. Στη νυχτερινή εργασία έχω πολύ καλούς ανθρώπους, έντιμους, καθαρούς… Στη μέρα εγώ έχω συναντήσει πολύ χειρότερους ανθρώπους από τη νύχτα.

Έχω τρία παιδιά. Η κόρη μου είναι 30, ο γιος μου 25 και ο τελευταίος έκλεισε χθες τα 18. Η κόρη μου μού έχει κάνει ένα καταπληκτικό εγγόνι 13 μηνών. Είμαι και παππούς. Η κόρη μου έφτιαξε ένα e-shop με ρούχα και αξεσουάρ. Ο δεύτερος γιος μου σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και ο τρίτος είναι στη Μύκονο και κάνει μαθήματα σκι.