Masterchef 5: Έπαθαν σοκ οι φιναλίστ - Εμφανίστηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Οι γονείς του Διονύση, η μητέρα και ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Έπαθαν σοκ οι φιναλίστ - Εμφανίστηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Πολλές είναι οι εκπλήξεις που επιφύλασσαν στο αποψινό και προτελευταίο επεισόδιο του Masterchef 5 οι κριτές στους δύο φιναλίστ.

Μαργαρίτα και Διονύσης βιώνουν τις απόλυτες στιγμές ευτυχίες, μιας και βρίσκονται κυριολεκτικά μια ανάσα πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Λίγο πριν την τέταρτη και κρίσιμη δοκιμασία, όλοι οι παλιοί συμπαίκτες των φιναλίστ μπήκαν μέσα στην κουζίνα, άκρως συγκινημένοι και ενθουσιασμένοι.

Η έκπληξη όμως δεν σταμάτησε εκεί, μιας και εμφανίστηκαν τόσο οι γονείς του Διονύση, όσο και ο αρραβωνιαστικός και η μητέρα της Μαργαρίτας.

Φυσικά, και οι δυο ξέσπασαν αμέσως σε δάκρυα χαράς, μιας και μετά από τόσους μήνες ξαναέσμιξαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι οικογένειες των δύο φιναλίστ

«Έχει αδικηθεί...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου, ήταν το πρωί της Τρίτης η Ανούς, η οποία μίλησε για τον μεγάλο τελικό του MasterChef 5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Διονύση αλλά και στο πόσο έχει παρεξηγηθεί ο χαρακτήρας του μέσα στο παιχνίδι.

Ο Διονύσης δείχνει να βρίσκεται λίγο πίσω μέχρι στιγμής στον τελικό, ωστόσο η Ανούς με την οποία ήρθε κοντά στο παιχνίδι του έστειλε την στήριξή της και τόνισε πως είναι ένας άνθρωπος με καλή ψυχή.

«Νομίζω ότι ο Διονύσης γενικά έχει αδικηθεί πολύ. Τους βγήκε από τα bad boys η ρετσινιά τους και τους έμεινε… Δεν αλλάζουν και δεν μπορούσαν να κάνουν και πράγματα, είναι αυτοί που είναι… Είναι αληθινοί, είναι αντιδραστικοί, είναι εκφραστικοί, είναι έντονοι. Από εκεί και πέρα, αν αυτό δεν αρέσει στους περισσότερους, μην ασχολείστε. Εγώ αυτής της άποψης είμαι. Το να βγαίνουμε και να λέμε μόνο τα αρνητικά των άλλων, δεν μας κάνει εμάς καλύτερους.

Το feedback ήταν ότι ο Διονύσης είναι έντονος, μερικές φορές είναι νευρικός και τα λέει έτσι όπως τα λέει. Αυτά είναι τα αρνητικά του. Θυμάμαι κάποια στιγμή, ότι είχε γίνει ένα σχόλιο, ότι ο Διονύσης γίνεται χειρότερος και πολύ πιο έντονος, όταν κλείνουν οι κάμερες.

Εγώ σε αυτό διαφωνώ πλήρως, γιατί ο Διονύσης ήταν νευρικός και έντονος, όταν γινόταν η μαγειρική και η βιντεοσκόπηση, γιατί δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Όταν έκλειναν, λοιπόν, οι κάμερες, το μόνο που ήθελε ήταν να ηρεμήσει και να πάει σπίτι να χαλαρώσει.

Δεν είπε ποτέ κανείς ότι είναι εύκολη η συγκατοίκηση με πολλούς ανθρώπους. Εγώ, όταν κάτι με νευρίαζε, έφευγα και δεν ασχολούμουν με κανέναν. Αν τόσο πολύ δεν σου αρέσει η συμπεριφορά μου, είχαμε ένα τετραώροφο σπίτι… Αν ασχολείστε εσείς με τον Διονύση εσάς δεν σας κάνει καλό. Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που λένε. Για μένα ο Διονύσης μπροστά από τις κάμερες ήταν πιο έντονος απ’ ότι πίσω. Όλη αυτή η νευρικότητα ήταν από την ένταση της μαγειρικής και το άγχος.

Ο Διονύσης ασχολήθηκε με το MasterChef μαγειρικά, το είδε μόνο ως μαγειρική. Οι αντιδράσεις του έχουν να κάνουν με το πώς θα ήταν με μια μαγειρική ομάδα και έξω από τον διαγωνισμό. Στις κουζίνες υπάρχουν αυτά. Αυτό που γινόταν στο MasterChef ήταν τρελοκομείο, εμείς δεν γινόταν να είμαστε ψύχραιμοι. Υπάρχει ούτως ή άλλως η ένταση στον διαγωνισμό, οπότε ένας έντονος άνθρωπος βγάζει λίγη ένταση παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά η Ανούς.