Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαψη: Η ζωή του Γιάννου βρίσκεται σε κίνδυνο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειρά του MEGA

Έξαψη: Η ζωή του Γιάννου βρίσκεται σε κίνδυνο
TV24 09.06.2021 07:54
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καταιγιστικό είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς Έξαψη, καθώς η ζωή του Γιάννου βρίσκεται σε κίνδυνο, μετά την βίαιη επίθεση που θα δεχθεί μέσα στην φυλακή.

Αναλυτικά οι σημερινές 9/6 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Έξαψη

Στο αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου τρεις άνθρωποι δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να πιάσουν τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεσης της Βίκυς. Ένα άτομο, υπεράνω πάσης υποψίας, που δεν έχει αφήσει καθόλου ίχνη πίσω του. Ο πατέρας του Αλέξανδρου φτάνει στην Αθήνα μετά από χρόνια.

Η συνάντησή τους δε θα είναι εύκολη. Η Εβίτα κάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η Τζόυ μαθαίνει από τον Τίμο τη φοβερή αλήθεια. Ο Γιάννος δέχεται βίαιη επίθεση στη φυλακή. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Η Κλαίρη έρχεται αντιμέτωπη με τον άντρα που σκότωσε τη μητέρα της. Ο Αλέξανδρος και η Κλαίρη απομακρύνονται ακόμα περισσότερο.

Ο Θάνος είναι ο δολοφόνος - Η Μαρίνα τον ξεσκεπάζει

Τα κομμάτια του παζλ πλέον μπαίνουν στη θέση τους και η Μαρίνα είναι στα ίχνη του πραγματικού ενόχου, του οποίου η ταυτότητα τη σοκάρει.

Στο αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου, Μηνάς και Μαρίνα δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να πιάσουν τον πραγματικό ένοχο στην υπόθεσης της Βίκυς. Είναι ένα άτομο υπεράνω πάσης υποψίας, που δεν έχει αφήσει καθόλου ίχνη πίσω του. Αυτό τους βάζει σε υποψίες. «Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από μας. Λες και γνωρίζει τις κινήσεις μας», λέει η Μαρίνα. «Μια εξήγηση υπάρχει. Πρέπει να είναι κάποιος μέσα από το τμήμα», της απαντάει ο Ορφέας.

Αρχίζουν να στρέφονται σε όλους όσοι έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση. Αν δεν είναι ο Μηνάς ο δολοφόνος της Ιριδας και ο παραλίγο φονιάς της Βίκυς, ποιος άλλος γνώριζε τα πάντα για την έρευνα; Και πράγματι, ο μόνος που ήταν κοντά σε αυτή την υπόθεση ήταν ο Θάνος. Στο μεταξύ η Βίκυ δυσκολεύεται να χωνέψει ότι ο ένοχος ήταν τόσο κοντά της όλο αυτό το διάστημα, ενώ ο ίδιος ο ένοχος αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάποιος τον έχει καταλάβει.

Ο Μηνάς συνεργάζεται με την αστυνομία

Η Μαρίνα δουλεύει εντατικά το προφίλ του δράστη. Χαρτογραφεί, από την αρχή, το βράδυ της πρώτης απόπειρας της Βίκυς. Ολα τα στοιχεία αρχίζουν να ενώνονται. Ποιος ήταν στο πλευρό της αδελφής της όταν δεν ήταν εκείνη; Ποιος ήξερε πότε την επισκέπτεται ο Αξιώτης; Ποιος γνώριζε πότε ερχόταν στο νοσοκομείο ο Μηνάς που είχε σχέση με τη νοσοκόμα;

Πάντα το ίδιο πρόσωπο, ο Θάνος, κάτι που τη σοκάρει και δυσκολεύεται να πιστέψει. Το πόρισμα βγαίνει και η Ιριδα θεωρείται και επισήμως αθώα από την αστυνομία. Την ίδια ώρα ο Μηνάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά στον αδελφό του τις δυσκολίες που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια. «Νόμιζες ότι είχα όλα τα θέματά μου λυμένα, αλλά εσύ δεν ήσουν εδώ για να ξέρεις», του λέει και του εξηγεί.

Στο μεταξύ η κατάθεση του πρώην οικονόμου της βίλας Αξιώτη, ρίχνει φως στην υπόθεση της Βίκυς, ενώ η Μαρίνα ανακαλύπτει πως όλα τα βήματα που έκανε η αστυνομία ήταν σχεδιασμένα από τον ίδιο τον ένοχο. Στην έρευνα με τον τρόπο της μπαίνει και η Εβίτα, που χρησιμοποιεί τις γνωριμίες της προκειμένου να βοηθήσει τη Μαρίνα. Γεγονότα και μαρτυρίες από το παρελθόν του έρχονται στην επιφάνεια. Ο Μηνάς συνεργάζεται κι εκείνος, κρυφά, με την αστυνομία. Ο κλοιός σφίγγει για τον Θάνο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαψη: Η Εβίτα έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με την Ίριδα

Έξαψη: Ο Κωστής βρίσκεται σε αδιέξοδο με την υπόθεση του Μηνά

Share