MasterChef: Ακόμη δεν τελείωσε ο 5ος κύκλος και ανακοινώθηκε ο 6ος

Βγήκε το trailer με την δήλωση συμμετοχής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef: Ακόμη δεν τελείωσε ο 5ος κύκλος και ανακοινώθηκε ο 6ος

Μπορεί ακόμη ο 5ος κύκλος του MasterChef να μην έχει τελειώσει, καθώς απόψε 9/6 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός, ωστόσο το STAR ανακοίνωσε τον 6ο και μάλιστα, βγήκε το trailer με την δήλωση συμμετοχής.

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει δει τρομερή επιτυχία με τα νούμερα τηλεθέασης να παραμένουν σταθερά στα ύψη. Είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού για αυτό και ποντάρει πολλά σε αυτό.

Μπορεί επίσης οι κριτές να δέχτηκε πρόταση από τον Ατζουν για να μετακομίσουν, δίνοντας τους μια σοκαριστική αμοιβή ωστόσο, σταθμό δεν αλλάζουν και συνεχίζουν δυναμικά στο STAR και στο MasterChef 5.

Αυτός είναι ο νικητής του 5ου κύκλου του MasterChef

Απόψε 9/6 έφτασε η στιγμή που όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του MasterChef 5 περίμεναν πως και πως! Μετά από τόσες δοκιμασίες, τόσους τσακωμούς, τόσο άγχος και πίεση, σήμερα το βράδυ ο μεγάλος νικητής θα παραλάβει στα χέρια του το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ (δείτε εδώ και το trailer).

Το μαργαριτάρι (όπως τη αποκαλούν οι κριτές) του φετινού διαγωνισμού πήρε τη θέση που της αξίζει στον τελικό! Και o αντίπαλός της, Διονύσης Σαρακίνης είναι εξίσου ικανός να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και φυσικά τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef.

Σύμφωνα, όμως, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Μαργαρίτα θα είναι εκείνη που θα καταφέρει να ξεχωρίσει! Για πρώτη φορά στα χρονικά αυτή την θέση, του νικητή, σε αυτό το παιχνίδι θα την πάρει γυναίκα!

MasterChef 5 Μαργαρίτα νικήτρια

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως είναι πρώτη σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες, αφήνοντας πίσω της τον αντίπαλό της κατά πολλές μονάδες. Και το αποτέλεσμα αυτό κάθε άλλο παρά άδικο θα ήταν αν σκεφτεί κανείς όχι μόνο την πορεία και την εξέλιξη της παίκτριας μέσα στο παιχνίδι αλλά και το ήθος που έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.