Άγριες Μέλισσες: Έγκυος η Λενιώ στον τρίτο κύκλο - Ποιος είναι ο πατέρας

Ο άνδρας που μπαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Λάμπρο! Θα τον κερατώσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Έγκυος η Λενιώ στον τρίτο κύκλο - Ποιος είναι ο πατέρας

Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες έρχεται στις οθόνες μας μετά το καλοκαίρι και θα είναι ανατρεπτικός και γεμάτος εντάσεις. Ο γάμος της Λενιώς και του Λάμπρου θα περάσει κρίση και το ζευγάρι για ακόμη μια φορά θα χωριστεί. Ωστόσο, όχι γιατί το θέλουν, αλλά γιατί ο δάσκαλος θα εξοριστεί στην Λέρο που θα τον στείλει η Χούντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time λοιπόν, ο Λάμπρος θα φύγει όμως, Θα επιστρέψει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λενιώς, ο οποίος θα τη διεκδικήσει και -απ’ ότι θα φανεί- εκείνη δεν τον ξέχασε ποτέ.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος Ελένη Λάμπρος

Κάπου εκεί θα σκάσει και η εγκυμοσύνη της Λενιώς και σύμφωνα με πληροφορίες, θα τον… ζώσουν τα φίδια τον Λάμπρο, όταν καταλάβει ότι η γυναίκα του έχει πάρε δώσε με τον πρώτο μεγάλο της έρωτα. Εκεί που το ζευγάρι πιστεύει ότι πέρασαν όλα, τελικά τα δυσκολότερα είναι μπροστά τους.

Η Χούντα πρώτα θα στείλει εξορία τον Λάμπρο και έτσι η Λενιώ θα μείνει ολομόναχη να παλεύει, ενώ δεν θα μείνει αδιάφορη από την ερωτική προσέγγιση του πρώην αρραβωνιαστικού της.

Οι νέοι ρόλοι στις Άγριες Μέλισσες

Ο Μιλτιάδης και η Ανέτ δεν θα βρίσκονται στον τρίτο κύκλο της σειράς καθώς σύμφωνα με το σενάριο πεθαίνουν! Οσον αφορά τον αστυνόμο Σπανό και τον δικηγόρο του Δούκα, θα τους βλέπουμε τακτικά όποτε χρειάζεται, ενώ η Δόμνα και η Ζορζέτ δεν θα εμφανιστούν ξανά ούτε σαν guest καθώς οι ιστορίες τους δεν θα μπλέκουν με κανένα τρόπο με το σενάριο.

Άγριες Μέλισσες Αιμίλιος Χειλάκης

Ολοι οι υπόλοιποι ρόλοι θα συνεχίσουν κανονικά. Από νέα πρόσωπα θα δούμε τον Αιμίλιο Χειλάκη που θα υποδυθεί τον Ακύλλα Μεγαρίτη, αλλά και ένα νέο ζευγάρι (που θα είναι καλοί και θα γίνουν φίλοι με Λάμπρο και Ελένη) το οποίο θα εγκατασταθεί στο Διαφάνι, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποιοι θα έχουν τους εν λόγω ρόλους μιας και ακόμα γίνονται κάστινγκ.