Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Η Ράνα κατηγορεί τον Ταρίκ για τη φωτιά

Όλα όσα θα δούμε σήμερα

Elif: Η Ράνα κατηγορεί τον Ταρίκ για τη φωτιά
TV24 09.06.2021 12:21
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη ξένη σειρά του Star, Elif μιας και η Ράνα θα κατηγορήσει ανοιχτά τον Ταρίκ για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε, την ώρα που εκείνος θα ρίξει τις ευθύνες στο νυχτοφύλακα.

Αυτά θα δούμε σήμερα στην Elif (9/6)

Ο Ταρίκ καλεί τον νυχτοφύλακα της αποθήκης και τον κατηγορεί για τη φωτιά. Ο άντρας αρνείται ότι γνωρίζει κάτι. Ο Κερέμ διαφωνεί με τη στάση του Ταρίκ και σκέφτεται πως πρέπει να γίνει μια σωστή έρευνα για να διαπιστώσουν τι συνέβη. Ο Ταρίκ φεύγει έξαλλος και ο Κερέμ λέει στον νυχτοφύλακα πως τον πιστεύει. Η Ράνα είναι σίγουρη ότι ο Ταρίκ ευθύνεται για τη φωτιά.

Αφήνει υπονοούμενα στον Ταρίκ και εκείνος θυμώνει. Η Μελέκ φεύγε από το σπίτι της Ζουλιντέ χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ ανησυχούν. Η Τουλάι πιστεύει πως η Μελέκ ψάχνει τη φωτογραφία της Ελίφ, για την οποία μιλούσε. Η Τουλάι τη βρίσκει να ψάχνει στα σκουπίδια και την αγκαλιάζει με δάκρυα στα μάτια.

Ο Κερέμ νιώθει απελπισία και κάθεται μόνος στο δωμάτιό του. Η Σουρεγιά κάθεται δίπλα του και του συμπαραστέκεται. Το επόμενο πρωινό η Χουμεϊρά τους προειδοποιεί όλους πως η Ματσιντέ δεν πρέπει να μάθει το μέγεθος της καταστροφής γιατί θα επηρεαστεί αρνητικά η υγεία της.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι νιώθουν άσχημα για τη Μελέκ και θέλουν να τη βοηθήσουν αλλά η ιστορία με τη φωτογραφία της Ελίφ τους φαίνεται παράλογη. Η Αλέβ ετοιμάζει ξανά πρωινό για να εντυπωσιάσει τον Σαφάκ και να τον παντρευτεί. Το σχέδιο της είναι να κάνει την καλή σε όλους μέχρι να την παντρευτεί ο Σαφάκ και μετά να δείξει το αληθινό της πρόσωπο.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι διαφωνούν για τη Μελέκ. Η Τουλάι επιμένει πως η Μελέκ χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια και γρήγορα. Ο Βεϊσέλ δεν συμφωνεί.

Η Λεμάν τους βλέπει να μιλάνε με ένταση και πιστεύει πως η Τουλάι έμαθε την αλήθεια για τη δουλειά του Βεϊσέλ. Ο Σαφάκ βλέπει έτοιμο το τραπέζι με το πρωινό αλλά φεύγει βιαστικός και πάλι. Η Αλέβ γίνεται έξαλλη αλλά σκέφτεται πως πρέπει να συνεχίσει τις προσπάθειες για να τον κατακτήσει…

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν της σειράς Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Elif 13/5

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Δύσκολες ώρες για τον Ταρίκ στο σπίτι της Ρανά

Elif: Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά

TAGS
Share