Φάρμα: Απόσπασμα από τον μεγάλο ημιτελικό

Νεύρα, απογοήτευση και συμμαχίες...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Απόσπασμα από τον μεγάλο ημιτελικό

Η Φάρμα ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα και το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης, έδειξε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τον μεγάλο ημιτελικό, στον οποίο ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει μία ανακοίνωση που αφήνει «παγωμένους» τους φιναλίστ.

«Την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Ιουνίου, στις 21:00, η «Φάρμα» ανοίγει τις πόρτες της για τον ημιτελικό και τον τελικό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, θα δώσει το σύνθημα για τις τελευταίες δύσκολες δοκιμασίες, θα διαχειριστεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές και θα ζήσει και εκείνος μαζί με τους παίκτες όλα τα συναισθήματα του μεγάλου αγώνα.

Οι παίκτες – αγρότες μπαίνουν στην τελική ευθεία, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και καταστρώνουν τη νέα στρατηγική τους», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού για τον ημιτελικό. Δείτε εδώ ποιοι παίκτες μπαίνουν στον ημιτελικό.

Το απόσπασμα του Πρωινού για τον ημιτελικό της Φάρμας

Οι αποκαλύψεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τη Φάρμα

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Ο πρώην παίκτης της Φάρμας με το νέο του μπλε μαλλί, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη όμως όπως φαίνεται το μυαλό του βρίσκεται ακόμα στο ριάλιτι.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ειδύλλιο μεταξύ Κυριακής - Ντούπη -οι οποίοι τσακώθηκαν άσχημα- ενώ εξήγησε και το λόγο που πήγε στη Φάρμα.

“Πήγα για να δουλέψω. Ούτε για να μαλώσω ούτε για να κάνω τον ωραίο. Ευχαριστώ την παραγωγή που με διάλεξε”.“Ασχολούμαι με θαλάσσια σπορ στο Κολυμπάρι και ημερήσιες κρουαζιέρες τώρα.

Δεν είναι ζευγάρι ο Ντούπης και η Κατσογρεσάκη και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ γιατί εκείνη πετάει και εκείνος βρίσκεται στη γη".