Φάρμα: Τα «έχωσε» ο Σάκης στον Ντούπη για την Κυριακή - «Ρε συγκεντρώσου στον Ημιτελικό»

Αλλού το μυαλό του...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Τα «έχωσε» ο Σάκης στον Ντούπη για την Κυριακή - «Ρε συγκεντρώσου στον Ημιτελικό»

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τόσο τους παλιούς όσο και τους τωρινούς παίκτες.

Οι πέντε φιναλίστ μίλησαν για την σπουδαία αυτή εμπειρία που έζησαν αυτούς τους μήνες μέσα στο παιχνίδι, για τα σχέδια τους μετά το φινάλε ενώ στο τέλος κλήθηκαν να περάσουν κι από κάποια αγωνίσματα.

Ο παρουσιαστής μεταξύ των άλλων, σχολίασε το ειδύλλιο μεταξύ Ντούπη και Κυριακής, με τον ίδιο να τα χώνει στον πρώτο.

«Εσύ Ντούπη, γιατί με το που λέω "Έρωτας" σκουντάς την Κυριακή. Το είδατε; Μιλάω για τον έρωτα, λέω πως είναι καλό να είσαι ερωτευμένος και ο Ντούπης κάνει κινήσεις προς την Κυριακή. Ρε συγκεντρώσου στον Ημιτελικό», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η πρώτη ανάρτησή του Θανάση Πάτρα μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θανάσης Πάτρας θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση, λίγο μετά την αποχώρησή του από τη Φάρμα, μέσα από την οποία ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν.

«I am back!!! Aν πριν από 3 μήνες μου έλεγε κάποιος ότι θα είχα ζήσει ότι έζησα θα του έλεγα ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες. Τώρα πια κατανοώ για μια ακόμα φορά στη ζωή μου ότι ποτέ δεν πρέπει να μιλάμε για κάτι με σιγουριά αν δεν το ζήσουμε.

Πίστευα ότι θα επιστρέψω 5 κιλά ελαφρύτερος και 5 κιλά σοφοτερος αλλά τελικά τα κιλά - της ζυγαριάς τουλάχιστον ήταν 9-το βάρος της εμπειρίας όμως πολλαπλάσιο. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι πίσω από τις κάμερες μοιραστηκαν μαζί μας αυτό το δύσκολο αλλά υπέροχο ταξιδι και τους εύχομαι να έχουν πάντα τον ήλιο μπροστά τους και τον άνεμο πίσω τους.

Φυσικά πάνω απ`όλα υγεία και τυχη,που θέλω να ευχηθώ και σε όλους εσάς τους instagraμικους συνταξιδιωτες για το ενδιαφέρον, την συμπαράσταση και την αγάπη σας. Ευχαριστώ πολύ!!! Καλό καλοκαίρι και τα καλύτερα έρχονται! ΥΓ: επιστροφή στην πιο γλυκιά αγκαλιά!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Πάτρας στην ανάρτηση που έκανε.