Φάρμα: Η Μαρία Μιχαλοπούλου υιοθέτησε το σκυλί του αγροκτήματος

Υπέροχη κίνηση από το μοντέλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Η Μαρία Μιχαλοπούλου υιοθέτησε το σκυλί του αγροκτήματος

Η Φάρμα φτάνει απόψε στο τέλος της και έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κάνει στους παίκτες μία υπέροχη ανακοίνωση για τη σκυλίτσα που τους συνόδευσε σε όλο αυτό το ταξίδι, τη Σίλβερ.

Συγκεκριμένα, αφού έδειξε ένα βίντεο στο οποίο οι παίκτες φρόντιζαν τα ζωάκια του αγροκτήματος, έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στη Σίλβερ, και εξήγησε πως από εδώ και στο εξής θα έχει ένα δικό της σπίτι μιας και θα την πάρει μαζί της η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Η Μαρία αποκάλυψε πως ζήτησε να υιοθετήσει τη Σίλβερ μιας και οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά ενώ οι παίκτες ανέφεραν πως έχουν ίδιο χαρακτήρα και γι΄αυτό έχουν ταιριάξει τόσο πολύ.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μιχαλοπούλου για το σκυλάκι της Φάρμας

«Μία γυναίκα γύρισε και μου είπε "Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι"»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, λίγο μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η οποία μεταξύ άλλων εξέφρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο για τα κιλά της.

«Μου αρέσει να είμαι άνετη, να φοράω βολικά ρούχα για να μη σχολιάζουν τα κιλά μου όλη την ώρα που μου σπάει το νευρικό μου σύστημα. Είναι το ίδιο έντονο. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι σιγά μην παρεξηγηθώ που με λένε λεπτή. Και όμως παρεξηγούμαι. Μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ μου είπε “Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι!”. Γύρισε η κοπέλα στο ταμείο που με ξέρει και της απάντησε. Όλη μου τη ζωή φορούσα φαρδιά ρούχα γιατί βαριόμουν να εξηγώ ότι τρώω», είπε αρχικά η Μαρία.

Για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, είπε: «Έκανα μπάνιο αρκετές φορές αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τι πρόβαλε το ριάλιτι. Απομακρύνθηκα από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο γιατί ήταν υπερπροστατευτικός. Δεν έχω σχέση. Δεν με φλερτάρουν, ίσως φοβούνται τον μπαμπά μου», είπε χαρακτηριστικά.