Αγγελική: Η Αγγελική μαθαίνει πως ο πατέρας της δεν αυτοκτόνησε

Σοκαριστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική: Η Αγγελική μαθαίνει πως ο πατέρας της δεν αυτοκτόνησε

Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της Αγγελικής, καθώς ένα μακάβριο μυστικό βγαίνει στο φως πολύ σύντομα, μιας και σε λίγο καιρό η σειρά φτάνει στο τέλος της.

Η Αγγελική επιβεβαιώνει πως ο Δημήτρης σκότωσε τον πατέρα της, αλλά και πως είναι θαµµένος στο κτήµα των Αργυρών. Από εκείνη τη στιγµή, δίνει µάχη µε τον χρόνο προκειµένου να βρει αποδείξεις και να τους κατηγορήσει.

Η Αγγελική από την αρχή πίστευε πως ο πατέρας της ίσως δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε. Όπως θα παρακολουθήσουµε στα επόµενα επεισόδια, το ένστικτό της επιβεβαιώνεται µε τον χειρότερο τρόπο, καθώς ανακαλύπτει τι ακριβώς συνέβη πριν από δεκαεπτά χρόνια.

Οι Αργυροί φοβούνται τις αποκαλύψεις της Αγγελικής

Η κατάσταση ανάµεσα σε όλους όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο τι συνέβη στο παρελθόν είναι τεταµένη, καθώς οι άµεσα εµπλεκόµενοι, Παύλος, Δηµήτρης και Αθηνά, φοβούνται τις αποκαλύψεις. Ο πρώτος, µάλιστα, απειλεί τον Μάκη να του πει τι συµφωνίες έχει κάνει µε την Τζένη και τι γνωρίζει η γυναίκα. Παράλληλα, ο Δηµήτρης έρχεται σε κόντρα µε την Αγγελική για τη Δανάη, καθώς της προτείνει να µείνει το καλοκαίρι στο κτήµα, αφού δεν θα έχει σχολείο. Τότε, η Αγγελική ρωτάει ευθέως την Αθηνά αν είπε στον γιο της ότι η Δανάη είναι βιολογική της κόρη, αλλά αυτή το αρνείται. Όλα, όµως, ανατρέπονται την επόµενη µέρα.

Ο Αποστόλης, άθελά του, κρυφακούει τον Δηµήτρη να λέει ότι έπρεπε να είχε σκοτώσει την Αγγελική, αλλά και να παραδέχεται πως µετά τον βιασµό της σκότωσε τον πατέρα της προκειµένου να µην τους καταγγείλει. Ακόµη, ο Αποστόλης σοκαρισµένος τον ακούει να εξοµολογείται ότι τον έθαψε στην άλλη άκρη του κτήµατος µε την ελπίδα να µην τον βρει ποτέ κανένας και να θεωρούν όλοι πως αυτοκτόνησε και χάθηκε.

Η Αγγελική μαθαίνει πως ο πατέρας της δεν αυτοκτόνησε

Ο νεαρός, χωρίς να χάνει χρόνο, έντροµος τρέχει και αποκαλύπτει στην Αγγελική όσα άκουσε, επιβεβαιώνοντάς της πως ο πατέρας της τελικά όντως δεν αυτοκτόνησε. Η κοπέλα είναι σε κατάσταση σοκ από το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι θαµµένος στο κτήµα. Ωστόσο, είναι αποφασισµένη να δώσει τέλος σε αυτή την ιστορία. Έτσι, ορκίζεται στον εαυτό της ότι θα κάνει τα πάντα για να τον βρει και να τον δικαιώσει.

Όµως, εκείνη τη στιγµή, η κοπέλα λυγίζει και την πληµµυρίζουν οι αναµνήσεις από το τελευταίο βράδυ που είδε τον πατέρα της ζωντανό. Έχει ενοχές που εξαιτίας της βίωσε έναν τόσο σκληρό θάνατο, αλλά και απίστευτο µίσος για τον Δηµήτρη και την Αθηνά. Ο Αποστόλης, από την άλλη, είναι αναστατωµένος, αλλά θέλει να τη βοηθήσει. Έτσι, ακυρώνει τα σχέδιά του µε την Ιωάννα προκειµένου να µείνει δίπλα στην Αγγελική για ό,τι χρειαστεί.

Η Αγγελική είναι πολύ κοντά να βρει αυτό που ψάχνει

Το βράδυ πριν από τον γάµο της Κατερίνας µε τον Δηµήτρη, η Αθηνά προσπαθεί να πείσει τον γιο της να αφήσει την Αγγελική πίσω του για πάντα. Όµως µία της κουβέντα τον κάνει να φέρει στη µνήµη του τη δολοφονία του Σταµάτη. Εν τω µεταξύ, η Αγγελική θέλει να δώσει ένα τέλος στις εγκληµατικές πράξεις του Δηµήτρη και να τον τιµωρήσει.

Γι’ αυτό καταστρώνει ένα σχέδιο για να βρει τη σορό του πατέρα της και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη και του Αποστόλη. Την µέρα του γάµου το σχέδιο της Αγγελικής µπαίνει σε εφαρµογή, η συµπεριφορά της όµως παραξενεύει τον Στέφανο. Λίγες ώρες αργότερα, οι εργάτες βρίσκουν στο κτήµα οστά. Όλοι είναι σοκαρισµένοι ενώ το αίµα στις φλέβες της Αθηνάς και του Δηµήτρη παγώνει. Αντίθετα, η Αγγελική είναι πολύ κοντά να βρει αυτό που ψάχνει…

Αγγελική εξελίξεις

Οι εξελίξεις στη σειρά Αγγελική του ALPHA

Πέμπτη 10 Ιουνίου - Επεισόδιο 143

Ο Δημήτρης έχοντας μάθει ότι η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής εξοργίζεται ακόμα περισσότερο μαζί της και λέει στην Αθηνά ότι πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα με τον τρόπο που εκείνος ξέρει. Η Αθηνά είναι κάθετα αρνητική αλλά δεν ακούει τίποτα. Καταφέρνει να τον πείσει μόνο κάνοντας μια συμφωνία μαζί του αρκετά δελεαστική και έτσι συναντάει τον Αντώνη και του ζητάει να χωρίσουν.

Η Σοφία καταφεύγει στον Νικόλα ζητώντας του να της πει αν είναι αλήθεια όσα της είπε η Τζένη για τον βιασμό. Ο Δημήτρης ξεσπάει ακόμα μια φορά στην Κατερίνα όταν τη βλέπει να μιλάει με τον Μιχάλη και η Κατερίνα για άλλη μια φορά ξαφνιάζεται με την απότομη συμπεριφορά του απέναντί της. Η Αγγελική συναντάει τον Μάκη, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα στοιχείο κλειδί που μπορεί να καταδικάσει τον Δημήτρη, ενώ ο Στέφανος τους παρακολουθεί από μακριά.