Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαψη: Η Κλαίρη μαθαίνει ότι ο Γιάννος είναι σοβαρά στο νοσοκομείο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Έξαψη: Η Κλαίρη μαθαίνει ότι ο Γιάννος είναι σοβαρά στο νοσοκομείο
TV24 14.06.2021 09:59
Από Ελένη Ζουγανέλη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Έξαψη είναι συγκλονιστικές. Με τον Γιάννο να βρίσκεται σοβαρά στο νοσοκομείο, η Κλαίρη έχει τρομοκρατηθεί και τρέχει στο πλευρό του.

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Έξαψη

Δευτέρα 14 Ιουνίου - Επεισόδιο 64

Η Κλαίρη τρομοκρατείται, όταν μαθαίνει ότι ο Γιάννος είναι σοβαρά στο νοσοκομείο. Η Τζόυ παραμένει σοκαρισμένη, μετά απ’ όσα έμαθε, για τον παππού της. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να απολογηθεί για όλη την αναστάτωση, που έχει προκληθεί.

Η Εβίτα, φαίνεται πως έχει αποκτήσει ένα μεγάλο θαυμαστή. Η Μαρίνα δουλεύει εντατικά, το προφίλ του δράστη. Η Βίκυ δυσκολεύεται να χωνέψει ότι ο ένοχος ήταν τόσο κοντά της, όλο αυτό το διάστημα. Από την άλλη, ο ίδιος ο ένοχος, αρχίζει να υποπτεύεται ότι κάποιος τον έχει καταλάβει. Δείτε αναλυτικά πρώτοι όλα τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας.

Αυτοκτονία στην σειρά του MEGA, Έξαψη

Ο ένοχος δεν έχει περιθώρια να ξεφύγει και αυτό πλέον το γνωρίζει και ο ίδιος στην σειρά Έξαψη. Ολα είναι εναντίον του. Η αστυνομία στήνει στον Θάνο παγίδα προκειμένου να τον συλλάβει. Εκείνος όμως θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Ολα πια έχουν βγει στο φως. Ο Θάνος είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από τη δολοφονική απόπειρα της Βίκυς αλλά και τον φόνο της Ιριδας. Ο κλοιός έχει στενέψει επικίνδυνα γύρω του και η αστυνομία είναι πολύ κοντά στη σύλληψή του. Ολα τα στοιχεία έχουν πλέον ενωθεί και η εικόνα του παζλ είναι ξεκάθαρη. Ο Μηνάς ήταν τελικά το εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης καθώς όλες οι ενδείξεις ήταν εναντίον του και τον ενοχοποιούσαν. Ομως βρήκε την άκρη του νήματος έχοντας ένα στοιχείο που θα μπορούσε να τον βοηθήσει. Γι’ αυτό παραδόθηκε στην αστυνομία.

Τώρα συνεργάζεται μαζί της προκειμένου ο δράστης να συλληφθεί. «Ο Θάνος δεν πρέπει να καταλάβει ότι είναι ύποπτος και θολώσει τα νερά. Πρέπει να τον αιφνιδιάσουμε», τονίζει στους συναδέλφους του. Είναι η ευκαιρία του να καθαρίσει το όνομά του και η αλήθεια να βγει στο φως. Θα είναι για εκείνον μια μεγάλη δικαίωση. Μαρίνα και Ορφέας διαπιστώνουν πως όλα τα βήματα που έκανε η αστυνομία ήταν σχεδιασμένα από τον ίδιο τον ένοχο. Γεγονότα και μαρτυρίες από το παρελθόν του έρχονται στην επιφάνεια. Ο Αλέξανδρος και η Κλαίρη απομακρύνονται ακόμα περισσότερο.

Ενα παιδί παραμελημένο από τη διάσημη μητέρα του, ηθοποιό Ερριέτα Δανέζη, η οποία δεν του έδωσε ούτε αγάπη ούτε προσοχή. Ολο αυτό στο μυαλό του έγινε εμμονή και μίσος. Υστερα από τη μητέρα του, η Βίκυ Βούλγαρη ήταν η δεύτερη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του και την ερωτεύτηκε εμμονικά, χωρίς εκείνη να αντιληφθεί το παραμικρό. «Αυτό είναι το πρόβλημα. Ποτέ σου δεν με είδες», της είπε όταν πήρε το θάρρος και πήγε στο σπίτι της με λουλούδια για να βγουν ραντεβού.

MEGA Έξαψη αυτοκτονία Θάνου

Ο Θάνος δεν μπορούσε να αντέξει μια ακόμη απόρριψη. Γι’ αυτό και ο έρωτάς του μετατράπηκε σε εκδίκηση. Ομως ο κλοιός σφίγγει γύρω του. «Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μας ξεφύγει», λέει η Μαρίνα στον Ορφέα. «Εχω ήδη ζητήσει ένταλμα σύλληψης», την καθησυχάζει εκείνος.

Η Μαρίνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να βγει το ένταλμα σύλληψης. «Αυτή η αναμονή με σκοτώνει», λέει του Ορφέα. «Ηρέμησε. Τώρα είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο τέλος αυτής της υπόθεσης. Ολα θα πάνε καλά», της επισημαίνει. Λίγο αργότερα ο Μηνάς αποφυλακίζεται. Μαζί με τον Ορφέα, ετοιμάζονται να πιάσουν, επιτέλους, τον πραγματικό ένοχο. Ο Κωστής βρίσκεται σε αδιέξοδο με την υπόθεση του Μηνά.

«Πρέπει να κινηθούμε μεθοδικά και ήσυχα. Είμαστε στην τελική ευθεία», λέει ο Μηνάς. «Χαίρομαι πολύ που ξεκαθάρισε αυτή η υπόθεση για σένα», του αναφέρει ο Ορφέας. Οι τρεις τους, μαζί με τη Μαρίνα σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους προκειμένου ο Θάνος να συλληφθεί. Ο ένοχος δεν έχει και πολλά περιθώρια να ξεφύγει και αυτό πλέον το γνωρίζει και ο ίδιος. Ολα είναι εναντίον του.

Οι συνάδελφοί του τού στήνουν παγίδα προκειμένου να τον συλλάβουν. Ομως εκείνος δεν θα άντεχε κάτι τέτοιο. Το μυαλό του θολώνει. Προσπαθεί να διαφύγει αλλά αποφασίζει ότι είναι μάταιο. Ούτε θα τους κάνει το χατίρι να παραδοθεί και να μπει στη φυλακή. Ο Θάνος, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη, επιλέγει τον θάνατο και αυτοκτονεί γράφοντας ο ίδιος την τελευταία πράξη της ζωής του.

Στο TV24 που κυκλοφορεί από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαψη: Η Εβίτα έρχεται σε σφοδρή σύγκρουση με την Ίριδα

Έξαψη: Ο Κωστής βρίσκεται σε αδιέξοδο με την υπόθεση του Μηνά

Share