Άγριες Μέλισσες: Πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά μπαίνει στον τρίτο κύκλο της σειράς

Θα υπάρξει ειδύλλιο ανάμεσα του και σε πρωταγωνίστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά μπαίνει στον τρίτο κύκλο της σειράς

Έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τα νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες και θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών. Ανάμεσα τους λοιπόν θα δούμε και έναν πρώην συνεργάτη της Φαίης Σκορδά.

Αυτός είναι ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά που θα μπει στις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο, ο οποίος σύμφωνα με την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου έχει ήδη κλείσει το πρώτο του ραντεβού με την παραγωγή.

Ο ρόλος του ηθοποιού δεν θα έχει κάποια αρνητική επίδραση στους ήρωες της σειράς ενώ από ότι φαίνεται θα υπάρξει και φλογερό ειδύλλιο με μία πρωταγωνίστρια, η οποία στην πραγματική της ζωή γράφτηκε πως αρραβωνιάστηκε στα κρυφά.

Βασανιστήρια σε Ελένη και Λάμπρο στην τρίτη σεζόν της σειράς

Στο στόχαστρο του Ακύλα Μεγαρίτη θα μπουν ο Λάμπρος και η Ελένη στη τρίτη σεζόν της σειράς “Αγριες μέλισσες”, ο οποίος έρχεται προκειμένου να εκδικηθεί τον θάνατο του αδελφό του, αλλά και να υλοποιήσει τις αποτρόπαιες πράξεις που επιβάλλει το χουντικό σύστημα!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μπορεί η οργάνωση “Αβαντες” να διαλύθηκε, όμως ο αρχηγός της, ο Ακύλας Μεγαρίτης θα είναι και πάλι ελεύθερος για να τη φτιάξει ξανά από την αρχή με νέα σύνθεση και νέα ονομασία. Ο νέος κακός του τρίτου κύκλου της σειράς “Αγριες μέλισσες” θα είναι πιο αδίστακτος από τον Δούκα, τον Θωμά, τον Μελέτη και τον Αχιλλέα, καθώς εκείνος θα φροντίσει να κινείται “υπόγεια” και βάσει σχεδίου χωρίς να προκαλεί! Κι αυτό θα είναι το χειρότερο σενάριο για την Ελένη και τον Λάμπρο, τους οποίους θεωρεί υπαίτιους για τον θάνατο του αδελφού του.

Η εμφάνισή του στο Διαφάνι θα είναι μυστηριώδης και ο τρόπος δράσης του διπρόσωπος, κι αυτό γιατί ενώ φαινομενικά θα δείχνει ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης που τον έβγαλε ο δρόμος του στο εν λόγω χωριό, ωστόσο η αλήθεια θα είναι τελείως διαφορετική! Με τη βοήθεια του Μελέτη, ο οποίος τον έχει ενημερώσει για το τι εστί Σταμίρη, θα καταφέρει να εδραιωθεί στο Διαφάνι και να φέρει τα πάνω-κάτω. Την ώρα που η Ελένη θα μείνει έγκυος. Όμως ακόμη δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο... πατέρας.

Άγριες Μέλισσες Ακύλας

Οπως λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, οι αριστεροί και φιλοβασιλικοί χαρακτήρες της σειράς θα κινδυνεύουν και θα περάσουν δια πυρός και σιδήρου καταστάσεις, όπως επίσης και η Ελένη με τον Λάμπρο! Ο ξεσηκωμός που έκαναν με τους αγρότες, η κόντρα που πήγαιναν στον Δούκα και στην εξουσία, αλλά και οι φιλελεύθερες απόψεις τους για μία ελεύθερη κοινωνία, θα είναι το κόκκινο πανί για όλα όσα θα τους περιμένουν στο μέλλον. Χρησιμοποιώντας την μόρφωσή και την εξυπνάδα του, ο Ακύλας θα βασανίζει το ζευγάρι χωρίς να κινεί τις υποψίες πάνω του.

Μπορεί να θεώρησαν ότι γλίτωσαν από τον Δούκα, αλλά ο Ακύλας θα τους κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή, βάζοντας τους συνέχεια τρικλοποδιές στα σχέδιά τους! Μάλιστα δεν αποκλείεται η Ελένη να βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τη φυλακή εξαιτίας του επαναστατικού χαρακτηρα της. Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και ο Προύσαλης με τον Τόλλιας, οι οποίοι λόγω της χούντας και του γεγονότος ότι κατέχουν θέσεις εξουσίας πολλές φορές θα αναγκαστούν να πάρουν αποφάσεις που θα δυσαρεστήσουν τους άλλοτε αγαπημένους συγχωριανούς.

Στο μεταξύ, στη Λάρισα ο Δούκας, μετά από όσα συνέβησαν και το γεγονός ότι έχασε και τα παιδιά του, αρνείται να συμμετάσχει στα νέα σχέδια εκδίκησης του Μελέτη και του Ακύλα, αλλά στην πορεία ο Σεβαστός για άλλη μία φορά θα αποδείξει ότι είναι ένας σκληρός άνθρωπος που δεν κοιτάζει τίποτα άλλο παρά μόνο το συμφέρον του και την περιουσία του. Πάντα υπό την χειραγώγηση της Μυρσίνης! Η Δρόσω σε σχέση με άλλον άνδρα μετά τον οριστικό χωρισμό από τον Κωνσταντή.

Άγριες Μέλισσες τρίτη σεζόν spoil

Η υπόσχεση του Ακύλα ότι θα του προσφέρει πίσω όσα έχασε, αλλά και ότι θα τιμωρήσει τους φονιάδες των αγαπημένων τους προσώπων, τον οδηγεί στο να συνεργαστεί μαζί του και φυσικά να έχει καλές σχέσεις με το χουντικό καθεστώς, πράγμα που τον συμφέρει για τις επιχειρήσεις του. Από την άλλη και ο Μελέτης ξέρει πως μέσω του Ακύλα θα μπορέσει επιτέλους να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία του Σέργιου, που όπως φάνηκε στο τέλος του β' κύκλου έμεινε τελικά ατιμώρητη!

Η ζωή στο Διαφάνι

Οπως προαναφέραμε, ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι ένας μορφωμένος άνδρας με σπουδές, ο οποίος θα έρθει στο Διαφάνι μαζί με την πανέμορφη και γοητευτική γυναίκα του, τη Ζωή και τα δύο τους παιδιά. Θα μένουν στο αρχοντικό του Δούκα και της Μυρσίνης, το οποίο θα είναι τελείως διαφορετικό απ' ότι το βλέπαμε στις δύο προηγούμενες σεζόν. Αυτές είναι οι μεγάλες ανατροπές του τρίτου κύκλου.

Από τα έπιπλα και τη διακόσμηση, μέχρι και τους τοίχους, όλα θα είναι εντελώς διαφορετικά και τίποτα δεν θα θυμίζει τους Σεβαστούς. Ομως εκτός από τον Ακύλα, και η Ζωή θα έχει έναν σκοτεινό χαρακτήρα, που θα παίξει τον δικό του καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις της σειράς.