Elif 16/6: Η Παρλά δωροδοκεί τη Βιλντάν για να πάρει πληροφορίες

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Elif 16/6: Η Παρλά δωροδοκεί τη Βιλντάν για να πάρει πληροφορίες

Στο σημερινό επεισόδιο της Elif, η Παρλά προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά και δωροδοκεί τη Βιλντάν για να πάρει σχετικές πληροφορίες.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 16 Ιουνίου, στην Elif

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά μαγειρεύουν μαζί και η Παρλά τους παρακολουθεί κρυμμένη πίσω από την πόρτα της κουζίνας.

Η Ράνα που δέχτηκε επίθεση από τον Ταρίκ δείχνει να πείθεται από τις εξηγήσεις του αλλά δεν είναι σίγουρη. Έχει όμως καταστρώσει ένα σχέδιο για να μάθει αν ο Ταρίκ την αγαπάει ακόμα.

Η Αλέβ θέλει να αγοράσει κάτι αλλά επειδή δεν γνωρίζει την πόλη ζητάει από τον Σαφάκ να τη συνοδεύσει και εκείνος το κάνει απρόθυμα, μόνο και μόνο για να μην φανεί αγενής στην καλεσμένη τους. Η Παρλά προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά. Δωροδοκεί τη Βιλντά για να πάρει σχετικές πληροφορίες.

Η Βιλντάν της λέει πως είναι πολύ κοντά και δεν θα εκπλαγεί αν σε λίγους μήνες ανακοινώσουν ότι παντρεύονται. Αυτό είναι μεγάλο σοκ για την Παρλά και θέλει να τους χωρίσει με κάθε τρόπο. Η Σουρεγιά με την Ελίφ ετοιμάζουν πρωινό και με τη βοήθεια του Γιουνούς και της Μπιρτσέ προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι του Κερέμ και να του δείξουν πως είναι στο πλευρό του. Ο Κερέμ νιώθει τυχερός και δυνατός που έχει τέτοιους φίλους.

Η Ματσιντέ τους βλέπει και χαίρεται που ο γιος της έχει τέτοιους σπουδαίους φίλους. Η Ματσιντέ λέει στη Χουμεϊερά πως η Σουρεγιά είναι ένα πολύ καλό κορίτσι, σαν τη μητέρα της. Η Ζουλιντέ βλέπει τον Σαφάκ μαζί με την Αλέβ και ζηλεύει.

Elif 16/6

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν της σειράς Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Elif 13/5

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS