Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif 17/6: Η Παρλά καταστρέφει την ωραία ατμόσφαιρα της παρέας λόγω του Κερέμ

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Elif 17/6: Η Παρλά καταστρέφει την ωραία ατμόσφαιρα της παρέας λόγω του Κερέμ
TV24 17.06.2021 09:04
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο της Elif, η Παρλά τηλεφωνεί στη Βιλντάν για να μάθει τι κάνουν ο Κερέμ καθώς την έχει δωροδοκήσει και η Σουρεγιά και εκείνη της δίνει λεπτομέρειες.

Αυτά θα δούμε σήμερα, 17 Ιουνίου, στην Elif

Η Παρλά φτάνει στην έπαυλη θυμωμένη. Θέλει να δει τον Κερέμ και να κάνει κάτι για να σταματήσει τη σχέση του με τη Σουρεγιά αλλά δεν έχει κάποιο σχέδιο. Η Βιλντάν την ενημερώνει ότι ο Κερέμ έχει βγει για φαγητό με τη Σουρεγιά, τον Γιουνούς και τη Μπιρτσέ.

Η Παρλά θέλει να μάθει που ακριβώς έχουν πάει αλλά εμφανίζεται η Χουμεϊρά και εκείνη της λέει πως ήρθε για να τη δει. Η Βιλντάν εντυπωσιάζεται από το πόσο εύκολα λέει ψέματα η Παρλά. Ο Κερέμ, η Σουρεγιά, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ είναι σε ένα εστιατόριο. Ο Γιουνούς δεν είναι ευχαριστημένος με το μενού και όλοι αρχίζουν να τον πειράζουν.

Η Σουρεγιά κρατάει το χέρι του Κερέμ χωρίς να το καταλάβει και είναι φανερό πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. Η Μπιρτσέ το βλέπει ξεκάθαρα και κάνει και ένα σχετικό αστείο. Η Χουμεϊρά μιλάει για την εγκυμοσύνη της και η Παρλά προσπαθεί να αλλάξει την κουβέντα και καταφέρνει να μάθει σε ποιο εστιατόριο είναι ο Κερέμ.

Αμέσως βρίσκει μια δικαιολογία και φεύγει από την έπαυλη. Ο Σαφάκ επιστρέφει από τα ψώνια με την Αλέβ και η Ζουλιντέ τους βλέπει μαζί και δεν χαίρεται καθόλου. Νιώθει απαίσια γιατί φαίνεται πως ο Σαφάκ έχει αρχίσει να βλέπει κάποια άλλη.

Η Παρλά εμφανίζεται στο εστιατόριο, που βρίσκονται ο Κερέμ, η Σουρεγιά, ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ με ένα σχέδιο. Το σχέδιο της πετυχαίνει και καταφέρνει να κερδίσει την προσοχή του Κερέμ όταν δήθεν ένας νεαρός την ενοχλεί.

Ο Κερέμ την υπερασπίζεται και η Παρλά καταστρέφει την ωραία ατμόσφαιρα της παρέας. Όλοι μαζί πηγαίνουν στην έπαυλη και ο Κερέμ συνοδεύει την Παρλά στον ξενώνα για να ηρεμήσει. Η Παρλά λέει στον Κερέμ πως το αγόρι ήταν ένας φίλος και δεν καταλαβαίνει γιατί ξαφνικά της φέρθηκε με τέτοιο τρόπο.

Συνεχίζει λέγοντας πως χρειάζεται προστασία και θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τον Κερέμ ώστε να μην είναι εκείνος μαζί με τη Σουρεγιά. Η Σουρεγιά και ο Γιουνούς λυπούνται για ό,τι συνέβη στην Παρλά αλλά η Μπιρτσέ διατηρεί τις αμφιβολίες της.

Elif 17/6

Λίγα λόγια για την 5η σεζόν της σειράς Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Elif 13/5

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Δύσκολες ώρες για τον Ταρίκ στο σπίτι της Ρανά

Elif: Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά

TAGS
Share