Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Στην εξορία ο Λάμπρος

Η Ελένη μένει και πάλι μόνη της

Άγριες Μέλισσες: Στην εξορία ο Λάμπρος
TV24 20.06.2021 07:16
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε νέους μπελάδες θα μπουν τη νέα σεζόν ο Λάμπρος και η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες καθώς η εξορία θα χωρίσει το αγαπημένο ζευγάρι και ο καθένας θα ζήσει τραγικές στιγμές. Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το τέλειο σχέδιο εκδίκησης ξεκινάει ο Ακύλας Μεγαρίτης προκειμένου να έχει ελεύθερο το πεδίο ώστε να τιμωρήσει την Ελένη Σταμίρη για τις «επαναστατικές» της απόψεις και τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Ο νέος αδίστακτος άντρας του Διαφανίου θα εκμεταλλευτεί τη θέση του, αλλά και τις ακραίες πολιτικές απόψεις του και με πρόφαση ότι ο Λάμπρος είναι... αριστερός, θα τον στείλει εξορία στη Λέρο, μακριά από την Ελένη. Ομως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ενώ την ίδια στιγμή τα πράγματα θα πάνε καλά για Νικηφόρο και Ασημίνα.

Το σατανικό σχέδιο Σεβαστών - Μεγαρίτη στις Άγριες Μέλισσες

Οπως έχουμε προαναφέρει και σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας, ο Ακύλας Μεγαρίτης κάθε άλλο παρά καλές προθέσεις έχει όταν έρχεται στο Διαφάνι. Είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης «Αβαντες» και μπήκε στη φυλακή αφήνοντας στη θέση του τον αδελφό του Αχιλλέα. Ομως εκείνος έπεσε νεκρός από το χέρι του Μιλτιάδη προκειμένου να σώσει τις αδελφές Σταμίρη από την επίθεση που εκείνος οργάνωσε με τους συντρόφους του, ύστερα από απαίτηση του Μελέτη και της Μυρσίνης.

Ερχόμενος λοιπόν στο χωριό μαζί με την οικογένειά του, ο Ακύλας δεν θα δείξει αμέσως το πραγματικό του πρόσωπο, καθώς θα καταφέρει με δόλιο τρόπο να κρύψει το μίσος που έχει μέσα του και να παρουσιάσει αυτό του τέλειου επαγγελματία και οικογενειάρχη. Οι Διαφανιώτες θα πέσουν στην παγίδα του. Στο μεταξύ, όμως, εκείνος έχει έναν σκοπό: να τιμωρήσει αυτούς που σκότωσαν τον αδελφό του.

Άγριες Μέλισσες Λάμπρος Ελένη

Παράλληλα ο Μελέτης, που ήδη τον είχε επισκεφθεί στη φυλακή, του έχει εξηγήσει -από τη δική του πλευρά- όσα έχουν συμβεί με τις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστού, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το μίσος του. Επίσης, γνωρίζοντας πως ο Δούκας Σεβαστός είναι ένας χρήσιμος επιχειρηματίας για τα σχέδιά του, αποφασίζει να τον προσεγγίσει μέσω του Μελέτη και να γίνουν συνεργάτες.

Ο Δούκας θα χρηματοδοτεί την οργάνωσή του και ο Ακύλας θα φροντίζει να έχει καλές σχέσεις με την εξουσία για να προωθεί την επιχείρησή του. Και μπορεί η Μυρσίνη να διψάει για εκδίκηση στις αδελφές Σταμίρη, ωστόσο ο Δούκας μετά από τα τελευταία γεγονότα δείχνει να θέλει να αφήσει πίσω του... τα συμβόλαια θανάτου! Ωστόσο ο Ακύλας, με τον τρόπο του, καταφέρνει να τον πείσει πως υπάρχει ακόμα τρόπος να εκδικηθεί τις γυναίκες που σκότωσαν τον γιο του: να τις αφήσει χωρίς προστασία!

Ο σπαρακτικός αποχαιρετισμός

Ο Ακύλας γνωρίζει πως αυτός που σκότωσε τον αδελφό του ήταν ο Μιλτιάδης, πατέρας του Λάμπρου και η αιτία ήταν οι αδελφές Σταμίρη, επίσης εχθροί των Σεβαστών. Ετσι, με πρόφαση πως ο Λάμπρος υποκινεί την «επανάσταση» και έχει φιλελεύθερες απόψεις και με αφορμή το πολίτευμα που ισχύει πλέον στη χώρα, αποφασίζει να στείλει στην εξορία τον δάσκαλο, αλλά και τον Προκόπη, που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστά τα πιστεύω του.

Η Ελένη καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο άντρας της θα ζει στην εξορία και τρέχει να τον αγκαλιάσει, ενώ εκείνος, ήρεμος όπως πάντα, θα της ζητήσει να μείνει ψύχραιμη υπενθυμίζοντάς της πως πάντα ξεπερνάνε τα όποια εμπόδια μπαίνουν στον δρόμο τους. Η Ασημίνα και η Δρόσω είναι εκεί να τη στηρίξουν και να της σταθούν δίνοντάς της κουράγιο και δύναμη. Πλέον για τον Ακύλα Μεγαρίτη το πεδίο είναι ελεύθερο για να βάλει σε εφαρμογή τα σατανικά σχέδιά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Πρόταση σε πρόσωπο - έκπληξη για τον τρίτο κύκλο

Αρραβωνιάστηκαν κρυφά Κίτσου - Γκοτσόπουλος;

Share