Elif: H Παρλά πιάνει Κερέμ και Σουρειγιά στο δωμάτιο του

Οι σημερινές 22/6 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: H Παρλά πιάνει Κερέμ και Σουρειγιά στο δωμάτιο του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον πέμπτο κύκλο της σειράς Elif. Την ώρα που η Ελίφ ψάχνει μανιωδώς τη μητέρα της η Παρλά γίνεται έξαλλη με το που βλέπει Κερέμ και Σουρειγιά μαζι.

Όσα θα δούμε στη σειρά του STAR, Elif

Η Βιλντάν υποδέχεται τη Σερσέ και είναι χαρούμενη επειδή πλέον θα έχει βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού. Η Ελίφ κοιμάται στην παραλία.

Πέρασε έξω όλο το βράδυ αφήνοντας τις αφίσες της σε διάφορα μέρη, ελπίζοντας πως έτσι θα τις δει η μητέρα της και θα την αναζητήσει. Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και ρωτάει τη Βιλντάν σχετικά με τον Κερέμ.

Η Βιλντάν της λέει πως ο Κερέμ κοιμάται και η Παρλά της ζητάει να τον ξυπνήσει. Ο Κερέμ οδηγεί τη Σουρεγιά στο δωμάτιο του, όπου της έχει ετοιμάσει πρωινό στο μπαλκόνι. Η Παρλά πιστεύει πως θα βρει τρόπο να βάλει τέλος στη σχέση, που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Κερέμ και τη Σουρεγιά.

Η Βιλντάν δείχνει στη Σερσέ το κελάρι με τα τρόφιμα και της ζητάει να τακτοποιήσει εκεί το χώρο. Η Ελίφ συνεχίζει να κρεμάει παντού τις αφίσες της. Η Ματσιντέ καλεί τον Μουσταφά στην έπαυλη για να του μιλήσει. Η Βιλντάν πηγαίνει να δει την Ελίφ στο δωμάτιο της αλλά η Παρλά της ζητάει να μιλήσουν, πριν το κάνει.

Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ και τον βλέπει να παίρνει πρωινό με τη Σουρεγιά. Όταν το λέει στην Παρλά εκείνη γίνεται έξαλλη και κατευθύνεται αμέσως στο δωμάτιο του Κερέμ.

Ο Κερέμ λέει στη Σουρεγιά ότι έχει άλλη μια έκπληξη για εκείνη και θέλει να την πάρει κάπου μετά το πρωινό. Πριν προλάβει όμως να πει περισσότερα, έρχεται η Παρλά. Η παρουσία της ενοχλεί τον Κερέμ και τη Σουρεγιά αλλά παραμένουν ευγενικοί μαζί της. Η Παρλά μάλιστα, πολλές φορές έχει καταστρέψει στιγμές του Κερέμ.

Η Παρλά λέει πως ο άντρας, που την παρενόχλησε στο εστιατόριο, συνεχίζει να της τηλεφωνεί. Η Ελίφ κρεμάει μια αφίσα της κοντά στο μαγαζί, που πήγαινε παλιά με τη μητέρα της. Ο ιδιοκτήτης τη βλέπει.

Τι θα δούμε στην 5η σεζόν της σειράς Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Elif 13/5

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.