Έξαψη: Σε αναμμένα κάρβουνα η Μαρίνα - Τι συμβαίνει;

Οι σημερινές 23/6 εξελίξεις της σειρά του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαψη: Σε αναμμένα κάρβουνα η Μαρίνα - Τι συμβαίνει;

Στη σειρά Έξαψη, πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η Μαρίνα, καθώς περιμένει να βγει το ένταλμα σύλληψης. Μέχρι τότε όμως, κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένει να δει τι θα συμβεί.

Όσα θα δούμε στη σειρά του Mega, Έξαψη

Τετάρτη 23 Ιουνίου - Επεισόδιο 69

Όταν ακούει τη Τζόυ να τραγουδά, ο Τίμος συνειδητοποιεί πόσο του έχει λείψει και πόσα νιώθει για εκείνη. Η Μαρίνα κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να βγει το ένταλμα σύλληψης. Ο Ορφέας την καθησυχάζει. Ξέρουν και οι δύο ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο τέλος της υπόθεσης.

Η Εβίτα και ο Αλέξανδρος ανακοινώνουν, επίσημα, το διαζύγιό, στα παιδιά τους. Ο Μηνάς αποφυλακίζεται. Μαζί με τον Ορφέα, ετοιμάζονται να πιάσουν, επιτέλους, τον πραγματικό ένοχο. Η Κλαίρη, με τους δύο συνοδούς της, πηγαίνει να συναντήσει την Αγάπη. Δείτε και αναλυτικά τις εξελίξεις όλης της εβδομάδες.

Το συγκλονιστικό τελευταίο επεισόδιο

Στα τελευταία καταιγιστικά επεισόδια της Έξαψης, ο Θάνος συλλαμβάνεται αλλά το σκάει από τη φυλακή και πιάνει όμηρο τη Βίκυ. Αυτή είναι η αρχή του τέλους. Την επόμενη ημέρα η ζωή όλων δεν θα είναι η ίδια.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Ο Μηνάς επισκέπτεται τον Γιάννο στο νοσοκομείο. «Ολα θα πάνε καλά. Περάσαμε και οι δύο πολλά αλλά είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας», του λέει. Την ίδια στιγμή ο Τζώρτζης είναι πολύ πεσμένος, λίγο πριν της εκλογές. Μοιάζει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή.

Η Εβίτα και η Βίκυ στέκονται μαζί στο πλευρό του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, οι ελπίδες της Κλαίρης αναπτερώνονται. «Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα είμαι και πάλι με την Αγάπη», λέει στον Αλέξανδρο. Στο μεταξύ, μετά από τόσους μήνες έρευνας, ο Ορφέας βλέπει τον ένοχο πίσω από τα κάγκελα. Το άρρωστο σχέδιο του Θάνου, επιτέλους, αποκαλύπτεται.

Στα εγκαίνια του The New Men’s bar, όλοι μοιάζουν ήρεμοι και χαρούμενοι. Είναι σαν πρώτη φορά μετά από καιρό να απολαμβάνουν όλοι τη ζωή. «Η Βίκυ πού είναι;», αναρωτιέται η Μαρίνα. Η κοπέλα εξαφανίζεται τη στιγμή που ο Ορφέας ανακαλύπτει την απόδραση του Θάνου από το τμήμα.

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι έχει πραγματικά συμβεί στη Βίκυ, που πλέον έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια. «Εμείς οι δύο έχουμε αφήσει μια κουβέντα στη μέση», της λέει ο Θάνος, ο οποίος την κρατάει όμηρο στην οικία Δανέζη. «Θάνο, μη. Σε παρακαλώ», τον ικετεύει εκείνη. «Το πρόβλημα είναι ότι ποτέ σου δεν με είδες.

Για σένα ήμουν ένα τίποτα. Για όλους ήμουν ένα τίποτα. Αόρατος. Ανύπαρκτος», σχεδόν μονολογεί και της αποκαλύπτει τον λόγο για τον οποίο έγιναν όλα. Μαρίνα, Μηνάς και Ορφέας ξεκινούν για την οικία Δανέζη. Το τέλος πλησιάζει. Ο Θάνος πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια. Θα σκοτώσει τη Βίκυ και μετά θα σκοτωθεί. Ομως τελικά η Βίκυ σώζεται κι εκείνος βάζει τέλος στη ζωή του αφού πλέον δεν έχει κανένα νόημα.

Έξαψη τελευταίο επεισόδιο

Η επόμενη μέρα μοιάζει με την έναρξη μιας νέας ζωής. Η αίτηση του Γιάννου για άρση της προφυλάκισης γίνεται δεκτή. Η Μαρίνα καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον της και ο Κωστής αποφασίζει πως είναι καιρός να δεχτεί την ευτυχία που έρχεται στον δρόμο του. Ο Μηνάς με τη σειρά του παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, που αλλάζει τη ζωή του ριζικά, ενώ η Βίκυ κοιτάζει μπροστά, πιο δυνατή από ποτέ.

Η τύχη του Ορφέα μοιάζει να τον τραβάει στο Ναύπλιο. Η Εβίτα νιώθει ξανά ευτυχισμένη μετά από πολύ καιρό, η Κλαίρη ετοιμάζεται να πάρει πίσω την Αγάπη και ο Αλέξανδρος επιστρέφει σε εκείνη. Νέες οικογένειες δημιουργούνται. Νέες ευκαιρίες ξημερώνουν.