Elif: Η Ελίφ λέει ψέματα στον Κερέμ για την αφίσα

Οι σημερινές 24/6 εξελίξεις της τούρκικης σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Ελίφ λέει ψέματα στον Κερέμ για την αφίσα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην τούρκικη σειρά Elif, που προβάλλεται εδώ και τέσσερα χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα. Χαμός λίγο πριν την επανένωση της Ελίφ με την μητέρα της.

Οι εξελίξεις στην σειρά Elif στο STAR

Η Ελίφ ελπίζει πως η μητέρα της θα δει κάποια αφίσα της και θα την αναζητήσει. Ο Κερέμ και η Σουρεγιά έχουν βρει μια αφίσα και αναρωτιούνται που τη βρήκε η Ελίφ. Η Σουρεγιά όμως σκέφτεται με ποιον τρόπο η μικρή έφυγε από την έπαυλη και έφτασε μέχρι εκεί κινδυνεύοντας. Ο Εμιρχάν είναι εξαντλημένος και ο Σαφάκ τον ρωτάει τι συμβαίνει.

Η Ιντζί του λέει πως ο φίλος της δεν κοιμάται γιατί φοβάται τον κλέφτη της γειτονιάς. Η Βιλντάν τιμωρεί την Ελίφ για τη συμπεριφορά της και τη βάζει να κάνει δουλειές. Ο Σαφάκ μιλάει με τη Ζουλιντέ για τον Εμιρχάν και τη δυσκολία του να συγκεντρωθεί στο μάθημα. Η Ζουλιντέ υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να τον κάνει να ξεπεράσει το φόβο του.

Ο Σαφάκ της λέει πως θα ήταν χαρά του να βοηθήσει. Η Ζουλιντέ συγκινείται από το ενδιαφέρον του Σαφάκ για τον Εμιρχάν. Ο Κερέμ τα βάζει με τη Βιλντάν για τον τρόπο που φροντίζει την Ελίφ.

Η Βιλντάν επιμένει πως όλη τη μέρα η Ελίφ ήταν στο σπίτι. Ο Κερέμ της λέει πως θέλει να μιλήσει στην Ελίφ. Η Βιλντάν δεν έχει επιλογή αλλά λέει στην Ελίφ να πει ψέματα.

Ο Κερέμ ρωτάει την Ελίφ για ποιο λόγο κρέμασε τις αφίσες της. Η Ελίφ του λέει ψέματα πως το έκανε για να γίνει διάσημη. Ο Κερέμ ζητάει συγνώμη από την Ελίφ επειδή την απογοήτευσε, με όσα έγιναν.

Η Μελέκ ετοιμάζει μια ζακέτα για τα γενέθλια της Ιντζί, που είναι την επόμενη μέρα. Ο Εμιρχάν θέλει να κοιμηθεί με τη μητέρα του επειδή φοβάται τους κλέφτες και επειδή δεν υπάρχει ένας άντρας στο σπίτι για να τους προστατέψει. Η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως ο γιος της έχει ανάγκη ένα ανδρικό πρότυπο.

Τι θα δούμε στην 5η σεζόν της σειράς Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Elif 13/5

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.