Elif: Η Παρλά ξεκινάει το δεύτερο μέρος του σχεδίου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειρά του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Παρλά ξεκινάει το δεύτερο μέρος του σχεδίου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Elif. Η Παρλά βάζει σε ισχύ το δεύτερο μέρος του σχεδίου της με σκοπό να κερδίσει την καρδιά του Κερέμ.

Οι εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Η Αλέβ έχει πάει στο μαγαζί και προσπαθεί να γίνει φίλη με τη Ζουλιντέ. Ενώ μιλάνε, η Αλέβ αφήνει να εννοηθεί πως η σχέση της με τον Σαφάκ είναι πολύ στενή. Ο Κερέμ έχει υποσχεθεί στην Ελίφ να δούνε μια ταινία μαζί αλλά πρέπει να πάει στην εταιρία και της λέει πως θα τη δούνε όταν επιστρέψει.

Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία μαζί με τη Σουρεγιά. Η Αλέβ επιστρέφει σπίτι χωρίς να έχει μάθει όσα ήθελε για τη Ζουλιντέ αλλά είναι σίγουρη πως την εκνεύρισε. Η Ζουλιντέ πράγματι έχει εκνευριστεί καθώς πιστεύει πως ο Σαφάκ και η Αλέβ τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους.

Η Αλέβ μιλάει και με τη Λεμάν και καταλαβαίνει πως δεν βλέπει θετικά μια σχέση του Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και η Σουρεγιά έχουν επαγγελματική συνάντηση. Η Παρλά έρχεται στην εταιρία για να δει τον Κερέμ αλλά η Φιλίζ την ενημερώνει πως βρίσκεται σε επαγγελματική συνάντηση και είναι αναγκασμένη να τον περιμένει για ώρες. Όταν ο Κερέμ επιστρέφει στο γραφείο του βρίσκει εκεί την Παρλά η οποία του ζητάει μια χάρη, να τη βοηθήσει να περάσει τις εξετάσεις αγγλικών, που είναι σε δύο μέρες.

Αυτό βέβαια είναι ένα ακόμα σχέδιό της για να βρίσκεται κοντά στον Κερέμ. Ο Κερέμ αναγκάζεται να δεχθεί. Η Ελίφ περιμένει τον Κερέμ και τη Σουρεγιά για να δουν την ταινία αλλά ο Κερέμ δεν μπορεί να στην Ελίφ να δούνε μια ταινία μαζί αλλά πρέπει να πάει στην εταιρία και της λέει πως θα τη δούνε όταν επιστρέψει. Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία μαζί με τη Σουρεγιά.

Η Αλέβ επιστρέφει σπίτι χωρίς να έχει μάθει όσα ήθελε για τη Ζουλιντέ αλλά είναι σίγουρη πως την εκνεύρισε. Η Ζουλιντέ πράγματι έχει εκνευριστεί καθώς πιστεύει πως ο Σαφάκ και η Αλέβ τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Η Αλέβ μιλάει και με τη Λεμάν και καταλαβαίνει πως δεν βλέπει θετικά μια σχέση του Σαφάκ με τη Ζουλιντέ.


Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και η Σουρεγιά έχουν επαγγελματική συνάντηση. Η Παρλά έρχεται στην εταιρία για να δει τον Κερέμ αλλά η Φιλίζ την ενημερώνει πως βρίσκεται σε επαγγελματική συνάντηση και είναι αναγκασμένη να τον περιμένει για ώρες. Όταν ο Κερέμ επιστρέφει στο γραφείο του βρίσκει εκεί την Παρλά η οποία του ζητάει μια χάρη, να τη βοηθήσει να περάσει τις εξετάσεις αγγλικών, που είναι σε δύο μέρες.

Αυτό βέβαια είναι ένα ακόμα σχέδιό της για να βρίσκεται κοντά στον Κερέμ. Ο Κερέμ αναγκάζεται να δεχθεί. Η Ελίφ περιμένει τον Κερέμ και τη Σουρεγιά για να δουν την ταινία αλλά ο Κερέμ δεν μπορεί να κρατήσει την υπόσχεση του.

Η Σουρεγιά νιώθει άσχημα και η Μπιρτσέ προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση ενώ της κάνει και κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την Παρλά.

Ο Κερέμ και η Παρλά μελετούν αγγλικά σε μια καφετέρια και εκεί ξεκινάει το δεύτερο μέρος του σχεδίου της Παρλά.

Ένας φίλος της, ο Τσαγκλάρ, εμφανίζεται και υποδύεται τον θυμωμένο αγαπημένο της και ο Κερέμ για να την προστατέψει λέει ψέματα πως η Παρλά είναι το κορίτσι του. Το σχέδιο της Παρλά είχε επιτυχία. Ωστόσο, όπως αναφέρει το αποκλειστικό μας, η Παρλά να μείνει παράλυτη.

Τι θα δούμε στην 5η σεζόν της σειράς Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Elif 13/5

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με τα αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν τη κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα, η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια εναντίον τόσο των Χακτανίρ όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.