Elif: Τραγωδία! Η Παρλά μένει παράλυτη

«Εγώ φταίω για ό,τι της συνέβη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Τραγωδία! Η Παρλά μένει παράλυτη

Στην παγίδα του ίδιου της του σχεδίου έπεσε η Παρλά στην σειρά Elif, η οποία δυστυχώς μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα μένει παράλυτη και νιώθει να βρίσκεται σε απόγνωση, ενώ ο Κερέμ έχει τύψεις για ό,τι συνέβη.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Οπως ήδη βλέπουμε, η Παρλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομακρύνει τον Κερέμ από τη Σουρεϊγιά και να βρίσκεται στο πλευρό του. Ετσι και τώρα οργανώνει μαζί με τον φίλο της, τον Τσαγκλάρ, ένα νέο σχέδιο, αλλά δυστυχώς δεν πάει όπως το υπολόγιζαν. Οι δυο τους συναντιούνται και εκείνη του λέει, αφού του δίνει χρήματα: «Οταν θα φύγουμε με τον Κερέμ θα μας ακολουθήσεις και σε κάποιο σημείο θα μας τρακάρεις από πίσω! Πρόσεξε όμως, απλά να μας τρακάρεις, όχι να γίνει κάποιο ατύχημα». Εκείνος δέχεται και η κοπέλα κατευθύνεται στο γραφείο του Κερέμ.

Στο μεταξύ, ένας από τους οδηγούς της εταιρείας αφήνει στον Κερέμ δύο κλειδιά αυτοκινήτων και του εξηγεί πως το ένα από αυτά έχει πρόβλημα με τα φρένα. Εκείνος όμως δεν βλέπει ποιο του δείχνει καθώς το μυαλό του τρέχει σε κάποια οικονομικά ζητήματα της επιχείρησης. Στη συνέχεια η Παρλά πάει στο γραφείο του Κερέμ και του ζητάει να πάει μαζί της στη σχολή καθώς φοβάται πως ο Τσαγκλάρ θα της επιτεθεί ξανά. Ο Κερέμ όμως βρίσκει μια άλλη λύση και ζητάει από έναν οδηγό να συνοδεύσει την Παρλά και να την περιμένει μέχρι εκείνη να τελειώσει και να επιστρέψει σπίτι της. Ωστόσο του δίνει το κλειδί από το αυτοκίνητο που έχει πρόβλημα!

Elif η Παρλά μένει ανάπηρη

Οι τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο στην σειρά Elif

Κατά τη διάρκεια της πορείας του, ο οδηγός αντιλαμβάνεται πως δεν πιάνουν τα φρένα του και η Παρλά του φωνάζει να κάνει κάτι να σταματήσει το αμάξι. Τελικά ο έλεγχος χάνεται και χτυπάνε με δύναμη πάνω σε μια κολόνα. Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ο Κερέμ ενημερώνεται για το συμβάν και σπεύδει εκεί. Ο οδηγός που έχει σπάσει το χέρι του, του λέει πως δεν δούλευαν τα φρένα και τότε ο Κερέμ καταλαβαίνει πως εκείνος έκανε το λάθος και έγινε ό,τι έγινε. Την ώρα που η Ελίφ έχει επίσης προβλήματα.

Η Παρλά είναι στο χειρουργείο, ενώ ο Κερέμ με τη Σουρεϊγιά, τη Χουμεϊρά και τον Ταρίκ περιμένουν απέξω. Μετά από πολλές ώρες ο γιατρός βγαίνει και τους ενημερώνει πως η εγχείρηση πήγε καλά, αλλά η υγεία της Παρλά βρίσκεται σε κίνδυνο. Στη συνέχεια ο Κερέμ πάει στο γραφείο του γιατρού, ο οποίος του λέει την αλήθεια: «Η κυρία Παρλά δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά». Ο Κερέμ σοκάρεται και το λέει στη Σουρεϊγιά: «Πώς θα της πω τέτοιο πράγμα; Πώς να της το πω;», λέει και είναι συγκλονισμένος.

Στο μεταξύ η Παρλά ξυπνάει και δεν νιώθει τα πόδια της. «Κερέμ, τι συμβαίνει και δεν νιώθω τα πόδια μου;», τον ρωτάει και εκείνος της λέει: «Ησουν βαριά τραυματισμένη και οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν... Δεν θα περπατήσεις ξανά». Η κοπέλα ουρλιάζει και φωνάζει, ενώ όταν βλέπει το αναπηρικό καρότσι λέει: «Οχι, πάρτε το από μπροστά μου! Θα περπατήσω». Τότε η νοσοκόμα της κάνει ηρεμιστική ένεση. Ο Κερέμ βγαίνει έξω και αρχίζει να χτυπάει τον τοίχο, ενώ η Σουρεϊγά πάει κοντά του: «Κερέμ, τι κάνεις; Ηρέμησε», αλλά εκείνος με δάκρυα της λέει: «Εγώ φταίω για ό,τι της συνέβη».