8 Λέξεις: Επανασύνδεση για ζευγάρι - Ανακοινώνουν τα ευχάριστα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Επανασύνδεση για ζευγάρι - Ανακοινώνουν τα ευχάριστα

Η σειρά 8 Λέξεις, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ανάμεσα τους θα δούμε ένα ζευγάρι να αποφασίζει να τα ξαναφτιάξει.

Οι εξελίξεις στις 8 Λέξεις

Ο Φρίξος επιμένει με το θέμα της δημοσιότητας και ζητάει από τον Βήχο να τον απαλλάξει από κάθε υποχρέωση.
Ο Οδυσσέας καμαρώνει με τον τρόπο που μανατζάρει τον εαυτό του κι η Ναυσικά προσπαθεί να του θυμίσει πως κι η Έρση ήταν καλή στη δουλειά της, ασχέτως που χώρισαν.

Ο Μάρκος κάνει μια ακόμα προσπάθεια με την Ναυσικά και την ικετεύει για μια τελευταία ευκαιρία, αφού πρώτα απολογείται για όλα του τα λάθη. Οι καλεσμένοι φτάνουν ο ένας μετά τον άλλον στην Κέρκυρα, προκειμένου να παρευρεθούν στον γάμο της Βικτώριας και του Μιχαήλ.

Ο Σίμος δείχνει να εδραιώνεται ως νέος παρουσιαστής ειδήσεων. Η Ναυσικά μαθαίνει πως εγκρίθηκε η πατέντα του φαρμάκου της και πετάει από τη χαρά της. Μέσα στο όλο κλίμα συγκίνησης, δίνεται η πολυπόθητη ευκαιρία στον Μάρκο για να λυγίσει ξανά η Ναυσικά. Η Ηλιάνα βλέπει μια φωτογραφία από τον γάμο στην Κέρκυρα και παθαίνει υστερία. Την ώρα που ο Άκης βρίσκει κάτι που τον φοβίζει.

Το μεγάλο φινάλε μέσα από φωτογραφίες

Οπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, όλοι οι ήρωες θα βρουν τον δρόμο τους και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Οι περισσότεροι θα συνεχίσουν ευτυχισμένοι, εκτός από την Ηλιάνα που πληρώνει τις πράξεις της, αλλά εν μέρει και τον Ακη, που βλέπει τη ζωή που μόλις έφτιαξε να του γυρίζει την πλάτη, αφού η αγαπημένη του κόρη καταλήγει στη φυλακή!

Φ1: Ο Οδυσσέας, αφού αφοπλίζει την Ηλιάνα, τη φέρνει στα άκρα και την πετάει έξω από το σπίτι του. Ενώ, θα τον πυροβολήσει.

8 Λέξεις Ηλιάνα Οδυσσέας πυροβολισμός

Φ2: Λίγο αργότερα η Ηλιάνα «σπάει» στην αστυνομία και αναγκάζεται να ομολογήσει τους φόνος που έκανε.

8 Λέξεις Ηλιάνα τραγικό τέλος

Φ3. Μόλις ο Ακης μαθαίνει τα νέα καταρρέει και όλοι στέκονται στο πλευρό του για το κακό που βρήκε την οικογένειά του.

8 Λέξεις Άκης παιδιά αλήθεια

Φ4. Οι τελευταίες παρεξηγήσεις διαλύονται και ο Οδυσσέας με την Ερση ξαναφτιάχνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

8 Λέξεις Οδυσσέας Έρση επανασύνδεση

Φ5. Το ίδιο ευτυχισμένοι θα συνεχίσουν και ο Αιμίλιος με τη Μάγδα, που του ανακοινώνει ότι είναι ξανά έγκυος.

8 Λέξεις Μάγδα μένει έγκυοσ

Φ6. Η Εύα ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο τον γιο της με τον Νικηφόρο, ενώ η Ναυσικά πετυχαίνει μια μεγάλη αναγνώριση για την ανακάλυψή της σε ένα φάρμακο.

8 Λέξεις Ναυσικά ηθοποιός

Φ7. Ευχάριστα τα νέα και για τον Εκτορα με τη Δάφνη, που στο πάρτι της Ναυσικάς για την επιτυχία της ανακοινώνουν τον γάμο τους.

8 Λέξεις τελευταίο επεισόδιο

Φ8. Τελευταία σκηνή για τις «8 λέξεις». Μια μεγάλη γιορτή με καλεσμένους όλους, προς τιμήν της Ναυσικάς. Ομως όλοι έχουν κάποιο δικό τους λόγο να χαμογελούν!

8 Λέξεις φινάλε σειράς ΣΚΑΙ