Έλα στη θέση μου: Μετά από 5 χρόνια ρίχνει αυλαία απόψε 09/07

Οι τελευταίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Μετά από 5 χρόνια ρίχνει αυλαία απόψε 09/07

Το Έλα στη θέση μου, ύστερα από πέντε χρόνια έρωτα, περιπέτειας αλλά και μπερδεμάτων θα πεi το τελευταίο αντίο σήμερα, Παρασκευή 09 Ιουλίου - Επεισόδιο 208.

Ήρθε η ώρα όμως για κάποιες απαντήσεις:

Τελικά θα πάρει ο Βλάσης πίσω τα χρήματά του; Τι θα απογίνουν ο Μάρκος και η Κέντρα μετά τις αποκαλύψεις εις βάρος τους; Θα είναι ξανά μαζί ο Αχιλλέας και η Ρενάτα; Τι θα απογίνει η Σόφο και πώς θα είναι σαν γονείς η Σύλβια με τον Ζούβα; Γάμοι, γεννητούρια, φιλιά, αγκαλιές και απρόοπτα γράφουν το φινάλε μιας αγαπημένης παρέας, που παραμένει απρόβλεπτη ως το τέλος!

Τελευταίο επεισόδιο για το Έλα στη θέση μου

Ελάτε λοιπόν στη θέση τους για μια τελευταία φορά όπου όσοι ήταν πιστοί τηλεθεατές, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λατρέψετε ακόμη περισσότερο την σειρά του ALPHA.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Έλα στη Θέση μου

Τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη Θέση μου ολοκληρώθηκαν. Οι πρωταγωνιστές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για την πορεία τους αυτά τα 5 χρόνια, αλλά και για τις προσωπικές τους ζωές.

«Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν μπορείς άμεσα να καταλάβεις τι συμβαίνει. Σε 15 μέρες θα μου λείψει πολύ η σειρά», είπε ο Γιάννης Τσιμτσέλης και ανέφερε για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού: «Προς το παρόν δεν θα παντρευτώ. Αυτά προκύπτουν. Δεν τα σχεδιάζεις», ενώ για τη δήλωση της Κατερίνας Γερονικολού αναφορικά με τη μαγειρική της είπε: «Όταν η Κατερίνα ασχολείται με τη μαγειρική, είναι πολύ καλή».

«Είναι πάρα πολύ όμορφη αυτή η συνθήκη που ζήσαμε εδώ και πέντε χρόνια. Εγώ ήμουν στα 4 χρόνια, έφυγα και γύρισα τώρα προς το τέλος», είπε ο Μιχάλης Μαρίνος ξεκαθαρίζοντας πως δεν γνωρίζει ακόμη αν θα συνεχιστεί η μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ.

H Ηρώ Λούπη είπε για τη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση: «Δεν θέλουμε με τον Σωτήρη Καλυβάτση να επισημοποιήσουμε κάτι. Είμαστε επίσημα με τα συναισθήματά μας»

«Μετά από 11 χρόνια σχέσης, είμαστε σαν παντρεμένοι. Δεν μας λείπει ο γάμος. Από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη και υπάρχουν και τα βασικά όπως: θαυμασμός, εμπιστοσύνη, είμαστε μαζί και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα», είπε και η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Τέλος, ο Μαρίνος Κόνσολος ανέφερε για την Αθηνά Οικονομάκου -που έφυγε νωρίτερα από τη σειρά λόγω της εγκυμοσύνης της: «Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μια απώλεια της σειράς, αλλά ήταν ωραίος ο λόγος που έφυγε».