Elif 20/7: Σε κώμα η Παρλά - Δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά

Συγκλονιστικό το αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Elif 20/7: Σε κώμα η Παρλά - Δεν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά

Στο σημερινό επεισόδιο της Elif, η Παρλά είναι σε κώμα, μετά το ατύχημα που είχε. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και υποκρίνεται πως νοιάζεται για την κατάσταση της Παρλά.

Οι σημερινές 20/7 εξελίξεις στην Elif

Η Βιλντάν λέει τα άσχημα νέα στην Ελίφ. Αν και η μικρή δεν συμπαθεί την Παρλά επειδή δεν της φέρεται καλά, νιώθει μεγάλη θλίψη, για αυτό που συνέβη.Η Αλέβ επιστρέφει στο σπίτι της Λεμάν αλλά δεν της μιλάει για το τι ανακάλυψε. Θέλει να μάθει πρώτα γιατί η Ζουλιντέ μένει στο σπίτι του Σαφάκ. Ο Κερέμ νιώθει απαίσια και πιστεύει πως ευθύνεται για το ατύχημα αφού, απορροφημένος από τις σκέψεις του, δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο. Ο Κερέμ προσεύχεται για να γίνει καλά η Παρλά και η Σουρεγιά εύχεται το ίδιο αλλά πιστεύει πως ο Κερέμ προσεύχεται για την κοπέλα του.

Η επέμβαση ολοκληρώνεται και ο γιατρός τους λέει πως η Παρλά ξέφυγε τον κίνδυνο αλλά θα πρέπει να την παρακολουθήσουν για να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάστασή της. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά επιστρέφουν από το νοσοκομείο και η κοπέλα κλαίει συνεχώς.

Ο Ταρίκ της ζητάει να ηρεμήσει επειδή είναι έγκυος και μπορεί να κάνει κακό στο μωρό τόση στεναχώρια. Ο Ταρίκ ζητάει από τη Ματσιντέ να μιλήσει και εκείνη στη Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ ξέρει πως όλα όσα κάνει και νιώθει ο Ταρίκ είναι ψέματα και το μόνο που επιθυμεί είναι να είναι καλά η κόρη της. Η Σουρεγιά μένει μαζί με τον Κερέμ στο νοσοκομείο.

Ο Κερέμ της ζητάει να πάει σπίτι να ξεκουραστεί αλλά εκείνη προτιμά να μείνει μαζί του. Το πρωί η νοσοκόμα τους φέρνει καλά νέα, η Παρλά άνοιξε τα μάτια της και ο Κερέμ ενθουσιάζεται. Ο γιατρός όμως λίγο αργότερα λέει στον Κερέμ πως η Παρλά συνήλθε αλλά δεν θα μπορέσει να περπατήσει ποτέ ξανά. Το σοκ είναι μεγάλο για τον Κερέμ.

Η Σουρεγιά είναι έξω από το γραφείο του γιατρού και περιμένει τον Κερέμ. Ο Κερέμ λέει τα άσχημα νέα στη Σουρεγιά και εκείνη τον προτρέπει να μιλήσει στην Παρλά.

Elif 20/7

Σοκάρει ηθοποιός του "Elif" - "Ο πατέρας μου με βίαζε από τα 15 μου"

Δυστυχώς δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία. Ακολουθώντας τα βήματα της Lady Gaga, η γνωστή ηθοποιός από την αγαπημένη σειρά Elif εξομολογήθηκε πως ο πατέρας της την χτυπούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 15 ετών, περιγράφοντας το φρικτό παρελθόν της και τα τραύματά της.

Ο λόγος για την 21χρονη ηθοποιός Μελίσα Ντονγκέλ.

Elif βιασμός

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Ντονγκέλ, η μητέρα της αρχικά δεν την πίστευε, ενώ όταν κατάλαβε πως έλεγε αλήθεια την συμβούλεψε να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Ο πατέρας της 21χρονης ηθοποιού βρίσκεται στη φυλακή τα τελευταία τέσσερα τελευταία χρόνια, εκτίοντας ποινή για την κακοποίηση στην οποία προέβη τόσο σε βάρος της κόρης όσο και της συζύγου του.

Η αποκάλυψη της Ντονγκέλ έγινε με αφορμή τον αγώνα που κάνει για να διεκδικήσει την κηδεμονία της ανήλικης αδερφής της από τον πατέρα της.