Τέλος στις εικασίες - Το Mega ανακοίνωσε τον τίτλο και τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε κάτι πιο ευφάνταστο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος στις εικασίες - Το Mega ανακοίνωσε τον τίτλο και τους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη

Πολλές οι φήμες και οι εικασίες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό όσον αφορά το νέο εγχείρημα της Ελένης Μενεγάκη στο Mega αλλά ευτυχώς οι ιθύνοντες πριν από λίγα λεπτά ξεκαθάρισαν τα πάντα με νέα ανακοίνωση!

Η Ελένη επιστρέφει με... κάπως νέα παρέα και περιμένουμε πως και πως να κάνει την πρεμιέρα της!

Η νέα ανακοίνωση του Mega για την Ελένη Μενεγάκη

Τον Σεπτέμβριο, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει εκεί όπου ανήκει!

Στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία. Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Mega Μενεγάκη

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!

«ΕΛΕΝΗ»: Τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του MEGA

Πανάκριβο το πλατό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega - Πενταψήφιο το κόστος του

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση κλείνοντας μια πολύ δυνατή οικονομική συμφωνία. Για την Ελένη πρόκειται άλλωστε...

Μενεγάκη mega

Εκτός, όμως, από την οικονομική αυτή συμφωνία, οι όροι στο συμβόλαιό της είναι κάποια πράγματα να γίνουν ακριβώς όπως τα θέλει αυτή και τα γούστα της από ότι μαθαίνω είναι ακριβά.

Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να ξόδεψε γύρω στις 40.000 ευρώ για το πλατό της "βασίλισσας". Για ειδικό φωτισμό, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και led. Πολλά led…

Και με τούτα και με εκείνα αναμένω να δω αυτό το πολυπόθητο πλατό...