Ο Γιατρός: Νεκρός ο... - Σούπερ αποκλειστικό!

Θρήνος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Νεκρός ο... - Σούπερ αποκλειστικό!

Το Youweekly.gr, όπως κάθε Σάββατο έτσι κι αυτό (31/7) θα σας μεταφέρει ένα απίστευτο αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, Ο Γιατρός! Ένας θάνατος θα αλλάξει την τροπή της μέχρι στιγμής υπόθεσης...

Μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο, μια βεντέτα που θα ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο οικογένειες, γίνεται η αφορμή για να βγούνε όπλα στο νοσοκομείο! Όμως, δυστυχώς, υπάρχει ένα αθώο θύμα και αυτό δεν είναι άλλος από τον Αντίλ! Ο θρήνος απλώνεται σε όλο το νοσοκομείο και ο Αλί δεν αντέχει τον χαμό του πατέρα και δασκάλου του!

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Ενα πρωί, ο Φερμάν με την Μπελίζ απολαμβάνουν το πρωινό τους, όταν εισβάλει στην καφετέρια ένας άντρας και πυροβολεί έναν νεαρό. Αμέσως μεταφέρονται στο νοσοκομείο και εκεί όλοι διαπιστώνουν πως πρόκειται για επίθεση εκδίκησης ανάμεσα σε δύο οικογένειες που έχουν χρόνια βεντέτα. Ομως η ιστορία κρύβει και κάτι από το έργο του Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», καθώς η κόρη του άντρα που πυροβόλησε, είναι ερωτευμένη κρυφά με τον νεαρό που δέχτηκε τη σφαίρα! Στο μεταξύ ο Αλί γνωρίζει και για τον κρυφό έρωτα των παιδιών, καθώς η κοπέλα ρωτάει κρυφά να μάθει πώς είναι ο αγαπημένος της, ενώ παράλληλα γνωρίζει πως ο άντρας που πυροβόλησε πάσχει από Αλτσχάϊμερ.

Ο γιος του όμως απειλεί τους γιατρούς αυτό να μη μαθευτεί ποτέ στην αντίπαλη πλευρά. Οταν όμως ξεσπάει μια ακόμα κόντρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και βγαίνουν τα όπλα μέσα στο νοσοκομείο, η Ναζλί μπαίνει μπροστά για να τους εμποδίσει και ο Αλί από τον φόβο του μήπως εκείνη πάθει κάτι, αποκαλύπτει μπροστά σε όλους και για το Αλτσχάϊμερ και για τον κρυφό δεσμό! Η οικογένεια του νεαρού βρίσκει την ευκαιρία που ήθελε να κοροϊδέψει την άλλη οικογένεια και ο γιος του άντρα που πάσχει από Αλτσχάϊμερ αποφασίζει να εκδικηθεί τον Αλί: «Αυτός ο γιατρός φταίει για όλα και θα πληρώσει», μονολογεί. Στο μεταξύ οι γιατροί στο νοσοκομείο ξέρουν πως μετά από αυτό που έκανε ο Αλί κινδυνεύει με αντίποινα και αποφασίζουν να μην τον αφήνουν ποτέ μόνο. Ομως αυτό δεν είναι εφικτό και κάποια στιγμή που εκείνος είναι μόνος, βρίσκεται εκτεθειμένος στον κίνδυνο καθώς το όπλο του νεαρού άντρα τον σημαδεύει! Ομως ο Αντίλ που βλέπει τη σκηνή, μπαίνει μπροστά και δύο σφαίρες τον πετυχαίνουν στην κοιλιά!

Ο Γιατρός νεκρός ο Αντίλ

Το δραματικό «αντίο» στο χειρουργείο

Ο Αλί παθαίνει κρίση και ο Τανζού τον συνεφέρει: «Πρέπει να συνέλθεις αν θέλεις να ζήσει ο Αντίλ» και αμέσως τον μεταφέρουν στο χειρουργείο! Ολοι μαθαίνουν τι έχει συμβεί και περιμένουν απέξω με αγωνία να ακούσουν τα ευχάριστα! Ομως, δυστυχώς, ο Αντίλ πεθαίνει και ο Αλί δεν αντέχει στη σκέψη αυτή και προσπαθεί να τον σώσει: «Θα ξυπνήσεις, δεν θα πεθάνεις», λέει και ο Φερμάν τον συνεφέρει: «Αλί! Τελείωσε! Συγγνώμη», και αποχαιρετά τον δάσκαλό του! «Θέλω να μείνω μόνος μου μαζί του», λέει ο Αλί και τον αφήνουν, ενώ έξω από την αίθουσα όλοι ξεσπάνε σε κλάματα και λυπούνται για τον χαμό του αγαπημένου τους δάσκαλου! Ο Αλί κλειδώνει το χειρουργείο και προσπαθεί να αυτοκτονήσει με το αναισθητικό:

«Θα έρθω μαζί σου», μονολογεί αγκαλιάζοντάς τον και παρακαλάει για ένα θαύμα που θα τον φέρει πίσω στη ζωή, ενώ όλοι φωνάζουν να τους ανοίξει ή προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα. Τη στιγμή που ο Αλί πάει να χάσει τις αισθήσεις του, βλέπει σαν όραμα τον δάσκαλό του και πάει κοντά! «Μη φύγεις, μπαμπά! Σε παρακαλώ, δεν μπορώ χωρίς εσένα», λέει ο Αλί και ο Αντίλ του απαντάει: «Θέλω κάτι τελευταίο από εσένα... Να με θυμάσαι με αγάπη και υπερηφάνεια. Αν με θυμάσαι έτσι, τότε όλες οι δυσκολίες θα περνάνε! Να θυμάσαι τα γέλια μας και ότι σ’ αγαπάω και σε αγκαλιάζω από μακριά! Κοίτα, βρεθήκαμε τυχαία σ’ αυτόν τον κόσμο και κανείς δεν μπορεί να σε πάρει από εμένα! Τώρα είμαι νεκρός... Μπορούμε να αγκαλιαστούμε». Ο Αλί τρέχει και τον αγκαλιάζει... Οι υπόλοιποι γιατροί ανοίγουν τελικά την πόρτα και τον βλέπουν να αγκαλιάζει τον εαυτό του...

Περισσότερα στο περιοδικό TiviSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!

Τι θα δούμε στο σημερινό 31/7 επεισόδιο

Γιατρός σημερινό επεισόδιο 31/7

Ο εφιάλτης στο αεροπλάνο συνεχίζεται. Οι συνθήκες γίνονται τόσο δραματικές, που ο Φέρμαν, η Νάζλι, ο Αλί και η Έζο είναι σίγουροι ότι ζουν τις τελευταίες τους στιγμές. Έτσι, ο καθένας τους ξεχωριστά αφήνει τον εαυτό του να λυτρωθεί από ό,τι πιο βαθύ κρύβει μέσα του. Ευτυχώς η κατάσταση ανατρέπεται, και χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλων, το αεροπλάνο προσγειώνεται με σχετική επιτυχία. Όμως και στο Νοσοκομείο Μπερχαγιάτ τα πράγματα δεν είναι καθόλου ήρεμα. Ο Αντίλ συνειδητοποιεί ότι η Φερντά έφυγε από κοντά του χωρίς καν να τον αποχαιρετήσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τάνζου αποκαλύπτει πως το Νοσοκομείο θα επιβαρυνθεί με μια νέα τεράστια οφειλή. Για να αντεπεξέλθει οικονομικά, θα πρέπει να γίνουν απολύσεις προσωπικού. Και ο Φέρμαν θα πρέπει να αναλάβει την πιο δύσκολη αποστολή της ζωής του: να διώξει τρεις από τους ειδικευόμενούς του και να κρατήσει μόνο έναν!