Ο Γιατρός: Αλί και Ναζλί παντρεύονται - Καρέ καρέ ο γάμος τους

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Αλί και Ναζλί παντρεύονται - Καρέ καρέ ο γάμος τους

Στον Γιατρό, μετά τα σαράντα κύματα που πέρασε η σχέση τους, ο Αλί και η Ναζλί παντρεύονται και περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει σε φωτορομάντζο τον λαμπερό γάμο του ζευγαριού!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Αλί κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που του έβαζε η ασθένειά του και να ζήσει επιτέλους τον έρωτά του με τη Ναζλί, χωρίς τους φόβους του να τον κατακλύζουν! Η αρχή γίνεται με το να μετακομίσει στο ίδιο σπίτι μ’ εκείνη και για πρώτη φορά αρχίζουν να μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι. Σταδιακά ο απλός ύπνος με απόσταση μεταξύ τους μετατρέπεται σε μια αγκαλιά και κάθε μέρα μετράνε την ώρα που γίνεται όλο και περισσότερη, μέχρι που το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει για πρώτη φορά έρωτα!

Ο Γιατρός Ναζλί

Λίγες μέρες αργότερα, η Ναζλί μαθαίνει πως είναι έγκυος και το ανακοινώνει στον Αλί. Και οι δύο είναι σοκαρισμένοι και αντιμετωπίζει ο καθένας τους δικούς του φόβους. «Δεν μπορώ να το κάνω! Μου έρχεται ο μπαμπάς μου στο μυαλό και δεν θέλω να γίνω σαν εκείνον», λέει στη Ναζλί και εκείνη του απαντάει: «Κι εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω μάνα, αλλά δεν είσαι σαν τον μπαμπά σου! Ηρθε ο καιρός να κλείσεις όλους τους παλιούς λογαριασμούς με το παρελθόν και να προχωρήσεις». Στη συνέχεια η Ναζλί μιλάει με τις Ατσελιά, Σελβί και Γκιουλίν και τους λέει: «Εγιναν όλα πολύ γρήγορα! Φοβάμαι...

O Γιατρός Αλί

Κι αν είναι και το μωρό αυτιστικό; Θα μπορέσω να τα βγάλω πέρα;». Ωστόσο τους φόβους της διαλύει η συζήτηση που κάνει με τον Φερμάν, που της τονίζει τα δεκάδες θετικά που έχει ο Αλί. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μυστικό, ωστόσο το μαθαίνουν όλοι στο νοσοκομείο και δίνουν στην κοπέλα συγχαρητήρια. Στη συνέχεια η Ναζλί συναντάει τον Αλί στην ταράτσα του νοσοκομείου και εκείνος της λέει:

Αλί Ναζλί χωρισμός

«Κι αν δεν μπορέσω να το πάρω αγκαλιά και με χρειάζεται; Φοβάμαι». Εκείνη του απαντάει: «Εχεις ξεπεράσει αυτούς τους φόβους! Θα γίνεις καλός πατέρας». Ο Αλί χαμογελάει και της απαντάει: «Κι εσύ θα γίνεις καλή μάνα». Και κάπως έτσι αποφασίζουν να κρατήσουν το μωρό και να παντρευτούν!

Ο Γιατρός επόμενα επεισόδια

Γάμος Αλί Ναζλί Γιατρός

Μία εβδομάδα μετά το γάμο του Αλί και της Ναζλί στον Γιατρό...

Ξημερώνει η ημέρα του γάμου και η Ναζλί ξυπνάει μέσα στην καλή χαρά και παίρνει πρωινό με τις φίλες της στον κήπο, προτού αρχίσει να ετοιμάζεται. Ομως ένα τηλεφώνημα από τον Φερμάν αναστατώνει τα κορίτσια, όταν τους λέει: «Ο Αλί εξαφανίστηκε, δεν τον βρίσκω πουθενά». Ολοι τον ψάχνουν, αλλά κρυφά από τη Ναζλί.

Ο Φερμάν, η Μπελίζ, ο Ντορούκ, η Βουσλάτ, όλοι προσπαθούν να τον εντοπίσουν, αλλά μάταια. Κι ενώ η ώρα του γάμου έχει φτάσει και οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί, ο Φερμάν λέει στη Ναζλί την αλήθεια και εκείνη σοκάρεται:

«Εξαφανίστηκε; Με παράτησε; Τη μέρα του γάμου μας», λέει με δάκρυα και τρέχει έξω στον δρόμο, όταν τον βλέπει μπροστά της: «Δεν με παράτησες!», φωνάζει και εκείνος την καθησυχάζει:

«Είναι δυνατόν να σε παρατούσα;» και της εξηγεί πως πήγε να καλέσει τη μητέρα του, αλλά εκείνη αρνήθηκε να πάει και μάλιστα του είπε να την ξεχάσει. «Ομως εσύ θέλω να χαρείς αυτή τη μέρα και σου ετοίμασα έκπληξη», της λέει και εμφανίζεται ο πατέρας της, νηφάλιος, να τη συνοδεύσει νύφη! Πλέον όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει ο γάμος...