Άγριες Μέλισσες: Νέος άντρας στη ζωή της Ασημίνας - Τρελός από ζήλια ο Νικηφόρος

Αποκλειστικό για τον τρίτο κύκλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Νέος άντρας στη ζωή της Ασημίνας - Τρελός από ζήλια ο Νικηφόρος

Mπορεί ο νέος κύκλος από τις «Αγριες μέλισσες» να είναι διαφορετικός όπως λένε, όμως κάποια πράγματα μένουν να μας απασχολούν ακόμα πιο πολύ. Ενα από αυτά είναι η σχέση της Ασημίνας με τον Νικηφόρο, που πλέον θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς στη ζωή της θα μπει ένας νέος άντρα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο, τόσο στην ίδια όσο και στη σχέση της με τον Νικηφόρο!

Η Ασημίνα έχει μείνει στο Διαφάνι με τη Δρόσω και τον μικρό Σέργιο, ενώ ο Νικηφόρος βρίσκεται πλέον μόνιμα στη Λάρισα. Η αγάπη που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον δεν έχει σβήσει και το διαζύγιο δεν έχει προχωρήσει καν. Εξάλλου, ο Νικηφόρος της έχει δηλώσει ότι θα κάνει τα πάντα για να έχει το παιδί και θα έχει πάντα τον ίδιο στο πλευρό της να τη νοιάζεται. Ωστόσο η Ασημίνα μετά τα γεγονότα (έξι μήνες έπειτα από το τελευταίο επεισόδιο της β' σεζόν) πρέπει να δει τι θα κάνει με τη ζωή της. Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από τον τρίτο κύκλο.

Ο νέος άνδρας που μπαίνει στη ζωή της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες

Να αποκτήσει την ανεξαρτησία της και να έχει ένα δικό της εισόδημα, καθώς τα πάντα έχουν ανατραπεί. Τα βήματά της προς αυτή την κατεύθυνση τη φέρνουν στη Λάρισα, όπου τελικά βρίσκει δουλειά σε μια μεγάλη εφημερίδα της οποίας εκδότης είναι ένας νέος άντρας, ευγενικός και οξυδερκής, ο Πέτρος Ορφανίδης. Αμέσως λοιπόν την προσλαμβάνει στο γραφείο του, προκειμένου να εκτελεί χρέη γραμματέα.

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα Νικηφόρος

Η συνεργασία τους είναι άψογη και ο ίδιος της φέρεται με απίστευτο σεβασμό, κάτι που η Ασημίνα εκτιμά από την πρώτη στιγμή. Ετσι δεν θα αργήσει η στιγμή που μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μια φιλική σχέση. Οι πολιτικές καταστάσεις στη χώρα ωστόσο θα ωθήσουν και τους δύο σε παράλληλες δραστηριότητες, που έχουν να κάνουν με μια είδους αντίσταση στο καθεστώς. Η κοινή τους πλεύση θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά και η Ασημίνα θα αποκτήσει άποψη, δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, κάτι που θα φανεί και στη σχέση της με τον Νικηφόρο.

Από την άλλη ο Νικηφόρος, που ακόμα βασανίζεται από το άδοξο τέλος του γάμου τους, αρχίζει να ανησυχεί ότι χάνει την Ασημίνα. Η ανησυχία του σιγά σιγά μετατρέπεται σε ζήλια και αρχίζει να κάνει πράγματα ώστε να ξαναφέρει την Ασημίνα κοντά του.