Ο Γιατρός: Aυτή είναι η τελευταία σκηνή - Τι θα απογίνουν μετά από πολλά χρόνια οι πρωταγωνιστές

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Aυτή είναι η τελευταία σκηνή - Τι θα απογίνουν μετά από πολλά χρόνια οι πρωταγωνιστές

Χαρούμενο και ευτυχισμένο θα είναι το φινάλε της σειράς «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος», που για άλλη μια φορά θα μας αποδείξει πως τίποτα δεν είναι αδύνατο γι’ αυτόν που θέλει να κερδίσει... τη ζωή! Και ο Αλί τα κατάφερε, παρά τον αυτισμό! Εγινε πετυχημένος γιατρός, ξεπέρασε τους φόβους του και τώρα ετοιμάζει τη δική του οικογένεια μαζί με τη Ναζλί! Το TV24 έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Αλί κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια που του έβαζε η ασθένειά του και να ζήσει επιτέλους τον έρωτά του με τη Ναζλί, χωρίς τους φόβους του να τον κατακλύζουν! Μέχρι που εκείνη του ανακοινώνει πως είναι έγκυος και όλο το κακό παρελθόν που έζησε περνάει μπροστά από τα μάτια του και αμφιβάλλει για το αν θα γίνει καλός πατέρας! Η Ναζλί προσπαθεί να τον στηρίξει, αλλά έχει και εκείνη τους δικούς της φόβους: Τι θα γίνει αν το παιδί τους βγει αυτιστικό;

Ομως, τους φόβους της τους ξεπερνάει όταν αποφασίζει να μιλήσει με τον Φερμάν, που της τονίζει τα δεκάδες θετικά που έχει ο Αλί. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μυστικό, ωστόσο το μαθαίνουν όλοι στο νοσοκομείο και δίνουν στην κοπέλα συγχαρητήρια. Στη συνέχεια η Ναζλί συναντάει τον Αλί στην ταράτσα του νοσοκομείου και εκείνος της λέει: «Κι αν δεν μπορέσω να το πάρω αγκαλιά και με χρειάζεται; Φοβάμαι» και εκείνη του απαντάει: «Εχεις ξεπεράσει αυτούς τους φόβους! Θα γίνεις καλός πατέρας». Ο Αλί χαμογελάει και της απαντάει: «Κι εσύ θα γίνεις καλή μάνα». Τότε ο Αλί της προτείνει: «Γιατί δεν παντρευόμαστε αμέσως!» και εκείνη δέχεται, ενώ η Ατσελιά και η Γκιουλίν που τους κρυφακούνε πάνε και το λένε σε όλους. Ολοι τους είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν στις προετοιμασίες! Ωστόσο, ο Φερμάν θα περάσει πολύ τραγικές στιγμές στο νοσοκομείο.

Ο Αλί εξαφανίζεται!

Μία εβδομάδα μετά, ξημερώνει η ημέρα του γάμου και η Ναζλί ξυπνάει μέσα στην καλή χαρά και παίρνει πρωινό με τις φίλες της στον κήπο, προτού αρχίσει να ετοιμάζεται. Ομως ένα τηλεφώνημα από τον Φερμάν αναστατώνει τα κορίτσια, όταν τους λέει: «Ο Αλί εξαφανίστηκε, δεν τον βρίσκω πουθενά». Ολοι τον ψάχνουν, αλλά κρυφά από τη Ναζλί. «Ημουν σίγουρος ότι θα συμβεί, το είχα σκεφτεί αυτό», σχολιάζει η Σελβί, αλλά και ο Ντορούκ, ο οποίος προτίθεται να βγει να τον ψάξει. Ο Φερμάν πάει στο νοσοκομείο να τον αναζητήσει και η Μπελίζ τον βλέπει και τον ρωτάει τι συμβαίνει. Εκείνος της εξηγεί για τον Αλί και στη συνέχεια το λένε και στη Βουσλάτ, η οποία δίνει εντολή στους άντρες της να τον ψάξουν παντού! Κι ενώ η ώρα του γάμου πλησιάζει, η Ατσελιά, η Σελβί και η Γκιουλίν προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν την αλήθεια από τη Ναζλί. Ο Φερμάν φτάνει εκεί και αποφασίζει να πει στη Ναζλί την αλήθεια. Λίγα επεισόδια νωρίτερα ο Αλί θα πέσει σε κώμα.

Εκείνη σοκάρεται: «Εξαφανίστηκε; Τι εννοείτε εξαφανίστηκε; Μιλάμε για τον Αλί! Με παράτησε; Τη μέρα του γάμου μας», λέει με δάκρυα και τρέχει έξω στον δρόμο, όταν εκείνος εμφανίζεται μπροστά της: «Δεν με παράτησες!», του λέει και εκείνος την καθησυχάζει: «Γιατί να σε παρατήσω, Ναζλί; Είναι δυνατόν να σε άφηνα;» και της εξηγεί πως πήγε να καλέσει τη μητέρα του, αλλά εκείνη αρνήθηκε να παραστεί: «Δεν ήθελε να έρθει στον γάμο μας, έχει κάνει νέα οικογένεια και μου είπε να την ξεχάσω! Μα πώς μπορεί ένα παιδί να ξεχάσει τη μητέρα του; Ομως θέλω να είσαι και εσύ ευτυχισμένη, γι’ αυτό σου ετοίμασα μια έκπληξη», της λέει και εμφανίζεται ο πατέρας της, ο οποίος είναι πια καθαρός από το αλκοόλ, για να τη συνοδεύσει νύφη! Πλέον όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει ο γάμος...

Καρέ-καρέ ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού!

Ο Ισμέτ συνοδεύει τη Ναζλί νύφη και ο Αλί περιμένει με ανυπομονησία και χαρά την αγαπημένη του! Μάρτυρες στον γάμο θα είναι ο Φερμάν και η Σελβί, ως αντικαταστάτρια του Αντίλ! Ο γάμος πραγματοποιείται και το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα φιλί στο μάγουλο, με τους καλεσμένους να ξεσπάνε σε χειροκρότημα! Μάλιστα, όταν η Ναζλί παίρνει στα χέρια της το πιστοποιητικό που επισφραγίζει τη σχέση τους, τότε όλοι ουρλιάζουν από χαρά. Στη συνέχεια, το γλέντι ξεκινάει με τον πρώτο χορό του ως ανδρόγυνο... και για πρώτη φορά αγγίζονται! Οπως θυμάστε από το πρώτο επεισόδιο, όποτε χόρευαν οι δυο τους είχαν τα χέρια τους στον αέρα, αλλά νοητά σαν να αγγίζονται. Το όμορφο κλίμα διακόπτει η Ατσελιά που ζητάει από τη Ναζλί να πετάξει την ανθοδέσμη, την οποία πιάνει η Βουσλάτ! Μετά το κέφι ανάβει και οι καλεσμένοι χορεύουν και ξεφαντώνουν, ενώ ο Αλί τους κοιτάζει από μακριά και σκέφτεται τη ζωή του, πώς έφτασε μέχρι εδώ...

Γάμος Αλί Ναζλί Γιατρός

Η τελευταία σκηνή στον Γιατρό

Οπως προαναφέραμε, ο Αλί στέκεται στον γάμο τους και κοιτάζει τους καλεσμένους να χορεύουν και η σκηνή μάς πάει πολλά χρόνια μετά, όταν πλέον εκείνος είναι 48 ετών και μας δείχνει τι απέγιναν όλοι! Ο Αλί άνοιξε τη δική του κλινική στο όνομα του «Αντίλ» και με τη Ναζλί απέκτησαν ένα αγοράκι, ενώ ο Φερμάν με την Μπελίζ παντρεύτηκαν με μάρτυρα τη Βουσλάτ και απέκτησαν ακόμα ένα παιδί, ενώ η Λεϊλά αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο.

Η Σελβί άνοιξε τον δικό της παιδικό σταθμό, η Ατσελιά σπούδασε ψυχολογία και έχει το δικό της γραφείο, η Γκιουλίν έγινε δικηγόρος και παντρεύτηκε με τον γιατρό Μουκσίν. Τέλος, η Βουσλάτ έγινε ζευγάρι με τον Τανζού και ο Ντορούκ παντρεύτηκε την αγαπημένη του. Η τελευταία σκηνή δείχνει τον Αλί σε μεγάλη ηλικία να λύνει τον κύβο του Κιούμπρικ και να τον αφήνει δίπλα στη φωτογραφία που είχε μαζί με τον Αντίλ!