Ο Γιατρός: Τραγικές ώρες για τον Φερμάν - Του λένε πως δεν θα ξανά χειρουργήσει

Οι 10 πιο δυνατές σκηνές μέχρι το τέλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιατρός: Τραγικές ώρες για τον Φερμάν - Του λένε πως δεν θα ξανά χειρουργήσει

Λίγες εβδομάδες απέμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί οριστικά η τουρκική σειρά «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις 10 πιο δυνατές σκηνές μέχρι το... ευτυχισμένο τέλος!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αυτές είναι οι πιο συγκλονιστικές στιγμές στον Γιατρό

Η Εζό φεύγει για πάντα

Ο Λεβέντ, ένας παλιός έρωτας της Βουσλάτ, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και εκείνη δίνει εντολή να τον κάνουν καλά πάση θυσία! Μάλιστα, ζητάει από τον Αλί να βάλει τα δυνατά του, αλλά δυστυχώς είναι αργά για εκείνον, καθώς ο καρκίνος έχει καλύψει τα πνευμόνια του και έχει κάνει μετάσταση και σε άλλα όργανα. Η Βουσλάτ συγκλονίζεται και τον αποχαιρετά, ενώ εκείνος είναι σε κώμα, αποκαλύπτοντάς του πως η Εζό είναι δική του κόρη! Δεν ξέρει όμως πως η κοπέλα κρυφακούει σοκαρισμένη! Την επόμενη μέρα η Εζό ξεσπάει εναντίον της Βουσλάτ και στη συνέχεια, αφού αποχαιρετά και τον Αλί, φεύγει για πάντα! Θα ανακοινωθεί και μια εγκυμοσύνη.

2. Ο σοβαρός τραυματισμός του Φερμάν

Ενα σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο προκαλεί αναστάτωση στα γύρω νοσοκομεία και όλοι στέλνουν γιατρούς στον τόπο του ατυχήματος. Εκεί πάνε και ο Φερμάν με τον Αλί, τη Ναζλί, τον Ντορούκ και τον Ντεμίρ και αυτά που αντικρίζουν τους σοκάρουν. Στην προσπάθεια του Φερμάν να σώσει μια μάνα με το παιδί της, ο ίδιος τραυματίζεται σοβαρό στο χέρι του, όταν αυτό καρφώνεται σ' ένα ξύλο. Επειτα από πολλές ώρες και αφού τον βρίσκουν, τον μεταφέρουν στο χειρουργείο, αλλά τα πράγματα για εκείνον είναι δύσκολα! Ο Τανζού ενημερώνει τον Αλί πως ο δείκτης του χεριού του νεκρώθηκε και αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να χειρουργήσει!

3. Η εξομολόγηση καρδιάς της Βουσλάτ

Ο Αλί αποκαλύπτει στην Μπελίζ πως η Βουσλάτ τον απειλεί και τον εκβιάζει και της δίνει το στικάκι που του άφησε ο Αντίλ, το οποίο περιέχει την ομολογία της αδίστακτης γυναίκας. Η Μπελίζ, αφού της το βάζει να το δει, στη συνέχεια η Βουσλάτ ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει για ποιο λόγο συμπεριφέρεται έτσι σκληρά. Αφού λέει πως όλοι λένε τα χειρότερα για εκείνη, στη συνέχεια εκφράζει το παράπονό της πως κανείς δεν αναρωτήθηκε το «γιατί» είναι έτσι. Οπως υποστηρίζει, όποιον αγαπούσε έφευγε, ο Λεβέντ, ο σύζυγός της, ο πατέρας της και τώρα η κόρη της. Ετσι είχε αποφασίσει να μη δείχνει την αγάπη της για να μη φεύγει κανείς...

4. Νέος γιατρός-θαύμα έρχεται στο νοσοκομείο!

Ενας νέος γιατρός, ο Μουκσίν Κορουνμάζ, καταφτάνει στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ και φέρνει τα πάνω-κάτω. Η Βουσλάτ μετά τον τραυματισμό του Φερμάν τον ορίζει ως διευθυντή χειρουργικής και η κόντρα του με τον Αλί είναι εμφανής από την αρχή. Κι αυτό γιατί και οι δύο έχουν τον υψηλότερο δείκτη ευφυΐας, απίστευτες γνώσεις αλλά και μία λύση σε κάθε θέμα υγείας που προκύπτει. Ετσι, ο ένας προσπαθεί να «καπελώσει» τον άλλον, ο μεν Αλί να κρατήσει τον τίτλο του, «γιατρός-θαύμα», και ο Μουκσίν να του αποδείξει ότι δεν είναι ο μόνος «γιατρός-θαύμα», αλλά μάταια! Παράλληλα, έχουν σχεδόν τις ίδιες παραξενιές και αυτό τους κάνει να φέρονται σαν... τον σκύλο με τη γάτα! Ο Αλί θα πέσει σε κώμα.

Ο Γιατρός τελευταία επεισόδια

5. Η Μπελίζ ανάμεσα σε Φερμάν & Τανζού

Ο Φερμάν αφήνει πίσω του τον θυμό για την Μπελίζ και της ζητάει μία δεύτερη ευκαιρία και ο Τανζού αποφασίζει να τη διεκδικήσει. Η γυναίκα είναι ανάμεσα σε δύο άνδρες και δεν ξέρει ποιον να διαλέξει, ενώ προσπαθεί να είναι διπλωματική και με τους δύο. Η Βουσλάτ τη συμβουλεύει να τους «τρέξει» και τότε θα τους έχει και τους δύο στα πόδια της να την παρακαλάνε! Η Μπελίζ ακολουθεί τη συμβουλή της και πράγματι οι δύο γιατροί προσπαθούν να την κερδίσουν, ο καθένας με τον τρόπο του. Στο τέλος όμως, ένας θα είναι ο νικητής: ο Φερμάν!

6. Ο Ντορούκ... με σφαίρα στο κεφάλι!

Ενα περιστατικό στο νοσοκομείο φέρνει στον Ντορούκ άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν, ενώ ο Μουκσίν υποστηρίζει πως από τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο νεαρός γιατρός, ίσως έχει όγκο στο κεφάλι. Η αλήθεια, όμως, είναι τελείως διαφορετική, καθώς η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει πως όταν ο Ντορούκ πολεμούσε με τον τουρκικό στρατό, οι εχθροί τον είχαν αιχμαλωτίσει και τον είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι. Ετσι, τόσα χρόνια ζούσε με τη σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι του και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο είχε πονοκεφάλους και έπαιρνε χάπια. Υστερα από πολλές πιέσεις που δέχεται, αποφασίζει να κάνει χειρουργείο για να την αφαιρέσει.

Ο Γιατρός ΣΚΑΙ

7. Ο Αλί παίρνει πτυχίο και ζητά σε γάμο τη Ναζλί

Οπως όλοι ξέρουμε, ο Αλί δεν σπούδασε ποτέ ιατρική, πως οι γνώσεις του ήταν από την αγάπη του για την επιστήμη και τα έμαθε όλα μέσα από το διάβασμα. Ο Φερμάν τού προτείνει να δώσει εξετάσεις ώστε να πάρει και επίσημα πτυχίο για να μπορεί να αποφεύγει από εδώ και στο εξής τη δυσπιστία του κόσμου. Κι ενώ περιμένει τα αποτελέσματα, αποφασίζει να κάνει έκπληξη στη Ναζλί και τη ζητάει σε γάμο! Εκείνη δέχεται και αμέσως μετά ο Αλί μαθαίνει πως πήρε το πτυχίο! Το όνειρό του έχει γίνει πραγματικότητα!

8. Ο Τανζού έχει παιδί!

Ο Τανζού βρίσκεται σε απόγνωση όταν η Σουνά, η 7χρονη κόρη του, θα πεθάνει αν δεν χειρουργηθεί άμεσα! Ολοι σοκάρονται, καθώς κανείς δεν γνώριζε τόσα χρόνια πως ο γιατρός έχει παιδί! Η μικρή, αν και επτά ετών, η καρδιά της είναι ηλικίας 60 ετών ανθρώπου και χρειάζεται άμεσα εγχείρηση για να δυναμώσει. Ο Φερμάν με τον Αλί παίρνουν το ρίσκο με την συγκατάθεση του Τανζού και στο τέλος όλα πάνε καλά!

Ο Γιατρός κόρη Τανζού

9. Η Ναζλί είναι έγκυος

Ο Αλί με τη Ναζλί μετακομίζουν στο ίδιο σπίτι. Σταδιακά ο απλός ύπνος με απόσταση μεταξύ τους μετατρέπεται σε μία αγκαλιά και κάθε μέρα μετράνε την ώρα που γίνεται όλο και περισσότερη, μέχρι που το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει για πρώτη φορά έρωτα. Λίγες μέρες αργότερα η Ναζλί μαθαίνει πως είναι έγκυος και το ανακοινώνει στον Αλί. Και οι δύο -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- έχουν τον φόβο του πώς θα αντεπεξέλθουν. Ομως στο τέλος αποφασίζουν να κρατήσουν το μωρό και να παντρευτούν.

10. Ο λαμπερός γάμος Αλί & Ναζλί

Η μεγάλη μέρα του γάμου ξημερώνει και όλα δείχνουν να είναι έτοιμα (Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο)! Μόνο που ο Αλί έχει εξαφανιστεί και όλοι πανικοβάλλονται και περισσότερο η Ναζλί, που πιστεύει πως εκείνος την παράτησε την ωραιότερη μέρα της ζωής της. Ωστόσο, εκείνος τελευταία στιγμή εμφανίζεται μαζί με τον πατέρα της, τον Ισμέτ, τον οποίο πήγε να βρει για να συνοδεύσει την κόρη του νύφη. Μάρτυρες στον γάμο είναι ο Φερμάν και η Σελβί, ως αντικαταστάτρια του Αντίλ! Ο γάμος πραγματοποιείται και αμέσως μετά ακολουθεί ξέφρενο γλέντι! Το τέλος τούς βρίσκει όλους ευτυχισμένους!