Elif: Επιτέλους! Μελέκ και Ελίφ συναντιούνται

Αυτές είναι οι εξελίξεις της τούρκικης σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif: Επιτέλους! Μελέκ και Ελίφ συναντιούνται

Ανατρεπτικό για άλλη μια φορά θα είναι το σημερινό επεισόδιο στο STAR με τις τελευταίες εξελίξεις της σειράς «Elif». Πιο συγκεκριμένα, η Elif πρόκειται να τα "χάσει" όταν δει την μητέρα της. Όμως τι θα γίνει στην συνέχεια;

Αυτά θα δούμε αύριο στην Elif (16/8)

Η Μελέκ γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στη Ζουλιντέ και την Τουλάι. Νιώθει ένοχη γιατί ο Βεϊσέλ δολοφονήθηκε από τον άντρα, που την κυνηγάει και τώρα θεωρεί πως πρέπει να μείνει μακριά τους γιατί η ύπαρξη της αποτελεί ρίσκο για τη δική τους ζωή.

Η Ματσιντέ ανησυχεί για τον Μουσταφά καθώς δεν έχει νέα του. Η παρουσία της Ελίφ είναι όμως για εκείνη χαρά και ανακούφιση. Η Μελέκ καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι της Ζουλιντέ χωρίς να τη δουν οι αστυνομικοί, που το φυλάνε. Η Σουρεγιά κάνει τις ετοιμασίες για την αναχώρησή της και ο Κερέμν νιώθει συντετριμμένος. Η Σουρεγιά τον κοιτάζει και εύχεται να την σταματούσε και να της ζητούσε να μείνει αλλά ξέρει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί γιατί ο Κερέμ θα παντρευτεί την Παρλά.

Και ο Κερέμ νιώθει το ίδιο. Ο Ταρίκ τηλεφωνεί στους άντρες του και τους διατάζει μόλις βρουν ευκαιρία να σκοτώσουν τη Μελέκ. Την ίδια ώρα η Μελέκ φτάνει στην έπαυλη για να ζητήσει δουλειά. Ο Ταρίκ ετοιμάζει τα πράγματα του και κρύβει τα λεφτά, που έκλεψε από τη Ματσιντέ, έτοιμος να το σκάσει για πάντα μακριά μαζί με τη Ράνα. Η Μελέκ χτυπάει το κουδούνι της έπαυλης και πίσω από την πόρτα βρίσκεται ο Ταρίκ. Ο Ταρίκ δεν ανοίγει την πόρτα και δεν βλέπει τη Μελέκ γιατί δεν θέλει να τον δει κανείς και έτσι το σκάει από την πίσω πόρτα. Η Βιλντάν ανοίγει τελικά την πόρτα στη Μελέκ.

Η Ζουλιντέ και η Τουλάι διαβάζουν το γράμμα, που τους άφησε η Μελέκ και ξεσπούν σε κλάματα. Η Μελέκ είναι στην έπαυλη και μιλάει με τη Ματσιντέ. Παίρνει τη δουλειά και από εδώ και πέρα θα μένει στην έπαυλη. Η Ελίφ ακούει ότι η Σερσέ (Μελέκ) θα έρθει στην έπαυλη και χαίρεται γιατί θέλει από καιρό να τη γνωρίσει. Τελικά, επιτέλους, τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο και μητέρα και κόρη συναντιούνται στον κήπο της έπαυλης.

Το σοκ είναι μεγάλο και για τις δύο. Η Ελίφ τρέχει στην αγκαλιά της μητέρας της. Στη συνέχεια πηγαίνουν μαζί στο καινούριο δωμάτιο της Μελέκ στην έπαυλη. Η Μελέκ ρωτάει την Ελίφ πως βρέθηκε εκεί και η μικρή της λέει πως η Βιλντάν την έφερε. Η Ελίφ δεν μπορεί σχεδόν να μιλήσει από το σοκ και τη συγκίνηση αλλά λέει στη μητέρα της πως την κρατούν στην έπαυλη σαν όμηρο. Η Βιλντάν μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιο και μητέρα και κόρη κρατούν, προς το παρόν, κρυφή την αλήθεια…

Η Μελέκ ερωτεύεται τον άνδρα που θέλει να την δολοφονήσει

Ακόμα ένας κύκλος της τουρκικής σειράς «Elif» κλείνει με γάμο και μάλιστα... ματωμένο! Η ώρα που ο Κερέμ με την Παρλά είναι έτοιμοι να παντρευτούν, ένας πυροβολισμός (Δείτε εδώ) χαλάει το ευχάριστο κλίμα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και πολλά ψέματα!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της σειράς «Elif», πολλά ψέματα αποκαλύπτονται. Από τη μια ο Ταρίκ καταζητείται για τον φόνο του Μουσταφά και όχι μόνο και από την άλλη η Παρλά προσποιείται πως είναι παράλυτη για να παντρευτεί τον Κερέμ. Μέσα σε όλα, η Χουμεϊρά που έχει χάσει το μωρό που περίμενε, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, ενώ η Μελέκ που εγκαθίσταται στην έπαυλη, ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να φύγει με την κόρη της. Όταν φύγει όμως θα την πυροβολήσουν και θα πέσει με την Ελίφ στο έδαφος.

Τι θα δείτε στην 5η σεζόν στην Elif

Elif τι θα γίνει στον 5ο κύκλο

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδελφή της Ματσιντέ, η Κιγιμέτ, επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί καθώς στο παρελθόν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε τη Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της, τον Μαχίρ, καταστρώνουν σατανικά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ όταν συναντάει τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και εγκαταλείπει τον αρχικό του στόχο για εκδίκηση! Ωστόσο η Κιγιμέτ φροντίζει να κλείσει τη Μελέκ φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει και η Ματσιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ. Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματσιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στη μικρή Ελίφ.