Elif: Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να πάρει την Ελίφ

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Elif: Η Μελέκ είναι αποφασισμένη να πάρει την Ελίφ

Αρκετά πρόκειται να γίνουν και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Elif» καθώς η Μελέκ παίρνει την μεγάλη απόφαση να πει στην Elif πως έχει έρθει η ώρα να μαζέψει τα πράγματα της προκειμένου να φύγουν κι οι δυο μαζί. Τι θα κάνει όμως η Elif;

Οι εξελίξεις στην Elif

Η Μελέκ ζητάει από την Ελίφ να μαζέψει τα πράγματα της. Τώρα που ξέρει ποιος είναι ο Ταρίκ πιστεύει πως αυτό το μέρος είναι επικίνδυνο για εκείνη και την κόρη της. Η Ελίφ υπακούει τη μητέρα της και κατευθύνονται προς την πόρτα.

Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κουδούνι και είναι δύο αστυνομικοί, που ζητάνε να δουν τη Ματσιντέ. Η Μελέκ τους οδηγεί στο σαλόνι και ακούει τη συζήτησή τους.Η Ματσιντέ τους λέει πως υποψιάζεται πως ο Ταρίκ έκλεψε τα χρήματά της και πως ίσως είναι υπεύθυνος και για τη δολοφονία του Μουσταφά.

Η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ το έχει σκάσει και πως τώρα αυτή και η Ελίφ είναι ασφαλείς στην έπαυλη. Ο Ταρίκ ανοίγει για λίγο το τηλέφωνο του και βλέπει τις κλήσεις της Χουμεϊρά αλλά δεν δίνει καμία σημασία. Τηλεφωνεί στους άντρες του αλλά του λένε πως δεν υπάρχει κανένα ίχνος της Μελέκ. Ο Ταρίκ τους διατάζει να συνεχίσουν την παρακολούθηση.

Η Μελέκ και η Ελίφ χαίρεται επιτέλους η μία την άλλη. Ο Ταρίκ δεν έχει εμφανιστεί στην εταιρία και η Ράνα αναρωτιέται που είναι. Είναι σίγουρη πως κάτι ετοιμάζει. Ο Ταρίκ μιλάει με ένα τύπο, που του ετοιμάζει πλαστά διαβατήρια. Ο άντρας του λέει πως θα καθυστερήσει και ο Ταρίκ είναι προς το παρόν εγκλωβισμένος στο σπίτι, που κρύβεται. Αποφασίζει να αλλάξει σχέδιο και να φύγει από τη χώρα με καράβι. Οι αστυνομικοί πηγαίνουν στην εταιρία για να τους ανακρίνουν όλους.

Όταν ρωτάνε τη Ράνα σχετικά με τον Ταρίκ τους λέει πως δεν ξέρει που είναι, είναι απλά το αφεντικό της και δεν έχουν άλλου είδους επικοινωνία. Όταν φεύγουν οι αστυνομικοί, η Ράνα στέλνει μήνυμα στον Ταρίκ. Ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως η κατάσταση είναι δύσκολη και αποφασίζει να πουλήσει τις μετοχές της Χουμεϊρά.

Η Ματσιντέ μιλάει με τον οικονομικό διευθυντή και του λέει πως ο Ταρίκ το έσκασε με τα χρήματά της. Η Χουμεϊρά την ακούει και σοκάρεται και τα βάζει με τη μητέρα της επειδή κατηγορεί τον Ταρίκ. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως το μόνο σφάλμα του Ταρίκ είναι ότι την απατάει αλλά η Ματσιντέ της λέει πως ο Ταρίκ έχει κάνει πολλά άσχημα πράγματα. Η Χουμεϊρά ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα της και εκείνη προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά η Χουμεϊρά δεν αντέχει και φεύγει σε έξαλλη κατάσταση.

Η Ράνα τηλεφωνεί στον Ταρίκ και επιτέλους εκείνος της απαντάει και της ζητάει να έρθει κοντά του με ένα νέο τηλεφωνικό αριθμό και τις αποσκευές της. Την ενημερώνει πως δεν θα χρησιμοποιεί πια το παλιό του τηλέφωνο. Ο Κερέμ επισκέπτεται την Παρλά στο νοσοκομείο και εκείνη του λέει πως έχει βαρεθεί να είναι εκεί. Ο γιατρός μπαίνει στο δωμάτιο και λέει πως έχει καλά νέα.

Η Μελέκ ερωτεύεται τον άνδρα που θέλει να την δολοφονήσει

Ακόμα ένας κύκλος της τουρκικής σειράς «Elif» κλείνει με γάμο και μάλιστα... ματωμένο! Η ώρα που ο Κερέμ με την Παρλά είναι έτοιμοι να παντρευτούν, ένας πυροβολισμός (Δείτε εδώ) χαλάει το ευχάριστο κλίμα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και πολλά ψέματα!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της σειράς «Elif», πολλά ψέματα αποκαλύπτονται. Από τη μια ο Ταρίκ καταζητείται για τον φόνο του Μουσταφά και όχι μόνο και από την άλλη η Παρλά προσποιείται πως είναι παράλυτη για να παντρευτεί τον Κερέμ. Μέσα σε όλα, η Χουμεϊρά που έχει χάσει το μωρό που περίμενε, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, ενώ η Μελέκ που εγκαθίσταται στην έπαυλη, ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να φύγει με την κόρη της. Όταν φύγει όμως θα την πυροβολήσουν και θα πέσει με την Ελίφ στο έδαφος.

Τι θα δείτε στην 5η σεζόν στην Elif

Elif τι θα γίνει στον 5ο κύκλο

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδελφή της Ματσιντέ, η Κιγιμέτ, επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί καθώς στο παρελθόν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε τη Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της, τον Μαχίρ, καταστρώνουν σατανικά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ όταν συναντάει τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και εγκαταλείπει τον αρχικό του στόχο για εκδίκηση! Ωστόσο η Κιγιμέτ φροντίζει να κλείσει τη Μελέκ φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει και η Ματσιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ. Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματσιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στη μικρή Ελίφ.