Elif: Η Χουμεϊρά καταστρέφεται ψυχολογικά - Μαθαίνει πως ο άντρας της είναι δολοφόνος

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (25/8)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Elif: Η Χουμεϊρά καταστρέφεται ψυχολογικά - Μαθαίνει πως ο άντρας της είναι δολοφόνος

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (25/8) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Star, Elif, μιας και η Χουμεϊρά, μετά την κρίση που παθαίνει για το παιδί της, μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον Ταρίκ και τη δολοφονία του Μουσταφά.

Αυτά θα δούμε σήμερα στην Elif

Τετάρτη 25/8 - Επεισόδιο 913

Η Σουρεγιά είναι απελπισμένη μετά την πρόσκληση της Παρλά στον γάμο της με τον Κερέμ. Η Φιλίζ, η γραμματέας της εταιρίας, καλεί τον Κερέμ για ένα οικονομικό ζήτημα. Πρέπει να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό αλλά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στον εταιρικό λογαριασμό. Ο Κερέμ της λέει πως θα το τακτοποιήσει. Πηγαίνει να πάρει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και βλέπει πως δεν υπάρχουν χρήματα.

Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ δεν εγκατέλειψε μόνο την αδελφή του αλλά το έσκασε με τα χρήματά τους. Δεν ξέρει πως να το πει στη μητέρα του, δεν γνωρίζει πως η Ματσιντέ ξέρει ήδη την αλήθεια. Η Ματσιντέ επιμένει να πιέζει τη Χουμεϊρά να της μιλήσει για εκείνη την τρομερή μέρα γιατί ίσως έτσι λύσουν και το μυστήριο της εξαφάνισης του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως ο Ταρίκ απλά το έσκασε με μια άλλη γυναίκα και όλα τα άλλα είναι γελοίες υποθέσεις για αυτό και αποφεύγει να μιλήσει.

Elif Ταρίκ

Η Ματσιντέ αναγκάζεται να της πει πως ο Ταρίκ ίσως έχει σκοτώσει τον Μουσταφά. Ο Κερέμ ακούει τη συζήτησή τους και επεμβαίνει λέγοντας τους πως ο Ταρίκ άδειασε τον εταιρικό λογαριασμό και το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Στην αρχή η Χουμεϊρά αρνείται να πιστέψει τις κατηγορίες τους αλλά στη συνέχεια αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε και αποφασίζει να μιλήσει. Η Χουμεϊρά λέει στη Ματσιντέ και τον Κερέμ πως ο Ταρίκ έχει σχέση με τη Ράνα και πως τους είδε μαζί τη μέρα που έχασε το παιδί της.

Η αστυνομία εισβάλει στο σπίτι, που κρυβόντουσαν ο Ταρίκ και η Ράνα αλλά το ζευγάρι έχει πάει να συναντήσει τον άνθρωπο με το καράβι που θα τους φυγαδεύσει. Η Ράνα έχει δεύτερες σκέψεις για αυτό που πάει να κάνει. Ο Ταρίκ προσπαθεί να την καθησυχάσει πως όλα θα πάνε καλά αλλά η Ράνα δεν δείχνει κανέναν ενθουσιασμό πια. Καθώς επιστρέφουν στο σπίτι βλέπουν την αστυνομία και το σκάνε. Οι ανησυχίες της Ράνα αυξάνονται.

Η Μελέκ ακούει τη Χουμεϊρά να λέει στην Παρλά όλα όσα έκανε ο Ταρίκ και πως η αστυνομία τον αναζητά. Η Μελέκ χαίρεται όταν το ακούει αυτό και ελπίζει να τον συλλάβουν σύντομα. Η Ζουλιντέ λέει στην Τουλάι πως η Μελέκ βρήκε την κόρη της στην έπαυλη και πως ο Ταρίκ είναι ο άντρας που ευθύνεται για τον θάνατο του Βεϊσέλ και πως ζούσε και αυτός στην έπαυλη…

Τραγικές στιγμές στην Elif - Ο γάμος που μετατρέπεται σε θρίλερ

Αποκαλύψεις και μυστικά έρχονται στο φως στο τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν της «Elif», που θα κλείσει και αυτός μ' έναν ματωμένο γάμο! Στόχος αυτή τη φορά δεν θα είναι οι νεόνυμφοι, αλλά η Μελέκ και η Ελίφ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς σίγουρα θα θυμάστε πως κάθε σεζόν της «Elif» τελείωνε μ' έναν... ματωμένο γάμο! Στον πρώτο κύκλο η αδίστακτη Αρζού είχε πυροβολήσει τη Ζεϊνέπ όταν εκείνη παντρευόταν με τον Σελίμ, αφήνοντάς τη μάλιστα και ανάπηρη, ενώ στη δεύτερη σεζόν, πάλι η Αρζού για να εμποδίσει τον γάμο του Κενάν με τη Μελέκ, έβαλε φωτιά με θύματά της, όμως, τον άνδρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλο και την μονάκριβη κόρη της.

Οσο για την τρίτη σεζόν, αυτή τελείωσε με το τροχαίο της Μελέκ και του Γιουσούφ αμέσως μετά τον γάμο τους! Ετσι, με ματωμένο γάμο θα κλείσει και η τέταρτη σεζόν... Ας δούμε όμως τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Η μέρα του γάμου ξημερώνει και στην έπαυλη γίνονται πυρετωδώς όλες οι προετοιμασίες. Ο Κερέμ βλέπει από την πόρτα την Παρλά να ετοιμάζεται και φαντάζεται πως παντρεύεται τη Σουρεϊγιά. Στο μεταξύ, ο Ταρίκ μετά τη δολοφονία του Βεϊσέλ και αφού έχει κλέψει όλες τις μετοχές της Χουμεϊρά, το σκάει με τη Ράνα.

Ομως εκείνη οργανώνει τα δικά της σατανικά σχέδια και με δόλιο τρόπο καταφέρνει να πάρει στο όνομά της τις μετοχές αυτές. Καθώς λοιπόν βρίσκονται σε μία αποβάθρα έτοιμοι να το σκάσουν και να κάνουν μία νέα ζωή, εκεί φτάνει η αστυνομία, η οποία συλλαμβάνει τον αδίστακτο άνδρα με την κατηγορία του φόνου.

Τότε καταλαβαίνει πως η Ράνα ήταν εκείνη που τον πρόδωσε και αδυνατεί να πιστέψει όσα του συμβαίνουν! Την ίδια στιγμή της σύλληψης, η Χουμεϊρά, η οποία ετοιμάζεται για τον γάμο του αδελφού της, νιώθει έναν έντονο πόνο στο στήθος. Κοιτάζεται στον καθρέφτη και μονολογεί: «Από εδώ και πέρα θα είσαι πάντα μόνη σου». Στο μεταξύ, η Μελέκ, που είχε αποφασίσει πως θα φύγει από το σπίτι αυτό όταν συλληφθεί ο Ταρίκ για να μην κινδυνεύουν η ίδια και η κόρη της, ακούει ευχάριστα τη Ματσιντέ να μιλάει για τη σύλληψη του αδίστακτου άνδρα.

Ο Κερέμ λίγο πριν πάει να παραλάβει νύφη την Παρλά, συναντάει τη Σουρεϊγιά με τις βαλίτσες να φεύγει για το Λονδίνο. Κοιτιούνται και αποχωρίζονται για πάντα με πόνο καρδιάς! Στη συνέχεια κι ενώ όλοι βρίσκονται στον γάμο, η Μελέκ και η Ελίφ ετοιμάζονται για να φύγουν από την έπαυλη! Ομως βρίσκονται αντιμέτωπες μ' έναν θανάσιμο κίνδυνο, καθώς ένας από τους άνδρες του Ταρίκ τις σημαδεύει με το όπλο του και τους λέει:

«Αυτό είναι πια το τέλος σας», λέει και δύο πυροβολισμοί που ακούγονται προκαλούν τρόμο και αναστάτωση στους καλεσμένους και όλοι τρέχουν να σωθούν, μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει. Ομως, η Παρλά από τον φόβο της σηκώνεται όρθια ξεχνώντας το σχέδιό της να κρατήσει κρυφό πως έχει γίνει πια καλά και μπορεί να περπατάει και όλοι την κοιτάζουν σαστισμένοι! Η τελευταία σκηνή δείχνει τη Μελέκ και την Ελίφ να είναι πεσμένες στο έδαφος αγκαλιά η μία στην άλλη... Για ακόμα μία φορά μητέρα και κόρη κινδυνεύουν με θάνατο!

TAGS