Ο Γιατρός: Ο Φερμάν εξαφανίζεται από προσώπου γης - Σκορπίζεται ο τρόμος

Συγκλονιστικό το σημερινό 27/8 επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Ο Φερμάν εξαφανίζεται από προσώπου γης - Σκορπίζεται ο τρόμος

Συγκλονιστικό είναι το σημερινό 27/8 επεισόδιο της σειράς Ο Γιατρός. Στον ΣΚΑΙ θα παρακολουθήσουμε εικόνες που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό, μετά από τροχαίο που θα σημειωθεί με τους γιατρούς να τρέχουν να σώσουν τους τραυματισμένους.

Οι σημερνές εξελίξεις στον Γιατρό

Μετά τις τραγικές στιγμές που έζησε η Νάζλι, φτάνοντας κοντά στον θάνατο, οι γιατροί του Νοσοκομείου Μπερχαγιάτ μαθαίνουν πως έχει γίνει ένα φοβερό τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό και σπεύδουν να βοηθήσουν.Εκεί θα συνειδητοποιήσουν πως πρόκειται για καραμπόλα με πολλά οχήματα, και αμέτρητους τραυματίες. Η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη που οι γιατροί αναγκάζονται να παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου μέσα σε δευτερόλεπτα και η ψυχραιμία είναι τόσο απαραίτητη όσο και τα ιατρικά τους εργαλεία. Ο Αλί ακούει τη δική του κρίση αντί για τους κανόνες διαλογής των περιστατικών, και αυτό θα του κοστίσει ακριβά για ακόμα μια φορά. Εν τω μεταξύ, μέσα στο χάος ο Φέρμαν αγνοείται και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και αν είναι καλά.

SKAI Ο Γιατρός εξελίξεις 27/8

Τραγικές ώρες για τον Φερμάν - Του λένε πως δεν θα ξανά χειρουργήσει

Λίγες εβδομάδες απέμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί οριστικά η τουρκική σειρά «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» και το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις 10 πιο δυνατές σκηνές μέχρι το... ευτυχισμένο τέλος!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Εζό φεύγει για πάντα

Ο Λεβέντ, ένας παλιός έρωτας της Βουσλάτ, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και εκείνη δίνει εντολή να τον κάνουν καλά πάση θυσία! Μάλιστα, ζητάει από τον Αλί να βάλει τα δυνατά του, αλλά δυστυχώς είναι αργά για εκείνον, καθώς ο καρκίνος έχει καλύψει τα πνευμόνια του και έχει κάνει μετάσταση και σε άλλα όργανα. Η Βουσλάτ συγκλονίζεται και τον αποχαιρετά, ενώ εκείνος είναι σε κώμα, αποκαλύπτοντάς του πως η Εζό είναι δική του κόρη! Δεν ξέρει όμως πως η κοπέλα κρυφακούει σοκαρισμένη! Την επόμενη μέρα η Εζό ξεσπάει εναντίον της Βουσλάτ και στη συνέχεια, αφού αποχαιρετά και τον Αλί, φεύγει για πάντα! Θα ανακοινωθεί και μια εγκυμοσύνη.

2. Ο σοβαρός τραυματισμός του Φερμάν

Ενα σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο προκαλεί αναστάτωση στα γύρω νοσοκομεία και όλοι στέλνουν γιατρούς στον τόπο του ατυχήματος. Εκεί πάνε και ο Φερμάν με τον Αλί, τη Ναζλί, τον Ντορούκ και τον Ντεμίρ και αυτά που αντικρίζουν τους σοκάρουν. Στην προσπάθεια του Φερμάν να σώσει μια μάνα με το παιδί της, ο ίδιος τραυματίζεται σοβαρό στο χέρι του, όταν αυτό καρφώνεται σ' ένα ξύλο. Επειτα από πολλές ώρες και αφού τον βρίσκουν, τον μεταφέρουν στο χειρουργείο, αλλά τα πράγματα για εκείνον είναι δύσκολα! Ο Τανζού ενημερώνει τον Αλί πως ο δείκτης του χεριού του νεκρώθηκε και αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να χειρουργήσει!

3. Η εξομολόγηση καρδιάς της Βουσλάτ

Ο Αλί αποκαλύπτει στην Μπελίζ πως η Βουσλάτ τον απειλεί και τον εκβιάζει και της δίνει το στικάκι που του άφησε ο Αντίλ, το οποίο περιέχει την ομολογία της αδίστακτης γυναίκας. Η Μπελίζ, αφού της το βάζει να το δει, στη συνέχεια η Βουσλάτ ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει για ποιο λόγο συμπεριφέρεται έτσι σκληρά. Αφού λέει πως όλοι λένε τα χειρότερα για εκείνη, στη συνέχεια εκφράζει το παράπονό της πως κανείς δεν αναρωτήθηκε το «γιατί» είναι έτσι. Οπως υποστηρίζει, όποιον αγαπούσε έφευγε, ο Λεβέντ, ο σύζυγός της, ο πατέρας της και τώρα η κόρη της. Ετσι είχε αποφασίσει να μη δείχνει την αγάπη της για να μη φεύγει κανείς...

4. Νέος γιατρός-θαύμα έρχεται στο νοσοκομείο!

Ενας νέος γιατρός, ο Μουκσίν Κορουνμάζ, καταφτάνει στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ και φέρνει τα πάνω-κάτω. Η Βουσλάτ μετά τον τραυματισμό του Φερμάν τον ορίζει ως διευθυντή χειρουργικής και η κόντρα του με τον Αλί είναι εμφανής από την αρχή. Κι αυτό γιατί και οι δύο έχουν τον υψηλότερο δείκτη ευφυΐας, απίστευτες γνώσεις αλλά και μία λύση σε κάθε θέμα υγείας που προκύπτει. Ετσι, ο ένας προσπαθεί να «καπελώσει» τον άλλον, ο μεν Αλί να κρατήσει τον τίτλο του, «γιατρός-θαύμα», και ο Μουκσίν να του αποδείξει ότι δεν είναι ο μόνος «γιατρός-θαύμα», αλλά μάταια! Παράλληλα, έχουν σχεδόν τις ίδιες παραξενιές και αυτό τους κάνει να φέρονται σαν... τον σκύλο με τη γάτα! Ο Αλί θα πέσει σε κώμα.

Ο Γιατρός τελευταία επεισόδια

5. Η Μπελίζ ανάμεσα σε Φερμάν & Τανζού

Ο Φερμάν αφήνει πίσω του τον θυμό για την Μπελίζ και της ζητάει μία δεύτερη ευκαιρία και ο Τανζού αποφασίζει να τη διεκδικήσει. Η γυναίκα είναι ανάμεσα σε δύο άνδρες και δεν ξέρει ποιον να διαλέξει, ενώ προσπαθεί να είναι διπλωματική και με τους δύο. Η Βουσλάτ τη συμβουλεύει να τους «τρέξει» και τότε θα τους έχει και τους δύο στα πόδια της να την παρακαλάνε! Η Μπελίζ ακολουθεί τη συμβουλή της και πράγματι οι δύο γιατροί προσπαθούν να την κερδίσουν, ο καθένας με τον τρόπο του. Στο τέλος όμως, ένας θα είναι ο νικητής: ο Φερμάν!

6. Ο Ντορούκ... με σφαίρα στο κεφάλι!

Ενα περιστατικό στο νοσοκομείο φέρνει στον Ντορούκ άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν, ενώ ο Μουκσίν υποστηρίζει πως από τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο νεαρός γιατρός, ίσως έχει όγκο στο κεφάλι. Η αλήθεια, όμως, είναι τελείως διαφορετική, καθώς η σκηνή κάνει flashback και μας δείχνει πως όταν ο Ντορούκ πολεμούσε με τον τουρκικό στρατό, οι εχθροί τον είχαν αιχμαλωτίσει και τον είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι. Ετσι, τόσα χρόνια ζούσε με τη σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι του και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο είχε πονοκεφάλους και έπαιρνε χάπια. Υστερα από πολλές πιέσεις που δέχεται, αποφασίζει να κάνει χειρουργείο για να την αφαιρέσει.

Ο Γιατρός ΣΚΑΙ