Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έφτασε η ώρα της κρίσης στην Elif - Σε άθλια κατάσταση Ράνα και Ταρίκ

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (31/8)

Έφτασε η ώρα της κρίσης στην Elif - Σε άθλια κατάσταση Ράνα και Ταρίκ
TV24 31.08.2021 07:19
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Star, Elif μιας και ο Ταρίκ και η Ράνα βρίσκονται πλέον στα ίχνη της αστυνομίας και η τελευταία τους κρυψώνα θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα ανάμεσά τους.

Αυτά θα δούμε σήμερα (31/8) στην Elif

Η Σουρεγιά είναι απελπισμένη μετά την πρόσκληση της Παρλά στον γάμο της με τον Κερέμ.

Η Φιλίζ, η γραμματέας της εταιρίας, καλεί τον Κερέμ για ένα οικονομικό ζήτημα. Πρέπει να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό αλλά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στον εταιρικό λογαριασμό. Ο Κερέμ της λέει πως θα το τακτοποιήσει. Πηγαίνει να πάρει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και βλέπει πως δεν υπάρχουν χρήματα.

Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ δεν εγκατέλειψε μόνο την αδελφή του αλλά το έσκασε με τα χρήματά τους. Δεν ξέρει πως να το πει στη μητέρα του, δεν γνωρίζει πως η Ματσιντέ ξέρει ήδη την αλήθεια.

Η Ματσιντέ επιμένει να πιέζει τη Χουμεϊρά να της μιλήσει για εκείνη την τρομερή μέρα γιατί ίσως έτσι λύσουν και το μυστήριο της εξαφάνισης του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως ο Ταρίκ απλά το έσκασε με μια άλλη γυναίκα και όλα τα άλλα είναι γελοίες υποθέσεις για αυτό και αποφεύγει να μιλήσει.

Η Ματσιντέ αναγκάζεται να της πει πως ο Ταρίκ ίσως έχει σκοτώσει τον Μουσταφά.

Ο Κερέμ ακούει τη συζήτησή τους και επεμβαίνει λέγοντας τους πως ο Ταρίκ άδειασε τον εταιρικό λογαριασμό και το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Στην αρχή η Χουμεϊρά αρνείται να πιστέψει τις κατηγορίες τους αλλά στη συνέχεια αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε και αποφασίζει να μιλήσει.

Η Χουμεϊρά λέει στη Ματσιντέ και τον Κερέμ πως ο Ταρίκ έχει σχέση με τη Ράνα και πως τους είδε μαζί τη μέρα που έχασε το παιδί της. Η αστυνομία εισβάλει στο σπίτι, που κρυβόντουσαν ο Ταρίκ και η Ράνα αλλά το ζευγάρι έχει πάει να συναντήσει τον άνθρωπο με το καράβι που θα τους φυγαδεύσει.

Η Ράνα έχει δεύτερες σκέψεις για αυτό που πάει να κάνει. Ο Ταρίκ προσπαθεί να την καθησυχάσει πως όλα θα πάνε καλά αλλά η Ράνα δεν δείχνει κανέναν ενθουσιασμό πια. Καθώς επιστρέφουν στο σπίτι βλέπουν την αστυνομία και το σκάνε. Οι ανησυχίες της Ράνα αυξάνονται.

Η Μελέκ ακούει τη Χουμεϊρά να λέει στην Παρλά όλα όσα έκανε ο Ταρίκ και πως η αστυνομία τον αναζητά. Η Μελέκ χαίρεται όταν το ακούει αυτό και ελπίζει να τον συλλάβουν σύντομα. Η Ζουλιντέ λέει στην Τουλάι πως η Μελέκ βρήκε την κόρη της στην έπαυλη και πως ο Ταρίκ είναι ο άντρας που ευθύνεται για τον θάνατο του Βεϊσέλ και πως ζούσε και αυτός στην έπαυλη…

Τι θα δείτε στην 5η σεζόν στην Elif

Ακόμα ένας κύκλος της τουρκικής σειράς «Elif» κλείνει με γάμο και μάλιστα... ματωμένο! Η ώρα που ο Κερέμ με την Παρλά είναι έτοιμοι να παντρευτούν, ένας πυροβολισμός (Δείτε εδώ) χαλάει το ευχάριστο κλίμα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και πολλά ψέματα!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της σειράς «Elif», πολλά ψέματα αποκαλύπτονται. Από τη μια ο Ταρίκ καταζητείται για τον φόνο του Μουσταφά και όχι μόνο και από την άλλη η Παρλά προσποιείται πως είναι παράλυτη για να παντρευτεί τον Κερέμ. Μέσα σε όλα, η Χουμεϊρά που έχει χάσει το μωρό που περίμενε, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, ενώ η Μελέκ που εγκαθίσταται στην έπαυλη, ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία για να φύγει με την κόρη της. Όταν φύγει όμως θα την πυροβολήσουν και θα πέσει με την Ελίφ στο έδαφος.

Elif τι θα γίνει στον 5ο κύκλο

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδελφή της Ματσιντέ, η Κιγιμέτ, επιστρέφει μετά από 30 χρόνια για να την εκδικηθεί καθώς στο παρελθόν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε τη Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της, τον Μαχίρ, καταστρώνουν σατανικά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ όταν συναντάει τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και εγκαταλείπει τον αρχικό του στόχο για εκδίκηση! Ωστόσο η Κιγιμέτ φροντίζει να κλείσει τη Μελέκ φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει και η Ματσιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ. Αργότερα μαζεύονται όλοι στο σαλόνι και η Ματσιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στη μικρή Ελίφ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Ξεκινάει το σατανικό της σχέδιο η Πάρλα - Στο στόχαστρο η Βιλντάν

Τραγικές στιγμές στην Elif - Ο γάμος που μετατρέπεται σε θρίλερ

TAGS
Share