Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στιγμές αγωνίας στην Elif - Η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σύλληψη του Ταρίκ

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (30/8)

Στιγμές αγωνίας στην Elif - Η αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πριν τη σύλληψη του Ταρίκ
TV24 30.08.2021 07:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (30/8) επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif μιας και η αστυνομία, βρίσκεται στα ίχνη του Ταρίκ που το έχει σκάσει μαζί με τα χρήματα της οικογένειας της Χουμεϊρά.

Αυτά θα δούμε σήμερα (30/8) στην Elif

Δευτέρα 30/8

Η Σουρεγιά είναι απελπισμένη μετά την πρόσκληση της Παρλά στον γάμο της με τον Κερέμ. Η Φιλίζ, η γραμματέας της εταιρίας, καλεί τον Κερέμ για ένα οικονομικό ζήτημα. Πρέπει να πληρώσουν ένα μεγάλο ποσό αλλά δεν υπάρχουν αρκετά χρήματα στον εταιρικό λογαριασμό.

Ο Κερέμ της λέει πως θα το τακτοποιήσει. Πηγαίνει να πάρει χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και βλέπει πως δεν υπάρχουν χρήματα. Ο Κερέμ καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ δεν εγκατέλειψε μόνο την αδελφή του αλλά το έσκασε με τα χρήματά τους. Δεν ξέρει πως να το πει στη μητέρα του, δεν γνωρίζει πως η Ματσιντέ ξέρει ήδη την αλήθεια.

Η Ματσιντέ επιμένει να πιέζει τη Χουμεϊρά να της μιλήσει για εκείνη την τρομερή μέρα γιατί ίσως έτσι λύσουν και το μυστήριο της εξαφάνισης του Μουσταφά. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως ο Ταρίκ απλά το έσκασε με μια άλλη γυναίκα και όλα τα άλλα είναι γελοίες υποθέσεις για αυτό και αποφεύγει να μιλήσει. Η Ματσιντέ αναγκάζεται να της πει πως ο Ταρίκ ίσως έχει σκοτώσει τον Μουσταφά.

Ο Κερέμ ακούει τη συζήτησή τους και επεμβαίνει λέγοντας τους πως ο Ταρίκ άδειασε τον εταιρικό λογαριασμό και το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Στην αρχή η Χουμεϊρά αρνείται να πιστέψει τις κατηγορίες τους αλλά στη συνέχεια αρχίζει να καταλαβαίνει ποιος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε και αποφασίζει να μιλήσει.

Η Χουμεϊρά λέει στη Ματσιντέ και τον Κερέμ πως ο Ταρίκ έχει σχέση με τη Ράνα και πως τους είδε μαζί τη μέρα που έχασε το παιδί της. Η αστυνομία εισβάλει στο σπίτι, που κρυβόντουσαν ο Ταρίκ και η Ράνα αλλά το ζευγάρι έχει πάει να συναντήσει τον άνθρωπο με το καράβι που θα τους φυγαδεύσει. Η Ράνα έχει δεύτερες σκέψεις για αυτό που πάει να κάνει.

Ο Ταρίκ προσπαθεί να την καθησυχάσει πως όλα θα πάνε καλά αλλά η Ράνα δεν δείχνει κανέναν ενθουσιασμό πια. Καθώς επιστρέφουν στο σπίτι βλέπουν την αστυνομία και το σκάνε.

Οι ανησυχίες της Ράνα αυξάνονται. Η Μελέκ ακούει τη Χουμεϊρά να λέει στην Παρλά όλα όσα έκανε ο Ταρίκ και πως η αστυνομία τον αναζητά. Η Μελέκ χαίρεται όταν το ακούει αυτό και ελπίζει να τον συλλάβουν σύντομα. Η Ζουλιντέ λέει στην Τουλάι πως η Μελέκ βρήκε την κόρη της στην έπαυλη και πως ο Ταρίκ είναι ο άντρας που ευθύνεται για τον θάνατο του Βεϊσέλ και πως ζούσε και αυτός στην έπαυλη…

Το σατανικό σχέδιο της Πάρλα για να παντρευτεί τον Κερέμ

Στην Elif, το θαύμα έγινε και η Παρλά περπατάει! Ομως το κρύβει απ' όλους και κυρίως από τον Κερέμ, γιατί ξέρει πως αν εκείνος το μάθει, τότε θα μετανιώσει για τον γάμο τους. Ενα απρόσμενο πρόσωπο όμως γνωρίζει την αλήθεια και την εκβιάζει.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ολα θα αρχίσουν όταν ο Κερέμ αποκαλύψει στην αδελφή του πως η αστυνομία δεν βρήκε τον Ταρίκ και τότε εκείνη ξεσπάει, ουρλιάζει και πετάει όλα τα πράγματα του άντρας της! Η Παρλά ακούει τη φασαρία και θέλει να δει τι γίνεται. Προσπαθεί να φτάσει στο αναπηρικό αμαξίδιο, όταν συνειδητοποιεί πως καταφέρνει να κουνήσει τα δάχτυλά της. Στη συνέχεια σηκώνεται από το κρεβάτι της και κάνει τα πρώτα της βήματα ενθουσιασμένη: «Δεν το πιστεύω! Εγινε το θαύμα! Περπατάω ξανά».

Ομως η κοπέλα αποφασίζει να μην το πει σε κανέναν μέχρι να γίνει ο γάμος της με τον Κερέμ. Την ίδια ώρα εκείνος της αγοράζει το νυφικό ως δώρο και εκείνη ξετρελαίνεται. Την ενημερώνει πως την επόμενη μέρα θα την επισκεφθούν ειδικοί για να οργανώσει τον γάμο τους όπως θέλει εκείνη.

Elif spoiler τέλος σεζόν

Η Σουρεϊγιά πηγαίνει γλυκό στην Παρλά και εκείνη της δείχνει με υπερηφάνεια το νυφικό της για να την πληγώσει. Οι υπεύθυνοι για τη διοργάνωση του γάμου είναι στην έπαυλη και οι απαιτήσεις της Παρλά δεν έχουν τέλος. Εκείνη συζητάει μαζί τους και ζητάει τη γνώμη της Σουρεϊγιά. Στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη της, αλλά θέλει να την πληγώσει. Ο Κερέμ απολογείται στη Σουρεϊγιά για τον ενθουσιασμό της Παρλά για τον γάμο και εκείνη του λέει: «Εχει κάθε δικαίωμα να είναι χαρούμενη».

Ο εκβιασμός και οι απειλές του Τσαγκλάρ στην Elif

Η Παρλά περπατάει πια κανονικά, αλλά το κρατάει από όλους μυστικό, γιατί δεν θέλει ο Κερέμ να αλλάξει γνώμη για τον γάμο. Ο Τσαγκλάρ της τηλεφωνεί και της ζητάει κι άλλα χρήματα. Εκείνη του λέει πως θα τον πληρώσει, αλλά εκείνος της λέει πως δεν μπορεί να την εμπιστευθεί. Η Παρλά τού ζητάει να περιμένει και πως θα μεταφέρει χρήματα στον λογαριασμό του σύντομα. Οταν κλείνουν το τηλέφωνο, η Παρλά προσπαθεί να κάνει τη μεταφορά χρημάτων, αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η υπομονή του Τσαγκλάρ εξαντλείται και της τηλεφωνεί ξανά: «Μην παίζεις μαζί μου! Ερχομαι τώρα εκεί να πάρω τα χρήματά μου», της λέει και της το κλείνει. Στη συνέχεια εκείνος πάει στην έπαυλη μεταμφιεσμένος σε κούριερ και η Βιλντάν ανοίγει την πόρτα. Ο Τσαγκλάρ της λέει πως έχει έναν φάκελο για την Παρλά που μπορεί να τον παραδώσει μόνο αν υπογράψει η ίδια. Η Βιλντάν του ζητάει να την ακολουθήσει στο δωμάτιό της.

Λίγο πριν μπουν εκείνος της λέει πως ξέχασε το στυλό του και η Βιλντάν πάει στο γραφείο του Κερέμ για να πάρει έναν. Εκεί ενημερώνει τον νεαρό για τον ερχομό του κούριερ και εκείνος κατευθύνεται προς το δωμάτιο της Παρλά. Ο Τσαγκλάρ είναι με την Παρλά στο δωμάτιό της. «Εχεις τρελαθεί τελείως; Τι κάνεις εδώ πέρα; Βγες τώρα από το δωμάτιό μου και φύγε να μη σε δει κανείς», του λέει, αλλά εκείνος επιμένει:

«Δεν πάω πουθενά αν δεν μου δώσεις λεφτά». Σύντομα ανακαλύπτει πως εκείνη περπατάει και το κρατάει κρυφό από όλους για να την παντρευτεί ο Κερέμ. Ο Τσαγκλάρ απειλεί να πει τα πάντα και η Παρλά προσπαθεί να τον σταματήσει. Του ζητάει να φύγει και εκείνος της ζητάει να του δώσει το κολιέ που φοράει. Η Παρλά του το δίνει και ο Τσαγκλάρ φεύγει χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Αποκαλύπτεται η απιστία - Τραγικές στιγμές λίγο πριν την απώλεια...

Θρήνος στην Elif - Τα ουρλιαχτά στο νοσοκομείο

TAGS
Share