Elif: Η Παρλά πληγώνει άσχημα την Σουρεϊγιά

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Η Παρλά πληγώνει άσχημα την Σουρεϊγιά

Καταιγιστικό είναι και το σημερινό 1/9 επεισόδιο της σειράς του STAR, Elif. Η Ελίφ με την Ιντζί συναντιούνται, ενώ η Σουρεϊγιά πληγώνεται άσχημα με τον γάμο που βρίσκεται στα σκαριά.

Οι σημερινές εξελίξεις στην Elif

Τρίτη 31/8 Επεισόδιο 915

Η Παρλά συνεχίζει να κουνάει κάθε μέρα και λίγο περισσότερο τα πόδια της. Όταν προσπαθεί να σταθεί και να περπατήσει τα καταφέρνει για λίγο. Όμως είναι μια τεράστια έκπληξη και πρόοδος. Είναι ένα θαύμα όλο αυτό αλλά η Παρλά έχει αποφασίσει να μην το πει σε κανέναν μέχρι να γίνει ο γάμος της με τον Κερέμ. Ο Κερέμ αγοράζει νυφικό για την Παρλά ως δώρο. Εκείνη ξετρελαίνεται ενώ ο Κερέμ με δυσκολία χαμογελάει.

Ο Κερέμ ενημερώνει την Παρλά πως την επόμενη μέρα θα την επισκεφθούν ειδικοί για να οργανώσει τον γάμο τους, όπως θέλει εκείνη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, η Παρλά τον αποκαλεί “άντρα μου” και ο Κερέμ ενοχλείται. Η Σουρεγιά πηγαίνει γλυκό στην Παρλά και εκείνη της δείχνει με υπερηφάνεια το νυφικό της για να την πληγώσει, πράγμα που καταφέρνει.

Η Τουλάι σχεδιάζει να επιστρέψει στην πόλη από όπου κατάγεται μαζί με την Ιντίζ και να μεγαλώσει εκεί το παιδί, που περιμένει. Η Ζουλιντέ λυπάται, το ίδιο και η Ιντζί αλλά και ο Εμιρχάν. Η Ράνα φέρεται καλά στον Ταρίκ και δεν παραπονιέται για τίποτα γιατί έχει ένα σχέδιο. Ο Ταρίκ της λέει πως είναι πολύ τυχερός που την έχει στη ζωή του, μια γυναίκα που δεν γκρινιάζει. Η Τουλάι τηλεφωνεί στη Μελέκ και της ανακοινώνει την απόφασή της και της ζητάει να δει την Ελίφ εκείνη και η Ιντζί, πριν φύγουν για πάντα. Η Μελέκ συμφωνεί και τις καλεί στην έπαυλη.

Ο δικηγόρος του Ταρίκ τον ενημερώνει πως υπάρχει αγοραστής για τις μετοχές της εταιρίας και εκείνος του ζητάει να κάνει γρήγορα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Η Τουλάι και η Ιντζί πηγαίνουν στην έπαυλη αλλά η Βιλντάν δεν επιτρέπει στην Ελίφ να δει τους επισκέπτες ενώ της δίνει εντολή να διπλώσει τα ρούχα. Η Ελίφ όμως καταφέρνει να το σκάσει και να βγει στον κήπο. Η Ελίφ και η Ιντζί συναντιούνται μετά από πολύ καιρό και είναι ευτυχισμένες. Ο Ταρίκ πουλάει τις μετοχές της εταιρίας και η Ράνα παρακολουθεί με ένα αινιγματικό χαμόγελο…

Τραγικές στιγμές στην Elif

Αποκαλύψεις και μυστικά έρχονται στο φως στο τελευταίο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν της «Elif», που θα κλείσει και αυτός μ' έναν ματωμένο γάμο! Στόχος αυτή τη φορά δεν θα είναι οι νεόνυμφοι, αλλά η Μελέκ και η Ελίφ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς σίγουρα θα θυμάστε πως κάθε σεζόν της «Elif» τελείωνε μ' έναν... ματωμένο γάμο! Στον πρώτο κύκλο η αδίστακτη Αρζού είχε πυροβολήσει τη Ζεϊνέπ όταν εκείνη παντρευόταν με τον Σελίμ, αφήνοντάς τη μάλιστα και ανάπηρη, ενώ στη δεύτερη σεζόν, πάλι η Αρζού για να εμποδίσει τον γάμο του Κενάν με τη Μελέκ, έβαλε φωτιά με θύματά της, όμως, τον άνδρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλο και την μονάκριβη κόρη της.

Οσο για την τρίτη σεζόν, αυτή τελείωσε με το τροχαίο της Μελέκ και του Γιουσούφ αμέσως μετά τον γάμο τους! Ετσι, με ματωμένο γάμο θα κλείσει και η τέταρτη σεζόν... Ας δούμε όμως τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Η μέρα του γάμου ξημερώνει και στην έπαυλη γίνονται πυρετωδώς όλες οι προετοιμασίες. Ο Κερέμ βλέπει από την πόρτα την Παρλά να ετοιμάζεται και φαντάζεται πως παντρεύεται τη Σουρεϊγιά. Στο μεταξύ, ο Ταρίκ μετά τη δολοφονία του Βεϊσέλ και αφού έχει κλέψει όλες τις μετοχές της Χουμεϊρά, το σκάει με τη Ράνα.

Ομως εκείνη οργανώνει τα δικά της σατανικά σχέδια και με δόλιο τρόπο καταφέρνει να πάρει στο όνομά της τις μετοχές αυτές. Καθώς λοιπόν βρίσκονται σε μία αποβάθρα έτοιμοι να το σκάσουν και να κάνουν μία νέα ζωή, εκεί φτάνει η αστυνομία, η οποία συλλαμβάνει τον αδίστακτο άνδρα με την κατηγορία του φόνου.

Τότε καταλαβαίνει πως η Ράνα ήταν εκείνη που τον πρόδωσε και αδυνατεί να πιστέψει όσα του συμβαίνουν! Την ίδια στιγμή της σύλληψης, η Χουμεϊρά, η οποία ετοιμάζεται για τον γάμο του αδελφού της, νιώθει έναν έντονο πόνο στο στήθος. Κοιτάζεται στον καθρέφτη και μονολογεί: «Από εδώ και πέρα θα είσαι πάντα μόνη σου». Στο μεταξύ, η Μελέκ, που είχε αποφασίσει πως θα φύγει από το σπίτι αυτό όταν συλληφθεί ο Ταρίκ για να μην κινδυνεύουν η ίδια και η κόρη της, ακούει ευχάριστα τη Ματσιντέ να μιλάει για τη σύλληψη του αδίστακτου άνδρα.

Ο Κερέμ λίγο πριν πάει να παραλάβει νύφη την Παρλά, συναντάει τη Σουρεϊγιά με τις βαλίτσες να φεύγει για το Λονδίνο. Κοιτιούνται και αποχωρίζονται για πάντα με πόνο καρδιάς! Στη συνέχεια κι ενώ όλοι βρίσκονται στον γάμο, η Μελέκ και η Ελίφ ετοιμάζονται για να φύγουν από την έπαυλη! Ομως βρίσκονται αντιμέτωπες μ' έναν θανάσιμο κίνδυνο, καθώς ένας από τους άνδρες του Ταρίκ τις σημαδεύει με το όπλο του και τους λέει:

«Αυτό είναι πια το τέλος σας», λέει και δύο πυροβολισμοί που ακούγονται προκαλούν τρόμο και αναστάτωση στους καλεσμένους και όλοι τρέχουν να σωθούν, μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει. Ομως, η Παρλά από τον φόβο της σηκώνεται όρθια ξεχνώντας το σχέδιό της να κρατήσει κρυφό πως έχει γίνει πια καλά και μπορεί να περπατάει και όλοι την κοιτάζουν σαστισμένοι! Η τελευταία σκηνή δείχνει τη Μελέκ και την Ελίφ να είναι πεσμένες στο έδαφος αγκαλιά η μία στην άλλη... Για ακόμα μία φορά μητέρα και κόρη κινδυνεύουν με θάνατο!