Big Brother 2: «Τι ακριβώς να ζηλέψω από σένα;» - Απίστευτα καρφιά του Κώστα στον Μιλάτο

Χαμός στο σπίτι για τα μάτια της Ελένης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: «Τι ακριβώς να ζηλέψω από σένα;» - Απίστευτα καρφιά του Κώστα στον Μιλάτο

Το νέο επεισόδιο του Big Brother ξεκίησε σε νέα ώρα, με τον Κώστα να τα βάζει ξανά με τον Στηβ, για τα μάτια της ωραίας Ελένης. Μάλιστα, τα καρφιά και οι μπηχτές έκαναν την εμφάνισή τους.

Το μασάζ που είχε κάνει η νεαρή Tik Toker στο μοντέλο είχε εξοργίσει τον Κρητικό της παρέας και όπως φαίνεται, παρά τις ώρες που πέρασαν, εξακολουθεί να είναι εκνευρισμένος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ειρωνεύεται και να την μπαίνει στον Στηβ, ενώ σε μια συζήτηση που είχαν, του είπε χαρακτηριστικά πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτόν.

Αυτός είναι ο παίκτης που αυτοϊκανοποιούνταν μπροστά στον καθρέφτη του

Πριν από λίγα 24ωρα κυκλοφόρησε ένα εξώφυλλο γνωστής εφημερίδας που έδειχνε ακατάλληλα στιγμιότυπα παίκτη του φετινού Big Brother και ανέφερε χαρακτηριστικά πως είχε πρωταγωνιστήσει σε ερασιτεχνική ταινία ερωτικού περιεχομένου η οποία τον έδειχνε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στον καθρέφτη του.

Κι ενώ όλοι αναρωτιόμασταν ποιος μπορεί να είναι, η Σούλα Γκλάμορους για ακόμα μια φορά έδωσε την απάντηση γράφοντας χαρακτηριστικά τα παρακάτω:

Big Brother 2 ροζ βίντεο

"Καλέ ποιος παίκτης του Big Brother έχει ροζ βίντεο", έγραψε αρχικά και η απάντηση εννοείται πως ήρθε λίγα λεπτά αργότερα από τους διαδικτυακούς της φίλους που τους χαρακτηρίζει η ίδια ως δαιμονικούς ρεπόρτερ ή αλλιώς "Τατιάνες".

Big Brother 2 Στηβ Μιλάτος Ροζ Βίντεο

"Ο Μιλάτ, οκ ευχαριστώ κολλητές Τατιάνας. Τώρα μη μου ζαλίζετε για το βίντεο γιατί δεν θέλω να το δω και θα ξεράσω.", έγραψε δίνοντας στεγνά το μοντέλο.

Φωτογραφίες με και χωρίς μποξεράκι - Τα γυμνά του Στηβ Μιλάτου πριν μπει στο Big Brother 2

Ο Στηβ πριν μπει στο Big Brother ήταν ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και όντας πια... ξανά εργένης ανέβαζε την θερμοκρασία δημοσιεύοντας συνεχώς γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες.

Δεν ήταν λίγα τα stories που πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου του κρατώντας μόνο μια πετσέτα που κάλυπτε τα... άκρως ακατάλληλα σημεία του σώματός του! Καταφέραμε να σας βρούμε κάποια στιγμιότυπα από αυτά καθώς τα περισσότερα έχουν διαγραφεί από παντού.

Η αλήθεια είναι πως... το χει το παιδί, και το ξέρει...

Στηβ Μιλάτος γυμνός

Στηβ Μιλάτος  Big Brother

Στηβ Μιλάτος  sexy φωτογραφίες

Στηβ Μιλάτος ακατάλληλες φωτογραφίες

Στηβ Μιλάτος μπάνιο