Big Brother 2 Highlights (3/9): Η εμφάνιση της Μαλέσκου, οι δύο νέοι παίκτες και η αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο πρώτο live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (3/9): Η εμφάνιση της Μαλέσκου, οι δύο νέοι παίκτες και η αποχώρηση

Το βράδυ της Παρασκευής (3/9) πραγματοποιήθηκε το πρώτο live του Big Brother και η αλήθεια είναι πως έγινε κανονικός χαμός! Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η επίσημη καλεσμένη ενώ λίγο αργότερα, την εμφάνισή τους έκαναν δύο νέοι παίκτες. Η βραδιά έκλεισε με την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Αυτά είδαμε στο live του Big Brother

Η εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου στο live του Big Brother

Η παρουσιάστρια του Love It επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα μέχρι τη μέση της γάμπας με ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες γόβες, με την ίδια να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Όταν οι παρουσιαστές μάλιστα την ρώτησαν αν έχει ξεχωρίσει κάποιον, η ίδια απάντησε ότι την έχει εντυπωσιάσει και προβληματίσει ταυτόχρoνα ο Ισίδωρος.

Χαμός στο σπίτι με την άφιξη του Ισίδωρου

Όλοι περιμέναμε την στιγμή που ο Ισίδωρος θα έκανε το μπαμ και θα έμπαινε στο σπίτι του Big Brother, όσο οι υπόλοιποι παίκτες πίστευαν πως βρίσκεται πίσω στο σπίτι του.

Μετά λοιπόν από ένα βίντεο "φωτιά", στο οποίο χαρακτηρίζει ουκ ολίγες φορές τον Παναγιώτη και τον Στηβ με τον όρο "ψευτόμαγκες", ο συγκεκριμένος παίκτης μπήκε μέσα και προκάλεσε τον απόλυτο πανικό.

Αφού λοιπόν αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Παναγιώτη και αφού ο δεύτερος ξέσπασε σε κλάματα στο δωμάτιο του Μεγάλου Αδερφού, τον έπιασε στον κήπο να μιλήσουν και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Ωστόσο, ο Ισίδωρος επέμενε πως ο Πέτσας διαθέτει τα χαρακτηριστικά ενός ψευτόμαγκα, με τον Παναγιώτη να σηκώνεται και να φεύγει από τα νεύρα του.

2 νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι

Δύο νέοι παίκτες μπήκαν χθες το βράδυ στο σπίτι του Big Brother, κάτι που όμως οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι δεν γνωρίζουν μέχρι στιγμής.

Αρχικά, η πρώτη παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι είναι η Σοφία, η οποία είναι ηθοποιός και μανούλα ενός παιδιού. Κατά τις δηλώσεις της μάλιστα με τους δύο παρουσιαστές, η ίδια αποκάλυψε πως έκοψε πρόσφατα τα μαλλιά της και τα δώρισε ένα άτομο που πάσχει από καρκίνο.

Ο δεύτερος παίκτης που εισβάλλει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι ο Νικόλας, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ελλάδα και την Κούβα. Του αρέσει πολύ η ίντριγκα και οι εντάσεις ενώ ανέφερε πως οι φίλοι του αγαπούν να τον μισούν. Δήλωσε λάτρης της εξωτερικής εμφάνισης ενώ αποκάλυψε πως πρόκειται να παίξει καθαρά με στρατηγική. Μάλιστα, είναι τρελός θαυμαστής του... Σάκη Ρουβά! Στο μεταξύ, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δεύτερο ροζ βίντεο ενός παίκτης του φετινού κύκλου.

Αποχώρησε η Ελένη Σπανού

Η πρώτη αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι τρεις υποψήφιοι ήταν η Ελένη, ο Μελέτης και ο Παναγιώτης, με τον τελευταίο να τον έχει ρίξει στον τάκο ο Ισίδωρος, λόγω του προνομίου που είχε κερδίσει στο πρώτο επεισόδιο.

Μετά από μια περίεργη εβδομάδα, με ερωτικές εξομολογήσεις, καυγάδες, εντάσεις και απρόοπτα, ένας από αυτούς αναγκάστηκε να μαζέψει κιόλας τα πράγματα του και να ξανά γυρίσει στην καθημερινότητα και το σπίτι του.

Αφού οι δύο παρουσιαστές μας σύστησαν τους δύο νέους παίκτες που πρόκειται να εισβάλλουν στο σπίτι, την Σοφία και τον Νικόλα, έπειτα ανακοίνωσαν τα αποτέλεσματα της ψηφοφορίας.

Τελικά, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το κοινό είναι η Ελένη Σπανού, επιβεβαιώνοντας με επιτυχία το πρώτο spoil του Youweekly για το φετινό Big Brother!

Μάλιστα, η Γιώτα ζήτησε τελευταία στιγμή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και να μείνει μέσα η Ελένη, ωστόσο αυτό ήταν εκτός του κανονισμού. Ωστόσο, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε πως έχει 24 ώρες για να αποφασίσει αν τελικά επιθυμεί ή όχι να φύγει.