Τα πάνω κάτω στον Γιατρό - Άναυδος ο Αλί με την αποκάλυψη του Φερμάν

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (7/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα πάνω κάτω στον Γιατρό - Άναυδος ο Αλί με την αποκάλυψη του Φερμάν

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης ξένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Ο Γιατρός», μιας και μετά τις νέες εξελίξεις στο νοσοκομείο, ο Αλί μένει άναυδος με μία αποκάλυψη που κάνει ο Φερμάν.

Αυτά θα δούμε σήμερα στον Γιατρό (7/9)

Όλοι στο νοσοκομείο ετοιμάζονται πυρετωδώς για το πάρτυ-έκπληξη των γενεθλίων της Νάζλι.

Ωστόσο, αυτή δε θα είναι η μόνη έκπληξη που της επιφυλάσσεται για εκείνη τη βραδιά. Ο Αλί και η αγαπημένη του ζουν την απόλυτη ευτυχία, όταν τα νέα που τους ανακοινώνει ο Φέρμαν, τους χαροποιούν και τους αγχώνουν ταυτόχρονα. Θα μπορέσει ο Αλί να διαχειριστεί την ξαφνική αλλαγή στη ζωή του, σε συνδυασμό με τη νέα πρόκληση για την ανέλιξη της ιατρικής του καριέρας;

Γιατρός νέο επεισόδιο

Ο Αλί εξαφανίζεται

Ένα απρόοπτο περιστατικό θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος», αφού ο Αλί θα εξαφανιστεί την ημέρα του γάμου του με τη Ναζλί. Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ στο TiVi Σίριαλ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Η Ναζλί μαθαίνει πως είναι έγκυος και το ανακοινώνει στον Αλί. Και οι δύο είναι σοκαρισμένοι και αντιμετωπίζει ο καθένας τους δικούς του φόβους. Στη συνέχεια η Ναζλί μιλάει με τον Φερμάν και οι φόβοι της διαλύονται, ενώ ο Αλί αναλαμβάνει να σώσει το παιδί ενός παλιού συμμαθητή του που του έκανε bullying.

Επειτα από μία συζήτηση μαζί του καταφέρνει να βάλει τέλος στα όσα άσχημα συνέβησαν στο παρελθόν και μαζί με τη Ναζλί αποφασίζουν να κρατήσουν το μωρό και να παντρευτούν!

Μία εβδομάδα μετά ξημερώνει η μέρα του γάμου. Η Ναζλί ξυπνάει μέσα στην καλή χαρά και παίρνει πρωινό με τις φίλες της στον κήπο, προτού αρχίσει να ετοιμάζεται ως νύφη. Ομως, ένα τηλεφώνημα από τον Φερμάν αναστατώνει τα κορίτσια και συγκεκριμένα την Ατσελιά, όταν της λέει: «Ο Αλί εξαφανίστηκε, δεν τον βρίσκω πουθενά». Εκείνη προσπαθεί με κάποιο τρόπο να στείλει μέσα στο σπίτι τη Ναζλί και στη συνέχεια το λέει στη Σελβί και στην Γκιουλίν, οι οποίες αναστατώνονται επίσης.

Ο Φερμάν πάει στο νοσοκομείο και η Μπελίζ που τον βλέπει εκεί του λέει: «Τι κάνεις εδώ πέρα; Δεν θα έπρεπε να ετοιμάζεσαι;» και εκείνος της απαντάει: «Ο Αλί εξαφανίστηκε! Δεν τον βρίσκω πουθενά, ούτε στο σπίτι του! Ηρθα εδώ μήπως και τον έβρισκα». Η Βουσλάτ που τους ακούει λέει πως θα δώσει στους άντρες της εντολή να τον ψάξουν, ενώ στέλνει την Μπελίζ και τον Φερμάν σπίτια τους να ετοιμαστούν.

Ο Γιατρός φινάλε

Ολοι ψάχνουν τον Αλί, κρυφά όμως από τη Ναζλί, που συνεχίζει να ετοιμάζεται! Κι ενώ η ώρα του γάμου έχει φτάσει και οι καλεσμένοι έχουν μαζευτεί, ο Φερμάν, μη μπορώντας άλλο να κρατήσει κρυφή μία τέτοια εξέλιξη, λέει στη Ναζλί την αλήθεια και εκείνη σοκάρεται: «Εξαφανίστηκε; Τι εννοείτε; Με παράτησε δηλαδή; Τη μέρα του γάμου μας;» και με δάκρυα στα μάτια τρέχει έξω στον δρόμο, όταν ξαφνικά εκείνος εμφανίζεται χαμογελαστός μπροστά της.

Ο Γιατρός γάμος Αλί Ναζλί

«Δεν με παράτησες!», του λέει και εκείνος της απαντάει: «Είναι δυνατόν να σε παρατούσα;», και της εξηγεί πως πήγε να καλέσει τη μητέρα του, αλλά εκείνη αρνήθηκε να παρευρεθεί στον γάμο του γιου της και μάλιστα του είπε να την ξεχάσει.

«Ομως εσύ θέλω να χαρείς αυτή τη μέρα και σου ετοίμασα μια έκπληξη», της λέει και εμφανίζεται ο πατέρας της, νηφάλιος πια και αλλαγμένος, για να τη συνοδεύσει νύφη! Πλέον όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει ο γάμος του ζευγαριού, που πραγματοποιείται μέσα σε ευχάριστο κλίμα με μάρτυρες τον Φερμάν και τη Σελβί.

Μετά το μυστήριο η Ναζλί και ο Αλί χορεύουν τον πρώτο τους χορό ως αντρόγυνο και στη συνέχεια το κέφι ανάβει και οι καλεσμένοι χορεύουν και ξεφαντώνουν, με τον Αλί να τους κοιτάζει από μακριά και να σκέφτεται τη ζωή του...