Αγωνία στη Γη της Ελιάς - Εξελίξεις με την υγεία του Στέφανου

Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (7/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγωνία στη Γη της Ελιάς - Εξελίξεις με την υγεία του Στέφανου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνε στο σημερινό επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», μιας και οι γιατροί θα ενημερώσουν την οικογένεια Καπερνάρου για τις εξελίξεις με την υγεία του Στέφανου μετά τον πυροβολισμό του.

Αυτά θα δούμε σήμερα στη Γη της Ελιάς (7/9)

Η Μαργαρίτα θορυβείται όταν συνειδητοποιεί πως ο Αλέξης είναι ερωτευμένος με τη Μυρτάλη και τον συμβουλεύει να μην τρέφει ελπίδες.

Ο Στέφανος διαφεύγει τον κίνδυνο κι η οικογένεια Καπερνάρου ανακουφίζεται από τα ευχάριστα νέα. Η Μυρτάλη ζητά να τον δει, αλλά η Αρετή της ξεκαθαρίζει πως προηγείται η οικογένεια. Ο Δημήτρης ενοχλείται από την παρουσία του Μάνου στο ελαιοτριβείο, καθώς του ανατρέπει τις παράνομες πωλήσεις λαδιού. Η Αθηνά προωθεί το άνοιγμα της επιχείρησης στην Αμερική.

Η Χάιδω κι ο Φίλιππος μαθαίνουν πως ο Στέφανος συνήλθε και προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Ο Λυκούργος συμβουλεύει τη Μυρτάλη να προσβάλει τη διαθήκη κι εκείνη του ζητά να αναλάβει την υπόθεσή της, ως δικηγόρος της. Παράλληλα επισκέπτεται το σπίτι του Ισίδωρου και τους μιλά για όλα όσα της έχουν συμβεί.

Δεν διστάζει να κατηγορήσει ευθέως την Αθηνά για το θέμα της διαθήκης και ξεκαθαρίζει πως θα ψάξει για στοιχεία. Ο Ανέστης παρακολουθεί συνεχώς τις κινήσεις τής Μυρτάλης κι ενημερώνει τον Δημήτρη. Ο Πότης κι ο Ανέστης πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Ευτυχίας. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στη Μαργαρίτα και της ζητά να βρεθούν. Ο Στέφανος λέει ψέματα στον Στάθη πως δεν είδε ποιος τον πυροβόλησε.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών για τη Γη της Ελιάς

«Τους έστειλα ένα κείμενο να το διαβάσουν και ήταν από την αρχή όλοι θετικοί. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα καλό σημάδι για την καλή συνεργασία που έχουμε. Περνάμε πολύ ωραία. Επιστρέφω στο MEGA, μετά από 14 χρόνια. Τώρα είμαστε πιο ώριμοι και πιο γεμάτοι», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Είμαστε συγκινημένοι. Ο Αντρέας είναι στην πιο δημιουργική του φάση. Η Βάνα έγραψε ένα σενάριο που είναι φως», ανέφερε ο Κούλλης Νικολάου.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που είμαι στο MEGA», είπε ο Νίκος Γαλανός, ενώ η Λυδία Κονιόρδου μίλησε για την οικογένεια που έχουν σχηματίσει οι συμμετέχοντες στα γυρίσματα.

«Είμαι σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, μόνο έτσι μπορώ να το νιώσω. Έχουμε συνδεθεί, έχουμε γίνει φίλοι με όλη την ομάδα. Νιώθω πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για τις ανατροπές που μας περιμένουν, λέγοντας πως πολλές φορές δεν πιστεύει και ο ίδιος αυτό που διαβάζει!

«Να περιμένετε ανατροπές και δυνατές ιστορίες. Κάθε δέκα επεισόδια μου πέφτει το σενάριο από τα χέρια. Λέω δεν μπορεί να το σκέφτηκε αυτό το πράγμα», είπε ο λαμπερός ηθοποιός.