The Bachelor 2: Ξεκίνησαν τα μαλλιοτραβήγματα - «Με πήρε αγκαλιά γιατί έτσι γούσταρε»

Τι είπαν οι παίκτριές της;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Ξεκίνησαν τα μαλλιοτραβήγματα - «Με πήρε αγκαλιά γιατί έτσι γούσταρε»

Το «The Bachelor» έχει ιδιαίτερα πρόσωπα και φέτος. Οι πρώτες εμφανίσεις ήταν άκρως ιδιαίτερες καθώς πολλές παίκτριες θέλησαν να κάνουν ξεχωριστή είσοδο.

Η ιδιαίτερα δυναμική Λάουρα αποφάσισε να πλησιάσει τον Bachelor, Αλέξη Παππά και να κάνει τη διαφορά με έναν πιο… αυταρχικό τρόπο, με εκείνον τελικά να υποκύπτει!

Ο Αλέξης φάνηκε αρκετά ενθουσιασμένος όμως με τις 21 παίκτριες, μόνο μια θα σταθεί τυχερή μέσα στο σπίτι προκειμένου να κερδίσει όχι μόνο τα χρηματικό έπαθλο αλλά και τον Bachelor καθώς ο αγώνας πρόκειται να είναι μεγάλος.

Δείτε παρακάτω την παίκτρια που κέντρισε τα βλέμματα στο The Bachelor

Επεξεργασία: Bachelor 2: Η πρώτη φωτογραφία του Αλέξη Παππά πίσω από τις κάμερες του ALPHA

Το The Bachelor 2 έχει εδώ και πολλές ημέρες ξεκινήσει γυρίσματα, με τον Αλέξη Παππά να ψάχνει την πραγματική αγάπη ανάμεσα σε 21 κοπέλες που έχουν μπει στη βίλα και θα δώσουν "μάχη" για την καρδιά του. Με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται αύριο 7/9, βγήκε και η πρώτη φωτογραφία πίσω από τις κάμερες.

Ο Γιώργος Σατσίδης που καλύπτει το δημοσιογραφικό κομμάτι του ριάλιτι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία του με τον ηθοποιό και νέο Έλληνα εργένη.

Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό χαμογελαστοί, ανακοινώνοντας την πρεμιέρα!

Αυτή είναι η φωτογραφία του Αλέξη Παππά από το Bachelor

«Παχυλοί» οι μισθοί των κοριτσιών του The Bachelor 2 - Τόσα χρήματα παίρνουν για να διεκδικήσουν τον Παππά

Το The Bachelor 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τρίτη (7 Σεπτεμβρίου) και αυτή τη φορά είναι σίγουρο πως τίποτα δε θα είναι το ίδιο αφού ο νέος εργένης είναι ο Αλέξης Παππάς. Τα κορίτσια έχουν έρθει πολύ αποφασισμένα και δε θα πέσουν καθόλου εύκολα.

Οι διαγωνιζόμενες είναι πολύ προετοιμασμένες για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι και μάλιστα, ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποια φαβορί.